Τις επαγγελματικές λύσεις ψηφιακής σήμανσης της Samsung Electronics Hellas επέλεξε η Optima bank για την προμήθεια της, στο πλαίσιο του κεντρικού επιχειρησιακού σχεδιασμού της σε όλο το πανελλαδικό δίκτυο καταστημάτων.

Συγκεκριμένα, η Optima bank επέλεξε τις επαγγελματικές οθόνες Samsung 32’’ και 65’’ για τους κοινόχρηστους χώρους των καταστημάτων. Επιπλέον, τοποθετήθηκαν επαγγελματικές οθόνες 55’’ της σειράς OMN στις βιτρίνες των καταστημάτων, ώστε να παρέχουν πληροφόρηση στους επισκέπτες των καταστημάτων, καθώς με φωτεινότητα 4.000nit και υψηλή αναλογία αντίθεσης 5.000:1 το περιεχόμενο αποδίδεται με εξαιρετική ευκρίνεια και ορατότητα. Παράλληλα, οι οθόνες 55’’ διπλής όψης της σειράς OMN-D επιλέχθηκαν για την ταυτόχρονη προβολή μηνυμάτων και περιεχομένου στην βιτρίνα και στο εσωτερικό του καταστήματος. Με ενσωματωμένο Wi-Fi και με χρήση μόνο ενός καλωδίου τροφοδοσίας και ενός καλωδίου LAN, η σειρά OMN-D περιορίζει το χώρο που καταλαμβάνουν οι οθόνες ψηφιακής σήμανσης εντός των χώρων των καταστημάτων, προσφέροντας μια μοναδική επικοινωνιακή εμπειρία στους πελάτες της τράπεζας.

Οι παραπάνω λύσεις ψηφιακής σήμανσης υποστηρίζονται από το MagicInfo™ της Samsung, την πανίσχυρη λύση κεντρικής διαχείρισης περιεχομένου και οθονών, που δίνει τη δυνατότητα επιλογής του μοντέλου διαχείρισης, τοπικά ή μέσω δικτύου, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες.

«Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που συμμετέχουμε στο μεγάλο έργο ανάπτυξης της Optima bank και τη λειτουργία των 27 καταστημάτων της. Η Samsung Electronics είναι μια εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις της βιομηχανίας ψηφιακής σήμανσης τα τελευταία δέκα χρόνια και διαρκώς αποδεικνύει την έμπρακτη δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων λύσεων και προϊόντων προβολής», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, Διευθυντής του Τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas σε Ελλάδα και Κύπρο.

«Τα προϊόντα της Samsung αλλά και η συνεργασία με την εν λόγω εταιρεία είναι ανωτάτου επιπέδου. Είμαστε ευτυχείς που στην προσπάθεια μας για δημιουργία ενός σύγχρονου δικτύου με έμφαση στην τεχνολογία και στις καινοτόμες ιδέες έχουμε δίπλα μας έναν συνεργάτη απόλυτο γνώστη του αντικειμένου και από τις ηγέτιδες εταιρείες στο κλάδο της ψηφιακής σήμανσης» δήλωσε ο Μανώλης Ρεγκινάκης, Επικεφαλής της Διεύθυνσης Procurement & Administration της Optima bank.

H εφαρμογή των επαγγελματικών λύσεων και προϊόντων ψηφιακής σήμανσης της Samsung έχει ήδη ολοκληρωθεί σε 16 από τα 27 καταστήματα της Optima bank μέσω του πιστοποιημένου συνεργάτη της Samsung Electronics Hellas, Omikron Electronics και σύντομα αναμένεται η περάτωση του έργου.