Έχοντας ως διαρκή στόχο την ενίσχυση των σύγχρονων γραφείων με τεχνολογίες που μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εργασία, η Canon εμπλουτίζει το χαρτοφυλάκιό της με το Scan2x Online, την έκδοση cloud της έξυπνης λύσης καταγραφής εγγράφων all-in-one, η οποία έχει σχεδιαστεί για τον εξορθολογισμό και την αυτοματοποίηση της διαδικασίας σάρωσης εγγράφων σε ψηφιακή αποθήκευση, από χαρτί ή ψηφιακές εικόνες.

Έχει σχεδιαστεί για να εξοικονομήσει χρόνο, να επιταχύνει την αποτελεσματικότητα και να απλοποιήσει τη σάρωση.

Το Scan2x προτείνει μια λύση καταγραφής εγγράφων που μπορεί να λειτουργήσει ως αυτόνομη ή στο πλαίσιο ενός δικτυωμένου περιβάλλοντος, το οποίο είναι αρκετά έξυπνο, ώστε να αντιλαμβάνεται το περιεχόμενο της σάρωσης. Με απλά λόγια, αν ένα τιμολόγιο σαρωθεί, το Scan2x θα το διαβιβάσει απευθείας στο τμήμα λογιστηρίου, για την πληρωμή που πρόκειται να προγραμματιστεί. Το σύστημα σάρωσης Scan2x Online μεταφέρει τη δοκιμασμένη τεχνολογία στο cloud, επιτρέποντας την εύκολη εγκατάσταση, το χαμηλό κόστος υλοποίησης χωρίς την ανάγκη για δαπανηρή υποδομή και κεντρική διαχείριση εκ μέρους των χρηστών, από την πλευρά της υποδομής Πληροφορικής του πελάτη.

Το Scan2x Online μπορεί εύκολα να ενσωματωθεί με λύσεις διαχείρισης εγγράφων, όπως το Canon Therefore και υποστηρίζει τη συνδεσιμότητα των υπηρεσιών μέσω διαδικτύου με άλλες εφαρμογές cloud και υπηρεσίες FTP και βάσεις δεδομένων των πελατών, ενώ παράλληλα διασφαλίζει την ομαλή και γρήγορη χρηστική εμπειρία. Με τη λύση σάρωσης της Canon, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επικεντρωθούν πλήρως στις καθημερινές τους υποχρεώσεις, ενώ το Scan2x Online φροντίζει για όλες τις εργασίες που σχετίζονται με τα έγγραφά τους. Ένα απλό και διαισθητικό σύστημα διεπαφής μέσω διαδικτύου, προσβάσιμο μέσω ενός προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο, εξασφαλίζει απρόσκοπτη εμπειρία σε κάθε συσκευή. Με τη σάρωση Follow-me, οι χρήστες μπορούν να καταγράφουν τα έγγραφά τους σε μια κινητή συσκευή, και να ολοκληρώσουν την εργασία τους στον επιτραπέζιο υπολογιστή τους.

Ο Saso Bende, Solutions Business Consultant, Canon Adria, αναφέρει, «Η τεχνολογία θα πρέπει να απλοποιεί τις επιχειρηματικές διαδικασίες μας. Και αυτός είναι ακριβώς ο σκοπός για τον οποίο έχει δημιουργηθεί το Scan2xOnline, εξορθολογίζοντας τη σάρωση και τη διαχείριση των εγγράφων, στο πλαίσιο μιας εύχρηστης διαδικασίας. Δε θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο».

ΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ SCAN2X ONLINE ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ;

Καταλογισμό ευθύνης. Το Scan2x Online μπορεί να παρακολουθεί τη ροή του εγγράφου και να ξέρει ακριβώς ποιος έχει σαρώσει τι, ανά πάσα στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι τα έγγραφά σας μπορούν να εντοπιστούν κατευθείαν στο άτομο που τα κατέγραψε για πρώτη φορά και τους καθιστά υπεύθυνα για αυτά.

Εξαιρετική απλότητα. Αυτή η έξυπνη τεχνολογία σάρωσης αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία. Οι χρήστες πρέπει ακριβώς να επιλέξουν την εργασία που επιθυμούν να ολοκληρώσουν, και οι αυτόματες ρυθμίσεις αναλαμβάνουν από εκεί και πέρα, θέτοντας τις σωστές επιλογές σάρωσης, διαβάζοντας τις σωστές πληροφορίες από το έγγραφο, και αποθηκεύοντας σε έναν ή περισσότερους προορισμούς. Όλα γίνονται αυτόματα.

Προσαρμογή. Όποια και αν είναι η επιχείρησή σας, το Scan2x Online μπορεί να εγκατασταθεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Έχει προσαρμοστεί για να αντιμετωπίζει τις περίπλοκες απαιτήσεις ενός πολυεθνικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και έχει προσαρμοστεί σε μικρότερη κλίμακα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες μιας μικρής διαδικτυακής αναδυόμενης επιχείρησης start-up. Η αδειοδότηση χρήσης σύμφωνα με τις χρησιμοποιούμενες συσκευές, επιτρέπει οικονομική εγκατάσταση, ανάλογα με τις ανάγκες του οργανισμού σας.

Πλήρης διαφάνεια. Τοποθετήστε σε προτεραιότητα την ασφάλεια, τη συμμόρφωση και τη καταλογισμό ευθύνης με κωδικούς PIN για κάθε χρήστη, προαιρετικές κάρτες σάρωσης ή μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, για ένα υπεύθυνο και ασφαλές ίχνος χαρτιού.

Πλήρης συμμόρφωση. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες για να εξασφαλίσετε τη συμμόρφωση με ολοένα αυξανόμενους κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένης της απαλοιφής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων, για να εναρμονιστείτε με τη νομοθεσία του GDPR.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες εδώ:

https://www.canon.gr/software/avantechscan2x/