Οικονομικότερο από το Tab S6, μα διατηρώντας κάποια από τα εκπληκτικά χαρακτηριστικά που προσφέρει το πολυτάλαντο S Pen, το συγκεκριμένο tablet δεν σας επιτρέπει απλά να εργαστείτε απομακρυσμένα, αλλά να βρεθείτε στο επίκεντρο του ψηφιακού σας κόσμου, ακόμα και από την… ξαπλώστρα σας!

Από εργαζόμενους που χρειάζεται να κουβαλούν συνεχώς μαζί τους το ψηφιακό τους γραφείο μέχρι φοιτητές που θέλουν ένα διαδραστικό σημειωματάριο, το Tab S6 Lite έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει λύσεις παραγωγικότητας, ενισχύοντας τη δημιουργικότητα των χρηστών του.

Ένα ελαφρύ tablet για «βαριά» χρήση

Με βάρος μόλις 465 γρ. (προσθέστε 2 γραμμάρια για την 4G έκδοση) και πάχος που δεν ξεπερνά τα 7 χιλιοστά, το Samsung Galaxy Tab S6 Lite δεν θα σας υποχρεώσει να αναρωτηθείτε αν θα το πάρετε μαζί σας πριν φύγετε από το σπίτι. Μπορεί να σας συντροφεύσει όπου κι αν πάτε, καταλαμβάνοντας μικρότερο όγκο από ένα παραδοσιακό σημειωματάριο, μα προσφέροντας έναν ασυναγώνιστο πλούτο δυνατοτήτων. Είτε επιλέξετε τη WiFi έκδοση (dual band, γενιάς ac) είτε τη 4G, το πανίσχυρο tablet της Samsung θα αφήσει… άνεργο το βαρύ laptop σας, παίρνοντας τη θέση του στην τσάντα σας και κρατώντας σας αδιάκοπα συνδεδεμένους με τον ψηφιακό σας κόσμο. Πύλη εκπαίδευσης, ψηφιακό meeting room, κινηματογράφος τσέπης ή παιχνιδομηχανή, όποιο ρόλο κι αν της αναθέσετε, η προσιτή στην τιμή Lite εκδοχή του Tab S6 θα σας αφήσει πλήρως ικανοποιημένους.

Σε εποχές κοινωνικής αποστασιοποίησης, το Tab S6 Lite μπορεί να δώσει λύσεις και στην ψυχαγωγία σας, με εφαρμογές όπως το Netflix, να αξιοποιούν στο έπακρο την 2000×1200 pixels ανάλυση της ευρύχωρης 10.4 ιντσών οθόνης του, καθώς και τα οριζόντιου προσανατολισμού διπλά AKG ηχεία με Dolby Atmos 3D. Πλούσιο περιεχόμενο μπορείτε να ανακαλύψετε εκμεταλλευόμενοι και τους τέσσερις δωρεάν μήνες YouTube Premium που σας προσφέρει η Samsung, για να παρακολουθείτε βίντεο δίχως διαφημίσεις ακόμα και offline, για να έχετε πρόσβαση στο premium content του «YouTube Originals» και για να ακούτε μουσική στο background μέσω του YouTube Music.

Ως γνήσιο εργαλείο παραγωγικότητας, το Galaxy Tab S6 Lite υποστηρίζει τηλεδιασκέψεις με το Google Duo, αλλά και θωράκιση των εταιρικών σας δεδομένων με την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox. Η απάντηση κλήσεων, η λήψη και αποστολή SMS μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω του Samsung Account απευθείας από το tablet, ακόμα και όταν το smartphone βρίσκεται σε διαφορετικό δωμάτιο. Παράλληλα, το Dark Mode μπορεί να προστατεύσει τα μάτια σας και να περιορίσει την κατανάλωση ενέργειας, αν και η 7.040mAh μπαταρία δεν δείχνει να χρειάζεται ιδιαίτερη βοήθεια! Κι επειδή ένα τέτοιο gadget γίνεται αυτοστιγμεί ποθητό και από τα νεότερα μέλη της οικογένειας, μην τους στερήσετε τη χαρά να το πάρουν στα χέρια τους από φόβο μήπως σβήσουν τα πολύτιμα αρχεία σας. Το περιβάλλον Samsung Kids θα τα κρατήσει περιορισμένα σε έναν ειδικά σχεδιασμένο ψηφιακό «παιδότοπο»!

S Pen: Τα γραπτά μένουν… ψηφιοποιημένα

Ένα από τα μεγαλύτερα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του νέου tablet της Samsung είναι, φυσικά, το S Pen, η διάσημη γραφίδα της κορεατικής εταιρείας που έχει κλέψει τις καρδιές όσων είχαν την τύχη να τη χρησιμοποιήσουν. Σε μέγεθος και αίσθηση γραφής που παραπέμπουν σε μια πραγματική πένα, το S Pen συνοδεύεται από μια πλειάδα λειτουργιών και εφαρμογών που αναδεικνύουν τις αρετές του. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εφαρμογής Samsung Notes, με τη βοήθεια της οποίας οι χρήστες μπορούν να μετατρέψουν άμεσα τις χειρόγραφες σημειώσεις τους σε ψηφιακό κείμενο και να τις κατηγοριοποιήσουν με ετικέτες. Επιπλέον, όλες οι σημειώσεις μπορούν να αποθηκευτούν ως PDF, εικόνα JPEG, αρχείο κειμένου ή έγγραφο του Microsoft Word. Διορθώσεις σε εταιρικά έγγραφα, ταξινόμηση χειρόγραφων σημειώσεων από τις παραδόσεις μαθημάτων ή ζωγραφική και σχέδιο στο PENUP, ό,τι κι αν χρειαστείτε το δίδυμο του Tab S6 Lite με τη γραφίδα του θα βρεθεί δίπλα σας. Με βάρος μόνο 7,03 γρ., το S Pen είναι εξαιρετικά εύχρηστο, ενώ η λεπτή μύτη των 0,7 χιλ. και ο βελτιωμένος χρόνος απόκρισης εγγυώνται μέγιστη ακρίβεια. Εξίσου έξυπνος είναι και ο τρόπος αποθήκευσής του, καθώς προσαρτάται μαγνητικά στο πλάι του tablet ή στην ειδικά σχεδιασμένη θήκη του. Αξίζει να επισημάνουμε πως το S Pen του Galaxy Tab S6 Lite λειτουργεί ασταμάτητα, χωρίς να απαιτείται φόρτιση.

Samsung Galaxy Tab S6 Lite/Τεχνικά χαρακτηριστικά
Οθόνη 10.4” TFT WUXGA+ (2000×1200 pixels)
Λειτουργικό Android 10 (One UI 2)
Χρώματα Oxford Gray και Angora Blue
Διαστάσεις/βάρος 244,5×154,3×7 χιλ. / 465 γρ. (LTE ver: 467 γρ.)
Κάμερα Μπροστά: 5MP (F2.0)

Πίσω: 8MP (F1.9)

Μνήμη/Αποθηκευτικός χώρος 4GB RAM/64GB ή 128GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος με κάρτα microSD έως και 1TB
Chipset Οκταπύρηνος επεξεργαστής Exynos 9611 (τέσσερις πυρήνες 2.3GHz + τέσσερις πυρήνες 1.7GHz)
Μπαταρία 7.040mAh (Τυπική τιμή), AFC
Συνδεσιμότητα WiFi, BT WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4GHz+5GHz, WiFi Direct, BT 5.0
LTE 3CA (Cat.11)
Θύρες Type C USB 2.0, υποδοχή ακουστικών 3.5 χιλ.
Αισθητήρες Επιταχυνσιόμετρο, γυροσκόπιο, RGB, αισθητήρας χώρου
GPS GPS + GLONASS
Ήχος 2 ηχεία με ήχο από την AKG, Dolby Atmos®
Βίντεο Μαγνητοσκόπηση: FHD (1920×1080) @ 30fps

Αναπαραγωγή: UHD 4K (3840×2160) | @120fps

Αξεσουάρ (πωλούνται ξεχωριστά) Εξωτερική θήκη, σετ ακουστικών με μικρόφωνο, USB σύνδεση, συσκευασία μπαταρίας, βάση φόρτισης

Τo Google Duo, το Youtube και το YouTube Premium είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. To AKG είναι εμπορικό σήμα της Harman International Industries, Incorporated.   Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Sponsored by Samsung