Η σειρά A των Galaxy κινητών της Samsung έχει να επιδείξει αρκετά δημοφιλή μοντέλα, όπως τα A71, A51, A30s, A20e, A10 και τον Ιούλιο θα προστεθούν και το A20s και Α31. Όποιο κι αν είναι το budget σας, όποιες κι αν είναι οι απαιτήσεις σας, η συγκεκριμένη σειρά σίγουρα έχει μια πρόταση κατάλληλη για εσάς!

Μπορεί όλοι μας να ονειρευόμαστε κάθε χρόνο ένα νέο smartphone της σειράς Galaxy S ή Galaxy Note, αλλά τα οικονομικά των περισσοτέρων δεν επιτρέπουν την αγορά ενός flagship κινητού με τη συχνότητα, τουλάχιστον, που ο κορεατικός κολοσσός μάς καταθέτει τις καινοτομίες του. Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, πως πρέπει να συμβιβαστούμε με μετριότητες και να καταλήξουμε να χρησιμοποιούμε «φτωχές» συσκευές που μετατρέπουν σε πρόβλημα την καθημερινή εμπειρία χρήσης. Η Samsung, άλλωστε, δεν θα μπορούσε να κρατήσει αποκλεισμένους τους πολυάριθμους φίλους της από την καινοτομία και έτσι εμπνεύστηκε τη σειρά Galaxy A, η οποία ως άλλος… Προμηθέας έρχεται για να «μεταλαμπαδεύσει» σταδιακά τα προτερήματα των high-end μοντέλων της εταιρείας σε συσκευές με πιο… προσγειωμένο κόστος.

Για όσους ζουν το τώρα και δημιουργούν το αύριο

Samsung Galaxy A21s

Samsung Galaxy A21s

Η σειρά Galaxy A σχεδιάστηκε για να υπηρετεί τις υψηλότατες απαιτήσεις όσων είναι ή αισθάνονται νέοι, όσων ακολουθούν τα τελευταία τεχνολογικά trends και συνδιαμορφώνουν τη σύγχρονη διαδικτυακή πραγματικότητα. Ένα smartphone έχει πάψει προ πολλού να είναι απλά ένα κινητό τηλέφωνο, ένα μέσο επικοινωνίας. Είναι ένα ψηφιακό παράθυρο προς όλα μας τα χόμπι, φιλοξενεί την αγαπημένη μας μουσική, καταγράφει τις αναμνήσεις των ταξιδιών μας, στεγάζει τα ατελείωτα gaming sessions μας και χτίζει την εικόνα μας στα social media.

Ο αυθορμητισμός, η δημιουργικότητα, η κοινωνικότητά και οι ιδέες μας χρειάζονται έναν άγρυπνο σύμμαχο για να εκφραστούν. Η σειρά Galaxy A της Samsung εξυπηρετεί ακριβώς αυτόν τον σκοπό: να φέρνει κοντά σε όλους μας ανεξαιρέτως την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, δίχως να αποκλείονται καταναλωτές που δεν διαθέτουν ένα… τετραψήφιο budget για την αγορά κινητού από λειτουργίες που βελτιώνουν την καθημερινότητα. Έτσι, τα μέλη της σειράς A μοιράζονται ένα κοινό πρωτοποριακό DNA που καθιστά προσιτά κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, που μέχρι χθες απολάμβαναν μόνο οι κάτοχοι των Galaxy S και Galaxy Note συσκευών. Με μια πρώτη ματιά, οι InfinityO και InfinityU οθόνες είναι ικανές για να μας πείσουν πως τα μοντέλα της συγκεκριμένης οικογένειας, δεν είναι οι οικονομικές εναλλακτικές που προτίθενται να συμβιβαστούν τεχνολογικά. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας μεταξύ των A71, A51, A30s, A20e, A10 ή των ολοκαίνουριων A41 και A21s, πολλαπλές κάμερες, μπαταρίες με αξιοσημείωτη αυτονομία και ισχυροί επεξεργαστές σάς περιμένουν. Κινηματογραφικά δεν θα είναι μόνο τα πλάνα των αγαπημένων σας ταινιών που θα απολαμβάνετε ανεμπόδιστα στις χορταστικές οθόνες των εν λόγω smartphones, αλλά και τα πλάνα που θα καταγράφετε με τη βοήθεια των καμερών τους, αξιοποιώντας ένα σετ από ευρυγώνιους, υπερευρυγώνιους και macro φακούς, συντροφιά με αισθητήρες βάθους για τέλεια αποτελέσματα. Gaming χωρίς καθυστερήσεις εξασφαλίζουν τα εξελιγμένα chipset συντροφιά με την απαραίτητη μνήμη RAM, ενώ οι αποθηκευτικοί χώροι της τάξεως των 128GB, επεκτάσιμοι έως και 512GB, θα σας κάνουν να ξεχάσετε πότε μπήκατε τελευταία φορά στο δίλημμα «τι να σβήσω τώρα;».

Δίνοντας νόημα στα specs

Samsung Galaxy Α41

Samsung Galaxy Α41

Πρόσφατα η αγορά υποδέχτηκε τα ολοκαίνουρια μέλη της οικογένειας A, τα Samsung Galaxy A21s και Samsung Galaxy Α41. Πριν αναλύσουμε τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά τους, οφείλουμε να σταθούμε στο πώς αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν τη σχέση μας με το smartphone. Σε εποχές που λόγω των συνθηκών οι επιλογές διασκέδασης εκτός σπιτιού έχουν μειωθεί δραστικά, αμφότερα τα νέα Galaxy A μπορούν να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ψυχαγωγία σας! Με εφαρμογές, όπως το Netflix για μαραθώνιους θέασης ταινιών και σειρών από όπου κι αν σας βρει αυτό το καλοκαίρι, μέχρι αναρίθμητα παιχνίδια κάθε είδους, το A21s και το Α41 μπορούν να δώσουν άλλη διάσταση στον ελεύθερο χρόνο σας. Όποια κι από τις συσκευές της σειράς Α κι αν επιλέξετε, σας περιμένουν δύο δωρεάν μήνες YouTube Premium για να παρακολουθείτε δίχως διαφημίσεις περιεχόμενο ακόμα και offline, για να έχετε πρόσβαση στο premium content του «YouTube Originals» και για να ακούτε μουσική στο background μέσω του YouTube Music. Όταν μιλάμε, βέβαια, για μουσική, ένα app έρχεται πρώτο στο μυαλό, το Spotify. Με τη βοήθειά του, τα A21s και Α41 ξεδιπλώνουν τα ταλέντα τους και στον τομέα του ήχου. Και τι πιο απολαυστικό από το να ακούτε την playlist που σας δίνει ενέργεια την ώρα που έχετε βγει για άθληση, συντροφιά με τον… προπονητή σας, την εφαρμογή Samsung Health.

Για όσους πάλι θέλουν να μετατρέψουν το home office σε… beach office, εφαρμογές που ενισχύουν την παραγωγικότητα μπορούν να φιλοξενηθούν με άνεση σε οποιαδήποτε από τις δύο Galaxy A συσκευές. Τηλεδιασκέψεις με το Google Duo, αλλά και θωράκιση των εταιρικών σας δεδομένων με την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox, δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Εξίσου ασφαλές (για την ψυχική σας υγεία πρωτίστως!) και «περιφραγμένο» είναι και το περιβάλλον Samsung Kids, σε περίπτωση που στο μεσοδιάστημα το παιδί σας θέλει να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι. Χάρη σε αυτό, δεν θα ζείτε με το άγχος μήπως ο… ανήλικος χρήστης σας κάνει «άνω-κάτω» τη συσκευή.

Samsung Galaxy A21s: Για όσους ξεχνούν να γυρίσουν σπίτι

Η μπαταρία των 5.000mAh θα σας απαλλάξει από το άγχος του φορτιστή, ενώ η τετραπλή κάμερα θα καταγράψει κάθε σας περιπέτεια!

Το Galaxy A21s κυκλοφορεί με νεανικό design σε ζωηρά χρώματα με 3D Glossy και Hologram εφέ στο πίσω μέρος, ελαχιστοποιημένα bezels και στρογγυλεμένες γωνίες. Η κινηματογραφική αναλογία 20:9 της οθόνης σε συνδυασμό με τον Dolby Atmos ήχο μέσω bluetooth ακουστικών μπορεί να στήσει ένα μίνι… θερινό σινεμά, όπου κι αν βρεθείτε. Αν και η επιβλητική 6.5 ιντσών InfinityO οθόνη δεν μας αφήνει εύκολα να ασχοληθούμε με την πλάτη της συσκευής, γυρνώντας στην πίσω πλευρά συναντάμε μια τετραπλή κάμερα που θα ενθουσιάσει όλους όσοι δεν ζουν απλά κάθε στιγμή, αλλά την μοιράζονται με όλη τους την παρέα στα social media. Η κύρια ευρυγώνια κάμερα με αισθητήρα 48MP και η υπερ-ευρυγώνια κάμερα 8MP συμπληρώνονται από έναν αισθητήρα βάθους 2MP, ο οποίος και μέσω της λειτουργίας Live Focus επιτρέπει την εστίαση στο επιθυμητό σημείο προσοχής, εφαρμόζοντας ένα φόντο επαγγελματικού επιπέδου. Τις κοντινές σας λήψεις από απόσταση λίγων εκατοστών επιμελείται η 2MP macro κάμερα. Βιντεοκλήσεις και selfies αναλαμβάνει η 13MP κάμερα της πρόσοψης. Παράλληλα, η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5.000mAh με λειτουργία ταχείας φόρτισης 15W εγγυάται πως δεν θα ψάχνετε πρίζα τη στιγμή που θα έπρεπε να βιντεοσκοπείτε, να φωτογραφίζετε και να ανεβάζετε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το περιβάλλον χρήσης One UI της Samsung προσθέτει όλες τις μικρές διορθωτικές πινελιές που κάνουν το Android 10 ακόμα πιο εύχρηστο, ενώ η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου καθώς και ο σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος στην πίσω πλευρά κρατούν τα προσωπικά σας δεδομένα για τα μάτια σας μόνο!

  Samsung Galaxy A21s / Τεχνικές προδιαγραφές
Οθόνη 6.5 ιντσών HD+ TFT Infinity-O Οθόνη (1600x720p)
Κάμερα Πίσω όψη

Κύρια: 48MP, F2.0, Υπερευρυγώνια: 8MP, F2.2, Βάθους: 2MP, F2.4, Macro: 2MP, F2.4

Πρόσοψη

13MP, F2.2

Διαστάσεις/βάρος 75,3×163,7×8,9 χιλ. /192 γρ.
Επεξεργαστής Οκταπύρηνος 2GHz (Τετραπλός 2GHz + Τετραπλός 2GHz)
Μνήμη/ αποθηκευτικός χώρος 3GB RAM/32GB αποθηκευτικός χώρος ή 4GB RAM /64GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος με microSD κάρτα έως και 512GB
Μπαταρία 5.000mAh με 15W ταχεία φόρτιση
Βιομετρική ταυτοποίηση Δακτυλικό αποτύπωμα στο πίσω μέρος και αναγνώριση προσώπου
Χρώματα Black, White, Blue

 

Samsung Galaxy Α41: Με καθηλωτική οθόνη για bingewatchers και gamers

H FHD+ Super AMOLED InfinityU οθόνη κλέβει την παράσταση από την ικανότατη τριπλή κύρια κάμερα.

Με μοντέρνο σχεδιασμό και άνετο, εργονομικό κράτημα, το A41 διακρίνεται αναντίρρητα για την InfinityU display. Η Super AMOLED FHD+ 6.1 ιντσών οθόνη είναι ένας… κινηματογράφος τσέπης, με αναλογία διαστάσεων 20:9, ανάλυση 2400×1080 pixels που ξεπερνά σε ευκρίνεια τη Full HD, απόλυτα βαθύ μαύρο, ολοζώντανα χρώματα, υψηλή αντίθεση και ενισχυμένη φωτεινότητα. Προσθέστε στην εξίσωση τον Dolby Atmos 3D ήχο και το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική εμπειρία θέασης βίντεο αλλά και gaming. Ειδικά για το τελευταίο «σπορ», η βελτιστοποιημένη λειτουργία Game Booster εκμεταλλεύεται ΑΙ (Artificial Intelligence) τεχνικές για να προσφέρει μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού. Η τριπλή κύρια κάμερά του, αποτελείται από έναν αισθητήρα 48MP, έναν υπερευρυγώνιο φακό με πεδίο προβολής 123⁰ πάνω από έναν 8MP αισθητήρα και μια 5MP κάμερα βάθους για εφέ Live Focus στις λήψεις σας. Τέσσερα ρυθμιζόμενα εφέ (θόλωση, spin bokeh, zoom bokeh, έγχρωμο σημείο) θα κάνουν… viral τις φωτογραφίες σας στα social media. To ίδιο θα συμβεί και με τις selfies σας, καθώς στην πρόσοψη σάς περιμένει μια 25ΜΡ κάμερα! Το νέο Galaxy Α41 επιστρατεύει τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης για να δώσει μια επαγγελματική χροιά στις φωτογραφίες σας. Το εργαλείο βελτιστοποίησης σκηνής αναγνωρίζει και βελτιστοποιεί 20 δημοφιλή θέματα, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα προσθήκης AR αυτοκόλλητων και stickers για μια πιο διασκεδαστική εμπειρία selfie.

  Samsung Galaxy A41 / Τεχνικές προδιαγραφές
Οθόνη 6.1’’ FHD+ Super AMOLED Infinity-U Οθόνη (2400x1080p)
Κάμερα Πίσω όψη

Κύρια: 48MP, F2.0, Υπερευρυγώνια: 8MP, F2.2, Βάθους: 2MP, F2.4

Πρόσοψη

25MP, F2.2

Διαστάσεις/βάρος 69,8×149,9×7,9 χιλ. / 152 γρ.
Επεξεργαστής Οκταπύρηνος  (Tetra 2GHz + Hexa 1.7GHz)
Μνήμη/ αποθηκευτικός χώρος 4GB RAM/64GB αποθηκευτικός χώρος επεκτάσιμος με microSD κάρτα έως και 512GB
Μπαταρία 3.500mAh με 15W ταχεία φόρτιση
Βιομετρική ταυτοποίηση Δακτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη και αναγνώριση προσώπου
Χρώματα Prism Crush Black, Prism Crush White, Prism Crush Blue

Τα Google Duo, YouTube Premium, Youtube Music και το YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Το Spotify είναι εμπορικό σήμα της Spotify AB.

Sponsored by Samsung