Η HP Inc. εισήγαγε νέα προϊόντα στο portfolio Προσωπικών Συστημάτων της, που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να παραμείνουν παραγωγικοί – είτε συνεχίζουν να εργάζονται από το σπίτι είτε προετοιμάζονται για να επιστρέψουν στο γραφείο.

Περισσότερο από ποτέ, οι σημερινοί εργαζόμενοι χρειάζονται τη σωστή τεχνολογία αλλά και τα εργαλεία για να παραμείνουν παραγωγικοί. Το 50% των εργαζομένων από το σπίτι αναφέρουν ότι δεν έχουν ό, τι χρειάζεται για να είναι αποτελεσματικοί στην δουλειά τους όντας μακριά από το γραφείο. Τα αργά δίκτυα αποτελούν επίσης ένα σημαντικό παράπονο , αφού ‘‘παλεύουν’’ με την οικογένεια ή τους συγκατοίκους τους για καλύτερη συνδεσιμότητα στις ατελείωτες τηλεδιασκέψεις.

Για τους υπεύθυνους λήψης ΙΤ αποφάσεων, η ασφάλεια αποτελεί επίσης μια αυξανόμενη ανάγκη για τον αριθμό των συσκευών που υπάρχουν εκτός της ασφάλειας του δικτύου της εταιρείας στο γραφείο.

«Καθώς βιώνουμε ένα μια νέα κανονικότητα που θολώνει τα όρια μεταξύ ζωής και εργασίας, είναι σαφές ότι ο υπολογιστής είναι απαραίτητος – μας επιτρέπει να εργαζόμαστε, να ζούμε, να μαθαίνουμε, να συνεργαζόμαστε και να δημιουργούμε ανεξάρτητα από την απόσταση», δήλωσε ο Alex Cho, πρόεδρος της Personal Systems, HP Inc. «Η σημερινή σειρά καινοτόμων προϊόντων, η μεγαλύτερη παρουσίαση επαγγελματικών προϊόντων μας, συμπεριλαμβανομένης της επόμενης γενιάς Elite PC και επιτραπέζιων υπολογιστών, οι πρώτες εργονομικές οθόνες στον κόσμο με always on χαμηλό μπλε φως και ο πιο φωτεινός φορητός υπολογιστής 14 ιντσών στον κόσμο, μαζί με ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τη βελτίωση εμπειρίας της τηλε-εργασίας, ενισχύει τη δέσμευση της HP να εξοπλίσει τους εργαζομένους με τα κατάλληλα εργαλεία, ισχύ και απόδοση για την καλύτερη εμπειρία της εργασίας από το σπίτι.”

Premium επαγγελματικοί υπολογιστές που προσφέρουν νέους τύπους παραγωγικότητας

Το σημερινό εργατικό δυναμικό χρειάζεται τη σωστή τεχνολογία που τους βοηθά να είναι παραγωγικοί όπου κι αν εργάζονται – υπολογιστές που μειώνουν τους background θορύβους και επιτρέπουν καθαρό και δυνατό ήχο, καλύτερες επιλογές χαμηλού φωτισμού και back lit για εργασία σε διάφορα δωμάτια στο σπίτι και φωτεινές οθόνες που είναι ευδιάκριτες όταν εργάζεστε έξω.

Τα τελευταία HP EliteBooks έχουν σχεδιαστεί για εξαιρετική σύνδεση και συνεργασία, για με ισχυρή ανθεκτικότητα για τις επιχειρήσεις. Το 5G ή το Gigabit Class 4G LTE διευκολύνει τη σύνδεση και την εργασία. Η κάμερα ευρείας γωνίας με οπτικό πεδίο 88 μοιρών σε συνδυασμό με ήχο που βασίζεται σε τεχνολογία AI που ελαχιστοποιεί τους γύρω θορύβους, καθιστά τις εμπειρίες video conference ευκρινέστερες και σαφέστερες.

Τα άκρα είναι σχεδιασμένα για να διευκολύνουν το άνοιγμα των συσκευών, το επανασχεδιασμένο πληκτρολόγιο με τα ελαστικά πλήκτρα παρέχει μια εξαιρετικά αθόρυβη εμπειρία πληκτρολόγησης και τα ενσωματωμένα privacy shutters της κάμερας κλείνουν φυσικά την κάμερα, για άμεση ιδιωτικότητα, χωρίς προβλήματα.

Τα premium laptops HP EliteBook x360 1030 G7 και HP EliteBook x360 1040 G7 είναι κατά 6.3% μικτρότεροι από την προηγούμενη γενιά και διαθέτουν έως και 89% αναλογία οθόνης προς σώμα, το υψηλότερο σε ένα business convertible. Τα laptops αυτά διαθέτουν επεξεργαστές Intel® Core ™ vPro® 10-πυρήνων 6ης γενιάς για μέγιστη απόδοση καθώς το HP EliteBook x360 1040 G7 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 29 ώρες.

Νέα στην σειρά EliteBook 800 Series είναι:

  • Οι υπολογιστές HP EliteBook 805 Series, που τροφοδοτούνται από φορητούς επεξεργαστές AMD Ryzen ™ PRO 4000 Series με γραφικά Radeon ™, προσφέρουν την απόλυτη φορητή λύση καθώς και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας στον κόσμο σε έναν business notebook που βασίζεται σε AMD processor. Το HP EliteBook 835 G7 έχει μπαταρία με ζωή που διαρκεί εως και 24 ώρες.

  • Οι υπολογιστές HP EliteBook 800 G7 Series, που τροφοδοτούνται από επεξεργαστές Intel® Core ™ vPro® έως και 10ης γενιάς, προσφέρουν τον εξαιρετικό συνδυασμό απόκρισης, απόδοσης, συνδεσιμότητας και ταχύτητας που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν και να εργαστούν με ταχύτητα και αξιοπιστία. Το HP EliteBook 830 G7 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 23 ώρες και 15 λεπτά.

  • Το HP EliteBook x360 830 G7 είναι το πρώτο mainstream business convertible με κεραίες 4×4 LTE. Με την υποστήριξη επεξεργαστών Intel® Core™ vPro® έως και 10ης γενιάς, το laptop αυτό προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες δημιουργούν, συνδέονται και συνεργάζονται με μια κλίση 360 μοιρών.

Desktop PCs με γνώμονα την απόδοση. Ιδανικοί για εργασία εκτός γραφείου

Οι τελευταίοι υπολογιστές EliteDesk 800 Series περιλαμβάνουν αναβαθμισμένο σκελετό με πρόσθετη ευελιξία και δυνατότητα επέκτασης, είναι πιο “ήσυχοι” σε σύγκριση με τις προηγούμενες γενιές και είναι κατασκευασμένοι για να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του μέλλοντος με δυνατότητες έτοιμες για VR.

Ο υπολογιστής HP EliteOne 800 All-in-One G6 είναι ο πιο ισχυρός επαγγελματικός All-in-One υπολογιστής στον κόσμο που τροφοδοτείται από επεξεργαστές Intel® Core™ 10ης γενιάς, με διαγώνια οθόνη 23,8″ ιντσών ή 27″ ιντσών σε λεπτό προφίλ και με εκλεπτυσμένη σχεδίαση για όσους διαθέτουν τις πρώτες γραμμές της επιχείρησης. Σε συνδυασμό με προαιρετικά γραφικά NVIDIA® GeForce® RTX 2070 SUPER, είναι το πρώτο επαγγελματικό All-in-One PC με δυνατότητα VR στον κόσμο. Η αντιαντανακλαστική οθόνη με χαμηλή μπλε φωτεινότητα, διαθέτει μικρο-ακροδέκτες στις τρεις πλευρές και υποστηρίζει πολλές επιλογές στήριξης για προσαρμογή στους διαφορετικούς τρόπους εργασίας των χρηστών.

Το HP Collaboration All-in-One G6 με Zoom Rooms είναι μια ολοκληρωμένη λύση με μια ειδική συσκευή Zoom Room ιδανική για κάθε γραφείο. Καθώς, το 54% των εταιρειών που σκοπεύουν να μειώσουν τα ταξίδια τους μόνιμα εξ ’αιτίας της πανδημίας, η συσκευή Zoom (Room) διευκολύνει τις τηλεδιασκέψεις με έναρξη με ένα άγγιγμα και τη συμμετοχή σε βιντεοκλήσεις χωρίς να χρειάζεται να έχετε ακουστικά. Διαθέτει Windows 10 IoT και διαθέτει αναδυόμενη κάμερα 5MP με ευρεία γωνία θέασης 88 μοιρών, ενσωματωμένα ηχεία και μικρόφωνα για εύκολη συνεργασία και συνομιλίες βίντεο.

Η σειρά HP EliteDesk 800 G6 επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν παραγωγικότητα εταιρικής κλάσης, καθώς και κορυφαία αξιοπιστία, ασφάλεια και δυνατότητα διαχείρισης.

  • Το HP EliteDesk 800 G6 Mini είναι το μικρότερο και ισχυρότερο Ultra Small Form Factor (USFF) επαγγελματικό PC στον κόσμο.

  • Το HP EliteDesk 800 G6 Small Form Factor το πιο επεκτάσιμο business-class SFF με την υψηλότερη απόδοση στον κόσμο.

  • Ο HP EliteDesk 800 G6 Tower PC είναι ο πιο επεκτάσιμος, επιχειρηματικής κλάσης πύργος PC με τις υψηλότερες επιδόσεις στον κόσμο.

Η HP ανακοίνωσε επίσης τα HP ProDesk 600 G6 Series και HP ProDesk 400 Series με πλήρη επανασχεδιασμό και ευέλικτες επιλογές, με design ενεργειακής απόδοσης αλλά και πιο “ήσυχα”, σχεδιασμένα για αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις.

Η Ζ απόδοση πιο φορητή από ποτέ

Καθώς το εργατικό δυναμικό συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσαρμόζεται στην τηλε-εργασία, το 56% των εταιρειών δηλώνουν ότι σκέφτονται να επενδύσουν σε μεγαλύτερο ποσοστό φορητών συσκευών. Οι τελευταίες προσθήκες στη σειρά HP ZBook είναι φορητοί υπολογιστές που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για pro επιδόσεις, μια συναρπαστική εμπειρία προβολής και νέους τρόπους συνεργασίας. Με διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 17 ώρες, το ZBook Firefly G7 επιτρέπει στους χρήστες, τους creatives και τους μαθητές STEAM να παραμένουν παραγωγικοί εν κινήσει με αξιοπιστία και ανθεκτικότητα MIL-STD 810G, κορυφαίες δυνατότητες ασφαλείας στον κλάδο και μεγαλύτερη, φωτεινότερη απεικόνιση.

  • Το ZBook Firefly 14 είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής στον κόσμο. Είναι κατά 8,8% μικρότερος και κατά 5,2% ελαφρύτερος σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και έχει αναλογία οθόνης προς σώμα 84%. Όντας ένας από τους πιο ασφαλής φορητούς υπολογιστές στον κόσμο, προστατεύει άμεσα από την visual hacking με το HP Sure View Reflect και αμύνεται κατά των επιθέσεων υλικολογισμικού και κακόβουλων λογισμικών με το HP Sure Start Gen6.

  • Το ZBook Firefly 15 είναι ο ελαφρύτερος φορητός υπολογιστής 15 ιντσών που είχε ποτέ η HP. Είναι κατά 9,5% μικρότερο και κατά 1,8% ελαφρύτερο σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και έχει έως και 86% αναλογία οθόνης προς σώμα.

Τα νέα ZBooks προσφέρουν ένα φορητό design με γραφικά NVIDIA® Quadro® P520 με 4 gigs μνήμης RAM και επεξεργαστές Intel® Core ™ έως και 10ης γενιάς, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να παραμένουν παραγωγικοί και να εργάζονται άψογα ταυτοχρόνως σε πολλές εφαρμογές. Η οθόνη HDR 400 4K UHD παρέχει εξαιρετική απίστευτη αναλογία αντίθεσης και η φωτεινότητα των 500 nits, παρέχει δυνατότητα προβολής σε περιβάλλοντα υψηλού φωτισμού. Ο προγνωστικός αλγόριθμος HP Z σημαίνει ότι οι χρήστες δεν περνούν πλέον από την GPU ή την CPU, αλλάζοντας δυναμικά την ισχύ σε πραγματικό χρόνο και το Z Power Slider εξισορροπεί την απόδοση και την ακουστική για κάθε ροή εργασίας. Η επιλογή έως 4G gigabit LTE (4×4) παρέχει μια γρήγορη, συνδεδεμένη και πολύ ασφαλή λύση. Εργαστείτε απρόσκοπτα με τις ομάδες σας χρησιμοποιώντας το HP Collaboration Keyboard, HP Noise Cancellation, ένα world facing μικρόφωνο, ήχο B&O και συνεργαστείτε σε ανάλυση 4K και 3D με την τεχνολογία ZCentral Remote Boost screen sharing.

Επανασχεδιασμένες οθόνες για σύνδεση, συνεργασία και που υποστηρίζουν το wellbeing

Καθώς το 38% των εργαζομένων γραφείου θεωρούν την εξωτερική οθόνη ως βασικό εργαλείο για να δουλέψουν από το σπίτι, η HP επαναπροσδιορίζει τον visual computing με οθόνες που “αγκαλιάζουν” καινοτομίες γύρω από την ευημερία, τη φορητότητα και την ασύρματη τεχνολογία.

Νέες οθόνες:

  • Οι οθόνες HP E-Series είναι οι πρώτες εργονομικές σειρές οθονών στον κόσμο με ένα χαμηλό μπλε-φως για υποστήριξη του wellbeing των εργαζομένων. Το HP Eye Ease χειρίζεται το μπλε φως χωρίς να επηρεάζει την ακρίβεια του χρώματος ή χωρίς να εισάγει οποιαδήποτε κίτρινη αλλαγή. Αυτές είναι οι πρώτες σειρές οθονών στον κόσμο που έλαβαν την πιστοποίηση TUV Low Blue Light Hardware Solution, η πρώτη πιστοποίηση αυτού του είδους από τον ηγέτη στον κλάδο των πιστοποιήσεων χαμηλού μπλε φωτισμού.

  • Η φορητή οθόνη HP E14 G4 φέρνει τη δύναμη της παραγωγικότητας της διπλής οθόνης και δίνει στους χρήστες την ελευθερία να εργάζονται οπουδήποτε – είτε από το τραπέζι της κουζίνας είτε από τον κήπο. Η φωτεινότερη φορητή οθόνη 14 ιντσών στον κόσμο ζυγίζει μόνο 640 g και έχει πάχος μικρότερο από 4,75 mm, το οποίο είναι 36% ελαφρύτερο και 25% λεπτότερο από το προηγούμενο μοντέλο και προσφέρει δύο θύρες USB-C® για ισχύ και εύκολη συνδεσιμότητα με οποιοδήποτε USB-C notebook ®.

  • Η ασύρματη οθόνη HP U27 4K είναι η πρώτη οθόνη ασύρματης κοινής χρήσης 4K στον κόσμο, που επιτρέπει στους χρήστες ελευθερία κινητικότητας με αυτόματη σύνδεση χωρίς καλώδια για εργασία ή παιχνίδι. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν απρόσκοπτα τον υπολογιστή τους με την εφαρμογή Bluetooth Quick Pair Bluetooth ή πατώντας το πλήκτρο Windows + K στο πληκτρολόγιό τους.

Υπηρεσίες για τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και την αύξηση των εμπειριών των εργαζομένων

Καθώς οι επιχειρήσεις προσαρμόζονται στην νέα πραγματικότητα ενός εργατικού δυναμικού μακριά από το γραφείο, οι ομάδες ΙΤ έχουν την ευθύνη να διανέμουν συσκευές με ελάχιστα touchpoints, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι είναι έτοιμες να φύγουν μόλις βγουν από το κουτί.

Οι υπηρεσίες παροχής συσκευών HP επιτρέπουν στις εταιρίες να λαμβάνουν και να συντηρούν προ-παρεχόμενες συσκευές έτοιμες για cloud που βοηθούν στη μείωση του κόστους, τη βελτιστοποίηση της παραγωγικότητας και τη βελτίωση των εμπειριών των εργαζομένων. Οι εταιρίες μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά εργοστασιακών και επαγγελματικών υπηρεσιών για να καλύψουν τις συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις τους – είτε σε μία υπηρεσία είτε σε συνδυασμό υπηρεσιών.

Καθοδηγόντας την πορεία για την βιωσιμότητα, την ασφάλεια και την ευημερία

  • Βιωσιμότητα: Δεσμευμένη στο να σχεδιάζει τα πιο βιώσιμα προϊόντα, η HP είναι υπερήφανη που προσφέρει το πιο βιώσιμο portfolio υπολογιστών στον κόσμο. Η HP χρησιμοποιεί 100% ανανεώσιμη ηλεκτρική ενέργεια για να τροφοδοτήσει την τελική συναρμολόγηση του 67% των υπολογιστών και display προϊόντων της παγκοσμίως.

  • Ασφάλεια: Η HP συνεχίζει να ανεβάζει τον πήχη με τους πιο ασφαλείς και διαχειρίσιμους υπολογιστές στον κόσμο, παρέχοντας ανθεκτικότητα στον υπολογιστή με προστασία σε ολόκληρο το λειτουργικό σύστημα με μοναδικές δυνατότητες ασφαλείας, όπως το HP Sure Start που αντιμετωπίζει τις επιθέσεις υλικολογισμικού και κακόβουλου λογισμικού και το HP Sure Click που παγιδεύει κακόβουλο λογισμικό για ασφαλέστερη περιήγηση.

  • Ευεξία: Η HP έκανε επίσης τολμηρές κινήσεις για να υποστηρίξει το wellbeing των εργαζομένων, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα υπολογιστών που μπορούν να απολυμανθούν εύκολα. Από Elite PC και επιτραπέζιους υπολογιστές, έως Z από HP και οθόνες και επιλεγμένα αξεσουάρ, αυτές οι συσκευές μπορούν να σκουπιστούν με πολλά κοινά απολυμαντικά μαντηλάκια.