Οι προκλήσεις και τα «αχαρτογράφητα νερά» που αναγκαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε κατά τη διάρκεια της παγκόσμιας πανδημίας, βρίσκουν απάντηση στην προσαρμοστικότητά μας στις νέες συνθήκες με βασικό καταλύτη την τεχνολογία και απαραίτητο συστατικό έναν έμπειρο και αξιόπιστο συνεργάτη.

Αυτό το conceptσυνοψίζεται στο νέο διαφημιστικό μήνυμα της Office Line, με το οποίο η εταιρεία έρχεται να τοποθετηθεί ηχηρά στη νέα πραγματικότητα της αγοράς.

H Office Line, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πάροχος λύσεων Cloud και Microsoft Country Partner of the Year 2019 για την Ελλάδα, ανέδειξε και κατά τη διάρκεια της πανδημίας την ηγετική της θέση στην αγορά, τοποθετώντας την τεχνολογία σε ρόλο καταλύτη για την επιχειρησιακή συνέχεια και την ανάκαμψη των επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον που αυτή διαμόρφωσε. Με το πλέον υψηλό επίπεδο της τεχνογνωσίας και πρωτοποριακής προσέγγισης σε υπηρεσίες Cloud, Security, Mobility και Modern Workplace απέδειξε ότι διαθέτει την ικανότητα να απαντήσει σε κάθε επιτακτική ανάγκη των agile επιχειρήσεων σε Ελλάδα, Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη λειτουργία τους και την παραγωγική τους διέξοδο.

Η Office Line με την πολυετή εμπειρία της, ως ηγέτιδα εταιρεία στο Digital Transformation και τις υπηρεσίες cloud, έδωσε τις κατάλληλες απαντήσεις στις προκλήσεις που ανέδειξε στην αγορά η νέα πραγματικότητα ως συνέπεια της πανδημίας.

«Νέες συνθήκες, νέες προκλήσεις. Η απάντηση είναι στις τεχνολογίες αιχμής και σε έναν αξιόπιστο συνεργάτη. Με την Office Line ενδυναμώνεις την εταιρεία σου, εξασφαλίζεις την επιχειρησιακή σου συνέχεια και δημιουργείς ένα σύγχρονο, ασφαλές περιβάλλον εργασίας, από οπουδήποτε και για κάθε ανάγκη των ανθρώπων σου. Μαζί, δημιουργούμε το αύριο, ΤΩΡΑ»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το TV Spot εδώ

Η καμπάνια έκανε πρεμιέρα την Κυριακή 14/06 το βράδυ, στην εκπομπήSynthesis με τον Παύλο Τσίμα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τη «συμπυκνωμένη» τηλεοπτική εκδοχή των 4 ψηφιακών επεισοδίων του MicrosoftSynthesis.

Ο κ. Παναγιώτης Κουρής, Διευθύνων Σύμβουλος της Office Line A.E αναφέρει σχετικά: «Με τη νέα μας καμπάνια τοποθετούμαστε στρατηγικά ως ο Digital Transformation Enabler της αγοράς, που με εμπειρία, τεχνογνωσία και τα κατάλληλα τεχνολογικά εργαλεία, μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια, προσιτό κόστος και αυξημένη παραγωγικότητα τις επιχειρήσεις στην επόμενη ημέρα. Μαζί δημιουργούμε το αύριο, ΤΩΡΑ».