Η NACON είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η απόκτηση της premium μάρκας ακουστικών RIGολοκληρώθηκε. Η RIG είναι συνώνυμη με την απόδοση σε παίκτες και streamers σε όλο τον κόσμο που βασίζονται στον ακριβή ήχο για συνεργασία και επικοινωνία.

Τα προϊόντα RIG έχουν πλούσια ιστορία στην παροχή καινοτομιών και προσφέρουν στους παίκτες ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Μερικά από αυτά τα επιτεύγματα περιλαμβάνουν:

  • Το πρώτο πλήρως modular-αρθρωτό και προσαρμόσιμο ακουστικό παιχνιδιού – RIG 500

  • Μοναδικό, κατοχυρωμένο RIG Game Audio Dial που τοποθετεί την ένταση του παιχνιδιού στα χέρια σας – RIG 500 Pro Series

  • Τα πρώτα gaming ακουστικά που περιλαμβάνουν την ενεργοποίηση surround Dolby ATMOS® για XboxOne και Windows 10.

  • Τα ελαφρύτερα, πλήρως εξοπλισμένα και χωρίς καθυστέρηση ασύρματα gaming ακουστικά – RIG 700 Series

O Gregory Morquin, της NACON λέει , «Είμαστε εξαιρετικά ενθουσιασμένοι που η RIG είναι πλέον μέρος της Nacon και πιστεύουμε ότι η ισχύς της μάρκας και η κορυφαία ποιότητα των προϊόντων θα συμπληρώσουν αναμφίβολα το ήδη ισχυρό portfolio των αξεσουάρ της NACON.»

Με την ποιότητα και την απόδοση να είναι προτεραιότητες, η NACON χαίρεται που βλέπει την άφιξη μιας μάρκας τόσο ισχυρής όσο η RIG. Ο Yannick Allaert, στη NACON προσθέτει: «Η RIG, που είναι μια καθιερωμένη μάρκα παγκοσμίως, επιτρέπει εξαιρετικές ευκαιρίες ανάπτυξης. Είμαστε βέβαιοι ότι τόσο τα προϊόντα RIG όσο και τα προϊόντα NACON θα δημιουργήσουν μαζί μια μοναδική ευκαιρία για να βοηθήσουμε την προώθηση της επιχείρησής μας ».

Εκτός από μια επιτυχημένη σειρά προϊόντων, η RIG έχει βαθιές ρίζες στα esports, δημιουργώντας την κατηγορία ακουστικών «stadium class » με το RIG Commander Pro. Η Riot Games και η ESL πλησίασαν την RIG για να τους παρέχει ένα ακουστικό που θα μπορούσε να αποκλείσει τον ήχο ενός βρυχηθμού πλήθους για ανταγωνιστικούς παίκτες στη σκηνή των esports. Από την κυκλοφορία του RIG Commander Pro και έπειτα, η RIG ήταν η προτιμώμενη μάρκα ακουστικών για μεγάλα τουρνουά esports όπως το IEM και το ESL ONE.

Η NACON θα διανέμει τα προϊόντα RIG στην αγορά των ΗΠΑ καθώς και στην Ευρώπη. Η AVE θα είναι υπεύθυνή για τη διανομή τους σε Ελλάδα, Κύπρο , Βουλγαρία και Ρουμανία .