Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει τη νέα OLED 4K τηλεόραση, CX 77, 65,55 ιντσών που αποτελεί την ιδανική επιλογή για τους gamers, καθώς υποστηρίζει την τεχνολογία NVIDIA GSYNC®, που προσφέρει εξαιρετική απόδοση της εικόνας, χωρίς αλλοιώσεις και καθυστερήσεις.

Σε συνδυασμό με τις προηγμένες λειτουργίες, όπως τον υψηλότερο ρυθμό καρέ, τον μεταβλητό ρυθμό ανανέωσης (VRR), τη λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) και το eARC, το νέο μοντέλο τηλεοράσεων αποδίδει με μοναδικό τρόπο τα γραφικά των παιχνιδιών για μια καθηλωτική gaming εμπειρία.

Η CX τηλεόραση της LG εξασφαλίζει ταχύτερο χρόνο απόκρισης συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED, χάρη στη δύναμη των 100 αυτοφωτιζόμενων pixels1 που αναπαράγουν κάθε χρώμα ακριβώς όπως θα έπρεπε και προσφέρουν ασυναγώνιστη λεπτομέρεια σε κάθε καρέ του δευτερολέπτου, δίνοντας τη δυνατότητα στους gamers να απολαμβάνουν τα παιχνίδια HDR στο έπακρο. Χάρη στη συμβατότητά ττης με την NVIDIA G-SYNC® τεχνολογία, όλα τα βιντεοπαιχνίδια θα έχουν πιο καθαρή και ομαλή εικόνα, καλύτερη απόκριση, χωρίς τρεμόπαιγμα και διακυμάνσεις στη φωνή.

Παράλληλα, η νέα τηλεόραση της LG υποστηρίζει το HDMI 2.12, που παρέχει υψηλότερη ανάλυση και ομαλά συγχρονισμένα γραφικά για μια πιο ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού. Επίσης, διαθέτει 1ms χρόνο απόκρισης, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό για εγγυημένη νίκη σε παιχνίδια με έντονη δράση και δυνατούς αντιπάλους, ενώ συγχρόνως ενσωματώνει το HGiG που βελτιστοποιεί την απόδοση στα γραφικά.

Επιπλέον, χρησιμοποιώντας deep learning αλγορίθμους και ενσωματώνοντας τον Έξυπνο Επεξεργαστή α9 3ης γενιάς AI, που αναλύει το περιεχόμενο της οθόνης, βελτιώνεται η απόδοση της εικόνας και του ήχου, προσφέροντας μια μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία. Συγκεκριμένα, ο επεξεργαστής απεικονίζει τα πρόσωπα πιο ζωντανά, κάνοντας ταυτόχρονα το κείμενο στην οθόνη πιο ευκρινές και ευανάγνωστο και αντίστοιχα, λαμβάνοντας στοιχεία από περισσότερα από 17 εκατομμύρια σημεία δεδομένων ήχου, αναγνωρίζει φωνές, εφέ και συχνότητες, βελτιστοποιώντας τον ήχο σύμφωνα με το είδος του ήχου. Ταυτόχρονα, ένας αισθητήρας φωτός