H αλυσίδα INSPOT με αίσθημα υπευθυνότητας και αναγνωρίζοντας τη δυσκολία πολλών φοιτητών για απόκτηση αξιόπιστου ηλεκτρονικού εξοπλισμού, ώστε να μπορούν να συμμετέχουν στην εξεταστική περίοδο και να εξεταστούν διαδικτυακά – ιδιαίτερα υπό τις νέες συνθήκες που διαμορφώθηκαν από την εξάπλωση της πανδημίας του covid-19 και στη χώρα μας -, προσφέρει τη δυνατότητα δωρεάν χρήσης του υπερσύγχρονου ψηφιακού εξοπλισμού των καταστημάτων της σε φοιτήτριες και φοιτητές για τις εξετάσεις τους.

Η δωρεά ισχύει για όλες τις φοιτήτριες και τους φοιτητές πανελλαδικά και καθ’ όλη τη διάρκεια της εξεταστικής τους περιόδου. Το μόνο που χρειάζεται είναι προσερχόμενοι στο κατάστημα να προσκομίσουν τη φοιτητική τους ταυτότητα και το πρόγραμμα των εξετάσεων.

Η INSPOT αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα Gaming Place στα Βαλκάνια με περισσότερα από 82 καταστήματασε Ελλάδα και Κύπρο, 600.000 μέλη και πάνω από 20.000 καθημερινούς επισκέπτες. Στόχος της εταιρείας είναι να αποτελούν τα καταστήματα INSPOT σημεία συνάντησης των νέων προσφέροντας τους ψηφιακές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.