Το Papaki, ο κορυφαίος καταχωρητής domain στην Ελλάδα και ένας δυναμικός digital enabler, παρουσιάζει την Pixida, ένα νέο εργαλείο που βοηθάει τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις να βελτιώσουν την εικόνα τους στο διαδίκτυο και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες.

Πρόκειται για μια  ολοκληρωμένη πλατφόρμα digital marketing, που με απλό και κατανοητό τρόπο, αξιολογεί την ψηφιακή παρουσία της εκάστοτε επιχείρησης και παρέχει λύσεις και προτεινόμενες ενέργειες για τη βελτιστοποίησή της. Δε χρειάζονται υψηλά budgets, εξειδικευμένες γνώσεις marketing ούτε και πολύς χρόνος!

Με την Pixida, μία επιχείρηση έχει τη δυνατότητα:

  • να ενημερώνεται για την απόδοσή της σε αναζητήσεις που αφορούν τον τομέα της σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google και τα social media

  • να βελτιώνει το SEO της, δηλαδή το πως θα βρεθεί σε υψηλότερη θέση όταν κάποιος πελάτης αναζητά κάτι σχετικό με τον τομέα της

  • να ενημερώνεται για τον ανταγωνισμό και τις ενέργειες που πραγματοποιεί στο ψηφιακό περιβάλλον

  • να προωθεί την ιστοσελίδα της με διαφημίσεις 

  • να διαχειρίζεται τις καταχωρήσεις της σε καταλόγους, όπως το Google My Business και το TripAdvisor

  •  να ενημερώνεται και να απαντά σε κριτικές πελατών

  • να λαμβάνει αναλυτικές ενημερώσεις για την πρόοδο της ψηφιακής παρουσίας της

Η ένταξη της Pixida στο portfolio του Papaki έγινε ύστερα από χρόνια έρευνας, ανάπτυξης και κατανόησης της ψηφιακής αγοράς της χώρας. Το τελευταίο τρίμηνο, αναπτύχθηκε ραγδαία η μετάβαση επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, τόσο σε εγχώριο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Έτσι, το Papaki αποφάσισε να επισπεύσει τις διαδικασίες και να λανσάρει όσο το δυνατόν γρηγορότερα το πολύτιμο αυτό εργαλείο ώστε να βοηθήσει επιχειρήσεις στα πρώτα τους ψηφιακά βήματα. Η Pixida διατίθεται σε ελληνικό interface, είναι ιδιαίτερα φιλική προς το χρήστη και περιλαμβάνει αναλυτικές επεξηγήσεις για όλες τις υπηρεσίες της.

Η Μαριάννα Σιούτη, Chief Product Officer του Papaki, δήλωσε: «Έχοντας 16 χρόνια ηγετική θέση στον τομέα μας, στο Papaki δρούμε με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους ανθρώπους και τις υπηρεσίες διαδικτύου στη χώρα. Παρακολουθούμε τις τάσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν με την εξέλιξη της τεχνολογίας και εργαζόμαστε αδιάκοπα, ώστε να παρέχουμε συνεχώς καινοτόμα προϊόντα που κάνουν τον ψηφιακό κόσμο καλύτερο και ασφαλέστερο για όλους. Προς αυτή την κατεύθυνση, αποφασίσαμε να εντάξουμε στο portfolio μας την Pixida. Ένα digital marketing εργαλείο το οποίο με μικρό κόστος και step-by-step tasks επιτρέπει σε ιδιοκτήτες πολύ μικρών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων να παρακολουθούν εύκολα και να αναπτύσσουν οι ίδιοι την ψηφιακή τους παρουσία. Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι με το τελικό προϊόν».

Για να μάθετε περισσότερα επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: www.papaki.com/pixida