Η Schneider Electric  πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, παρουσιάζει τις νέες μονάδες ελέγχου με ενσωματωμένη προστασία από διαρροή ως προς γη, που έρχονται να εμπλουτίσουν τη σειρά αυτόματων διακοπτών ισχύος ComPact NSX <630A.

Με περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εξειδίκευσης στην ανάπτυξη αξιόπιστων και προηγμένων λύσεων, η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε νέα προϊόντα με γνώμονα την καινοτομία. Ανάμεσα σε αυτά, ανήκουν και οι νέες μονάδες ελέγχου Micrologic 4 & 7 που παρέχουν προστασία από υπερφόρτιση, βραχυκύκλωμα και διαρροή ως προς γη (LSIR) στο μέγεθος του αυτόματου διακόπτη ισχύος, χωρίς να απαιτείται επιπρόσθετος χώρος στον πίνακα.

Τα οφέλη από την επιλογή των ComPact NSX με Micrologic 4 ή 7 είναι πολλά, αφού προσφέρουν ασφάλεια, αποδοτικότητα και εξασφαλίζουν μειωμένο χρόνο εγκατάστασης. Η λειτουργία της ενσωματωμένης μέτρησης των ηλεκτρικών μεγεθών στους ComPact NSX με Micrologic 7 συμβάλλει στην καλύτερη παρακολούθηση της εγκατάστασης και την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα, να αντικαταστήσουν τις υφιστάμενες μονάδες ελέγχου των εγκαταστάσεων που διαθέτουν διακόπτες ισχύος ComPact NSX, με τις Micrologic 4 ή 7, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την ασφάλειά τους και την βέλτιστη συντήρηση του εξοπλισμού.

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα για όσους το επιθυμούν, να σχεδιάσουν τη δική τους λύση, συνδυάζοντας τη νέα προσφορά με τους εξίσου καινοτόμους διακόπτες ισχύος ComPact NSXm <160A, διασφαλίζοντας εγγυημένη συνεργασία μεταξύ των συσκευών προστασίας. Ακόμη, η νέα προσφορά είναι απόλυτα συμβατή με την ανοικτή, διαλειτουργική πλατφόρμα EcoStruxure™ Power της Schneider Electric.