Το καλοκαίρι είναι εδώ, οι αποδράσεις στις παραλίες γίνονται όλο και πιο συχνές και οι μέρες ξεκούρασης πλησιάζουν. Το Public, η Νο1 ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, με 57 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, σου προσφέρει όλα όσα θα χρειαστείς για αξέχαστες διακοπές – πάντα με ασφάλεια και τηρώντας τα αναγκαία μέτρα.

Ξένοιαστες βόλτες στην πόλη, διακοπές στο εξοχικό ή ανέμελες μέρες στο νησί; Σκέφτεσαι εξορμήσεις και περιπέτεια στο βουνό ή μήπως η οικογένεια ζητάει κοντινές εξορμήσεις και χαλάρωση με μπόλικο παιχνίδι; Όποιες και αν είναι οι φετινές διακοπές σου, το Public είναι εδώ για να καλύψει κάθε σου ανάγκη και επιθυμία!

Στα καταστήματα Public και στο public.gr, θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να σχεδιάσεις το καλοκαίρι σου όπως ακριβώς το θες!

Ενδεικτικά στο Public θα βρεις:

Φυσικά οι online εκδηλώσεις της σειράς Public Events Go Social συνεχίζονται στη σελίδα του Public στο Facebook, ενώ το Public σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις εισιτήρια για θερινούς και driveinκινηματογράφους μέσα από το tickets.public.gr ή σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας ανά την Ελλάδα.

Τέλος, αν αγαπάς τη μουσική, το Public έχει δημιουργήσει μοναδικές καλοκαιρινές playlists στο Spotify μόνο για σένα!

Ανυπομονείς για ανανέωση; Φέτος το Public είναι οι καλοκαιρινές σου επιλογές!