Η HP Inc. εισήγαγε νέα προϊόντα στο portfolio Προσωπικών Συστημάτων της, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν παραγωγικοί – είτε συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι είτε προετοιμάζονται για να επιστρέψουν στο γραφείο.

Περισσότερο από ποτέ, οι σημερινοί εργαζόμενοι χρειάζονται τη σωστή τεχνολογία αλλά και τα εργαλεία για να παραμείνουν παραγωγικοί. Το 50% των εργαζομένων από το σπίτι αναφέρουν ότι δεν έχουν ό, τι χρειάζεται για να είναι αποτελεσματικοί στην δουλειά τους όντας μακριά από το γραφείο. Τα αργά δίκτυα αποτελούν επίσης ένα σημαντικό παράπονο , αφού ‘‘παλεύουν’’ με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους τους για καλύτερη συνδεσιμότητα στις ατελείωτες τηλεδιασκέψεις.

Για τους υπεύθυνους λήψης ΙΤ αποφάσεων, η ασφάλεια αποτελεί επίσης μια αυξανόμενη ανάγκη για τον αριθμό των συσκευών που υπάρχουν εκτός της ασφάλειας του δικτύου της εταιρείας στο γραφείο.

«Καθώς βιώνουμε ένα μια νέα κανονικότητα που θολώνει τα όρια μεταξύ ζωής και εργασίας, είναι σαφές ότι ο υπολογιστής είναι απαραίτητος – μας επιτρέπει να εργαζόμαστε, να ζούμε, να μαθαίνουμε, να συνεργαζόμαστε και να δημιουργούμε ανεξάρτητα από την απόσταση», δήλωσε ο Alex Cho, πρόεδρος της Personal Systems, HP Inc. «Η σημερινή σειρά καινοτόμων προϊόντων, η μεγαλύτερη παρουσίαση επαγγελματικών προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένης της επόμενης γενιάς Elite PC και επιτραπέζιων υπολογιστών, οι πρώτες εργονομικές οθόνες στον κόσμο με always on χαμηλό μπλε φως και ο πιο φωτεινός φορητός υπολογιστής 14 ιντσών στον κόσμο, μαζί με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη βελτίωση εμπειρίας της τηλε-εργασίας, ενισχύει τη δέσμευση της HP να εξοπλίσει τους εργαζομένους με τα κατάλληλα εργαλεία, ισχύ και απόδοση για την καλύτερη εμπειρία της εργασίας από το σπίτι.”

Premium επαγγελματικοί υπολογιστές που προσφέρουν νέους τύπους παραγωγικότητας

Το σημερινό εργατικό δυναμικό χρειάζεται τη σωστή τεχνολογία που τους βοηθά να είναι παραγωγικοί όπου κι αν εργάζονται – υπολογιστές που μειώνουν τους background θορύβους και επιτρέπουν καθαρό και δυνατό ήχο, καλύτερες επιλογές χαμηλού φωτισμού και back lit για εργασία σε διάφορα δωμάτια στο σπίτι και φωτεινές οθόνες που είναι ευδιάκριτες όταν εργάζεστε έξω.

Τα τελευταία HP EliteBooks έχουν σχεδιαστεί για εξαιρετική σύνδεση και συνεργασία, για με ισχυρή ανθεκτικότητα για τις επιχειρήσεις. Το 5G ή το Gigabit Class 4G LTE διευκολύνει τη σύνδεση και την εργασία. Η κάμερα ευρείας γωνίας με οπτικό πεδίο 88 μοιρών σε συνδυασμό με ήχο που βασίζεται σε τεχνολογία AI που ελαχιστοποιεί τους γύρω θορύβους, καθιστά τις εμπειρίες video conference ευκρινέστερες και σαφέστερες.

Τα άκρα είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν το άνοιγμα των συσκευών, το επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με τα ελαστικά πλήκτρα παρέχει μια εξαιρετικά αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης και τα ενσωματωμένα privacy shutters της κάμερας κλείνουν φυσικά την κάμερα, για άμεση ιδιωτικότητα, χωρίς προβλήματα.

Τα premium laptops HP EliteBook x360 1030 G7 και HP EliteBook x360 1040 G7 είναι κατά 6.3% μικτρότεροι από την προηγούμενη γενιά και διαθέτουν έως και 89% αναλογία οθόνης προς σώμα, το υψηλότερο σε ένα business convertible. Τα laptops αυτά διαθέτουν επεξεργαστές Intel® Core ™ vPro® 10-πυρήνων 6ης γενιάς για μέγιστη απόδοση καθώς το HP EliteBook x360 1040 G7 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 29 ώρες.

Νέα στην σειρά EliteBook 800 Series είναι:

  • Οι υπολογιστές HP EliteBook 805 Series, που τροφοδοτούνται από φορητούς επεξεργαστές AMD Ryzen ™ PRO 4000 Series με γραφικά Radeon ™, προσφέρουν την απόλυτη φορητή λύση καθώς και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στον κόσμο σε έναν business notebook που βασίζεται σε AMD processor. Το HP EliteBook 835 G7 έχει μπαταρία με ζωή που διαρκεί εως και 24 ώρες.

  • Οι υπολογιστές HP EliteBook 800 G7 Series, που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel® Core ™ vPro® έως και 10ης γενιάς, προσφέρουν τον εξαιρετικό συνδυασμό απόκρισης, απόδοσης, συνδεσιμότητας και ταχύτητας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν και να εργαστούν με ταχύτητα και αξιοπιστία. Το HP EliteBook 830 G7 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 23 ώρες και 15 λεπτά.

  • Το HP EliteBook x360 830 G7 είναι το πρώτο mainstream business convertible με κεραίες 4×4 LTE. Με την υποστήριξη επεξεργαστών Intel® Core™ vPro® έως και 10ης γενιάς, το laptop αυτό προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δημιουργούν, συνδέονται και συνεργάζονται με μια κλίση 360 μοιρών.

Desktop PCs με γνώμονα την απόδοση. Ιδανικοί για εργασία εκτός γραφείου

Οι τελευταίοι υπολογιστές EliteDesk 800 Series περιλαμβάνουν αναβαθμισμένο σκελετό με πρόσθετη ευελιξία και δυνατότητα επέκτασης, είναι πιο “ήσυχοι” σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές και είναι κατασκευασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μέλλοντος με δυνατότητες έτοιμες για VR.

Ο υπολογιστής HP EliteOne 800 All-in-One G6 είναι ο πιο ισχυρός επαγγελματικός All-in-One υπολογιστής στον κόσμο που τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς, με διαγώνια οθόνη 23,8″ ιντσών ή 27″ ιντσών σε λεπτό προφίλ και με εκλεπτυσμένη σχεδίαση για όσους διαθέτουν τις πρώτες γραμμές της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με προαιρετικά γραφικά NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER, είναι το πρώτο επαγγελματικό All-in-One PC με δυνατότητα VR στον κόσμο. Η αντιαντανακλαστική οθόνη με χαμηλή μπλε φωτεινότητα, διαθέτει μικρο-ακροδέκτες στις τρεις πλευρές και υποστηρίζει πολλές επιλογές στήριξης για προσαρμογή στους διαφορετικούς τρόπους εργασίας των χρηστών.

Το HP Collaboration All-in-One G6 με Zoom Rooms είναι μια ολοκληρωμένη λύση με μια ειδική συσκευή Zoom Room ιδανική για κάθε γραφείο. Καθώς, το 54% των εταιρειών που σκοπεύουν να μειώσουν τα ταξίδια τους μόνιμα εξ ’αιτίας της πανδημίας, η συσκευή Zoom (Room) διευκολύνει τις τηλεδιασκέψεις με έναρξη με ένα άγγιγμα και τη συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις χωρίς να χρειάζεται να έχετε ακουστικά. Διαθέτει Windows 10 IoT και διαθέτει αναδυόμενη κάμερα 5MP με ευρεία γωνία θέασης 88 μοιρών, ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνα για εύκολη συνεργασία και συνομιλίες βίντεο.

Η σειρά HP EliteDesk 800 G6 επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν παραγωγικότητα εταιρικής κλάσης, καθώς και κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια και δυνατότητα διαχείρισης.

  • Το