Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα UHD τηλεόραση UN85006LA, 86 και 75 ιντσών, με Real 4K ανάλυση και προηγμένα χαρακτηριστικά, που σχεδιάστηκε με γνώμονα τις ανάγκες ψυχαγωγίας των καταναλωτών.

Με τις ασύγκριτα μεγάλες ίντσες, οι ταινίες, οι σειρές, τα αθλητικά και τα παιχνίδια ζωντανεύουν στην οθόνη και αποδίδονται με πραγματική εικόνα 4K και εξαιρετική λεπτομέρεια.

Η νέα τηλεόραση της LG με την ευρεία γωνία θέασης, ενσωματώνει τον έξυπνο επεξεργαστή α7 3ης γενιάς, αποδίδοντας εκπληκτική εικόνα και ήχο, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο σε μια αξέχαστη εμπειρία θέασης. Επιπλέον, διαθέτει το έξυπνο σύστημα LG ThinQ AI που διευκολύνει την καθημερινότητα των καταναλωτών, καθώς τους επιτρέπει να έχουν τον έλεγχο του Home IoT ecosystem, δίνοντας φωνητικές εντολές1.

Παράλληλα, το UN85006LA μοντέλο ενσωματώνει μοναδικά χαρακτηριστικά που προσφέρουν μια πραγματική κινηματογραφική εμπειρία, όπως το Dolby Vision IQ που ρυθμίζει τη φωτεινότητα, τα χρώματα και την αντίθεση ανάλογα με το περιεχόμενο και το FILMMAKERMODE2, που προσφέρει εικόνες όπως έχουν προοριστεί να προβάλλονται. Χάρη στα πρότυπα HDR 10 Pro & HLG Pro, οι θεατές απολαμβάνουν περιεχόμενο σε υψηλή ανάλυση και πιστότητα, ενώ με το Sports Alert ενημερώνονται αυτόματα για την πρόοδο των αγαπημένων τους ομάδων και τα προγραμματισμένα παιχνίδια.

Το νέο μοντέλο τηλεοράσεων της LG αποτελεί ιδανική επιλογή και για τους gamers, καθώς υποστηρίζει το HDMI 2.13 και το HGiG που παρέχουν υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για την απόλυτη gaming εμπειρία. Επίσης, με τη χαμηλή καθυστέρηση εισόδου, τους δίνεται η δυνατότητα να έχουν τον άμεσο έλεγχο του παιχνιδιού και να απολαύσουν καθηλωτικό ήχο, αφού συνδέσουν δύο ηχεία Bluetooth στην τηλεόρασή τους.

Επιπροσθέτως, η UHD τηλεόραση προσφέρει απεριόριστη ψυχαγωγία αξιοποιώντας την ενσωματωμένη πλατφόρμα webOS που διαθέτει μια ποικιλία υπηρεσιών μετάδοσης, όπως τοNetflix, το YouTube, το Apple TV και πολλά άλλα4. Τέλος, ξεχωρίζει για την σχεδιαστική της υπεροχή και συγκεκριμένα για το λεπτό πλαίσιο και τις κομψές, μοντέρνες γραμμές της, που προσδίδουν κορυφαία αισθητική στον εκάστοτε χώρο, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την εμπειρία θέασης.

1 Η αναγνώριση ανθρώπινης φωνής είναι διαθέσιμη στα αγγλικά, κορεατικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ισπανικά, πορτογαλικά, ρωσικά, πολωνικά, τουρκικά, ιαπωνικά, αραβικά, βιετναμικά, ταϊλανδικά, σουηδικά, ινδονησιακά, δανικά, ολλανδικά, ταϊβανέζικα και νορβηγικά με τα ολλανδικά και τα νορβηγικά να είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2020.

2 Το λογότυπο FILMMAKER MODE™ είναι εμπορικό σήμα της UHD Aliance, Inc.

3 Υποστηρίζει 4K@120(100)Hz, eARC(Enhanced Audio Return Channel), ALLM (Automatic Low Latency Mode) όπως καθορίζονταιστο HDMI 2.1 (2port)

4 Η υποστηριζόμενη υπηρεσία μπορεί να διαφέρει ανά χώρα. Η ονομασία Apple, το λογότυπο Apple, και η ονομασία Apple TV είναι εμπορικά σήματα της Apple Inc, καταχωρημένα στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Η ονομασία Apple TV+ είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc.