Η Acer ανακοινώνει σήμερα νέα premium notebooks, desktops και monitors επεκτείνοντας τη σειρά ConceptD, που διαθέτει ισχυρές συσκευές, ειδικά σχεδιασμένες για creators.

Στη σειρά αυτή περιλαμβάνονται τα notebook ConceptD 3 και πιο συγκεκριμένα, το ConceptD 3 Ezel convertible notebookγια δημιουργούς εν κινήσει, το πανίσχυρο desktop ConceptD 100 για content creators που εργάζονται σε μικρές επιχειρήσεις και creative studios, καθώς και τρία ConceptD monitors, τα ConceptD CP5, ConceptDCP3 και ConceptD CM3 για επαγγελματίες computer graphics. Η σειρά ConceptD περιλαμβάνει μία πληθώρα συσκευών, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δημιουργικές ανάγκες όλων των επαγγελματιών, από φοιτητές γραφιστικής και youtubers, μέχρι CAD designers, video editors, illustrators και animators.

ConceptD 3 Ezel και ConceptD 3 notebooks – Φορητή δημιουργικότητα

Κατάλληλη για φοιτητές γραφιστικής, freelance designers και μικρά design studios, μία πλήρης συλλογή υψηλών επιδόσεων ConceptD 3 notebooks είναι τώρα διαθέσιμη. Αρκετά ισχυρά για να χειριστούν μεσαίου μεγέθους και περίπλοκες εργασίες CAD με ταχύτητα και ακρίβεια, τα ConceptD 3 Ezel και ConceptD 3 notebook, καθιστούν προτεραιότητα τους τις δυνατές προδιαγραφές γραφικών και οθόνης. Διατίθενται με πιο λεπτή και ελαφριά εμφάνιση, αφού τόσο το συμβατικό, όσο και το convertible μοντέλο έχουν οθόνες 14 και 15,6 ιντσών, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε και να δείξετε τη δουλειά σας εν κινήσει.

ConceptD 3 Ezel – Πάρτε μία δημιουργική πόζα

Το προηγμένο ConceptD 3 Ezel είναι ένα convertible notebook σχεδιασμένο για να δώσει στους creators την πιο άνετη δυνατή εμπειρία. Ο κίτρινος, οπίσθιος φωτισμός των πλήκτρων βρίσκεται μέσα σε ένα ολόλευκο, μεταλλικό πλαίσιο και σε ένα πολυτελές, μεγάλο, γυάλινο trackpad, που υποστηρίζει κινήσεις πολλαπλών δακτύλων. Ο καινοτόμος μεντεσές Ezel της Acer καθιστά τη συσκευή, τόσο ευέλικτη, όσο και κομψή, δίνοντας στους χρήστες τη δυνατότητα εναλλαγής ανάμεσα σε έξι λειτουργίες χρήσης, όπως stand mode για σχεδίαση περιεχομένου ή display mode για παρουσίασή του. Άλλες λειτουργίες χρήσης περιλαμβάνουν ρυθμιζόμενο float mode, παραδοσιακό laptop mode, pad mode και share mode. Με έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας1, η δημιουργική εργαλειοθήκη της συσκευής περιλαμβάνει πλήκτρα προγραμματισμού και μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, όπως SD card 7.0 reader και θύρα USB TypeCThunderbolt 3, ενώ ζυγίζει μόλις 1,68 kg ή 1,95kg, το μοντέλο των 14 ή 15 ιντσών, αντίστοιχα.

Το notebook διαθέτει 14 ή 15,6 ιντσών FHD οθόνη αφής με πιστοποίηση PANTONE, που καλύπτει το 100% του sRGB color gamut, ενώ έχει και χρωματική ακρίβεια delta E<2. Αυτή η ολοζώντανη οθόνη είναι ιδανική για σχεδίασ