Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει την κυκλοφορία του κυρτού gaming monitor ELITE XG270QC. Η ViewSonic συνεχίζει να επεκτείνει τη gaming σειρά με προϊόντα που προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία σε διάφορα περιβάλλοντα. Το XG270QC έχει ρυθμό ανανέωσης 165Hz, χρόνο απόκρισης 3ms (1ms MPRT) και τεχνολογία AMD FreeSync ™ Premium Pro για αξέχαστη εμπειρία gaming.

H XG270QC της ViewSonic, το νεότερο μέλος της οικογένειας ELITE, είναι μια κυρτή gaming οθόνη 27 ιντσών, που μπορεί να επιτύχει χρόνο απόκρισης 1ms (MPRT). Έχει σχεδιαστεί με καμπυλότητα 1500R, για να προσφέρει ολοζώντανες εικόνες και καθηλωτικό gaming. Διαθέτει VESA Display HDR 400, καθώς και την τεχνολογία PureXP ™ για δραστική μείωση του motion blur. Χάρη στη native ανάλυση QHD (2560×1440), τη φωτεινότητα 550 cd/m2 και την κάλυψη χρώματος DCI-P3 90%, το XG270QC προσφέρει φωτεινή, ευκρινή και λεπτομερή εικόνα.

“Με την προσθήκη του XG270QC, η σειρά ELITE της ViewSonic αποτελεί πλέον τον κορυφαίο πάροχο οθονών για το σύγχρονο gamer”, δήλωσε ο Kendall Miller, global marketing manager for Gaming for ViewSonic ELITEmonitors. “Κατασκευάσαμε μια περιφερειακή συσκευή που μπορεί να προσφέρει την ταχύτητα και την ευκρίνεια που αναζητούν οι gamers, αυτή τη φορά με μια κυρτή οθόνη, για να εξασφαλίσουμε την απόλυτη καθήλωση. Όταν δημιουργούμε πρακτικές καινοτομίες σχεδίασης, όπως το ενσωματωμένο mouse bungee ή το ELITE RGB, έχουμε πάντα στο μυαλό μας τον mainstream gamer και τις ανάγκες του.”

ELITE XG270QC gaming monitor

  • Gaming οθόνη 27 ιντσών με native ανάλυση 2560x1440 (QHD)
  • Καμπυλότητα 1500R για καθηλωτική εμπειρία
  • Πιστοποίηση VESA Display HDR 400
  • Τεχνολογία PureXP ™ για μειωμένο motion blur
  • Ρυθμός ανανέωσης 165Hz * και χρόνος απόκρισης 3ms (1ms MPRT)
  • Τεχνολογία AMD FreeSync ™ Premium Pro
  • Φωτεινότητα 550 cd/m2 και ευρεία κάλυψη χρώματος DCIP3 90% **
  • Προτεινόμενη τιμή λιανικής: 410 €

Blur Busters Approved ELITE XG270 Firmware Update

Η ViewSonic ELITE, από κοινού με το Blur Busters, έχει κάνει αναβάθμιση στη λειτουργία PureXP ™ για μεγαλύτερο έλεγχο στη μείωση του motion blur. Το PureXP ™ είναι μια λειτουργία οπίσθιου φωτισμού, που παρέχει την μεγαλύτερη ευκρίνεια κίνησης, με τέσσερα επίπεδα βελτιστοποιημένης μείωσης του motion blur. Αυτές οι νέες λειτουργίες επιτρέπουν στους gamers να ρυθμίζουν το επίπεδο φωτεινότητας και μείωσης του motion blur με βάση την προτίμηση τους. Χάρη στο ρυθμό ανανέωσης 240 Hz και το γρήγορο 1ms IPS panel, η πρόσθετη ρύθμιση Blur Busters παρέχει στους gamers την πιο ρευστή και καθαρή εμπειρία gaming. Το νέο Blur Busters Approved firmware λαμβάνεται αυτόματα μέσω του ViewSonic Elite Display Controller software.

ELITE Display Controller Software

Το ELITE Display Controller software κάνει πιο εύκολη την προσαρμογή των ρυθμίσεων της οθόνης και τουφωτισμού ELITE RGB, σε ένα και μόνο app. Οι gamers μπορούν να προσαρμόσουν ή να αλλάξουν πολύ γρήγορα τις λειτουργίες της οθόνης, να επιλέξουν από μια μεγάλη ποικιλία ρυθμίσεων native RGB και να κάνουν sync τον RGB φωτισμό τους με το συνεργαζόμενο ELITE RGB Alliance software, όπως το Razer Chroma και το TT RGB Plus by Thermaltake. Το ELITE Display Controller υποστηρίζει πλήρως τα XG270QG, XG270 και XG270QC, επιτρέποντας στους χρήστες να προσαρμόσουν το περιβάλλον τους με ένα αναβαθμισμένο μενού στατικής προσαρμογής χρώματος, υποστηρίζοντας περισσότερες από χίλιες διαφορετικές επιλογές χρωμάτων.