Η ViewSonic Corp. ανακοινώνει ότι ο SMARTLED προβολέα τσέπης M1 mini Plus θα είναι διαθέσιμος στην Ευρώπη από τον Ιούνιο του 2020.

Ο M1 mini Plusτης ViewSonic είναι ένας φορητός LED προβολέας τσέπης, που παρέχει διασκέδαση μεγάλης οθόνης, σχεδόν παντού. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία με δυνατότητα φόρτισης μέσω power bank, ο M1 mini Plus προσφέρει πραγματική φορητότητα και πολλές ώρες διασκέδασης, χωρίς καλώδια.

Πολύ ελαφρύς και με διαστάσεις περίπου 10 x 10 cm, αυτός ο μικροσκοπικός προβολέας μπορεί να τοποθετηθεί στην τσάντα σας, τοbackpack ή ακόμα και την πίσω τσέπη του τζιν, καθιστώντας τον ιδανικό για ψυχαγωγία on the go.

Ο M1 miniPlus περιλαμβάνει επίσης panels, με δυνατότητα αλλαγής, σε τρία διαφορετικά χρώματα (γκρι, κίτρινο και γαλάζιο), ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε την εμφάνιση του προβολέα σας, ανάλογα με το στιλ σας.

Διαθέτει smart stand, το οποίο παρέχει ευέλικτο setup, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προστατευτικό κάλυμμα των φακών. Το ενσωματωμένο ηχείο JBL με Bluetooth, προσφέρει καθαρό ήχο, ενώ η θύρα USB επιτρέπει την αναπαραγωγή multimedia περιεχομένου, από μία εξωτερικές πηγές.

Πολύ ελαφρύς και compact, ο M1 mini Plus μπορεί να λειτουργήσει τέλεια στο παιδικό δωμάτιο ή την αυλή, ενώ μπορείτε να τον πάρετε μαζί σας σε ένα road camping, σε ξενοδοχεία ή οπουδήποτε και αν επιλέξετε να ταξιδέψετε. Επιπλέον, η ενσωματωμένη smart Wi-Fi συνδεσιμότητα, σάς επιτρέπει να κάνετε streaming το αγαπημένο σας περιεχόμενο από το YouTube και το Netflix, καθιστώντας τον M1 mini Plus ιδανική επιλογή για sharing και αναπαραγωγή βίντεο και άλλων multimedia content.

Απόλυτα φορητή σχεδίαση

Πολύ ελαφρύς και με διαστάσεις περίπου 10 x 10 cm, αυτός ο compact προβολέας μπορεί πολύ εύκολα να τοποθετηθεί στην τσάντα σας, την πίσω τσέπη του τζιν ή την παλάμη του χεριού σας. Απολαύστε multime diaψυχαγωγία, όπου και αν πηγαίνετε.

δυνατότητες SMART TV

Η ενσωματωμένη δυνατότητα διασύνδεσης με Smart TV σας επιτρέπει να κάνετε streaming αγαπημένες ταινίες και εκπομπές από το Netflix, το YouTube κ.α. Μπορείτε ακόμα να κάνετε streaming multimedia περιεχόμενο από το κινητό σας τηλέφωνο μέσω WiFi.

WI-FI SCREEN MIRRORING

Το ασύρματο screen mirroring από κινητά τηλέφωνα στον προβολέα είναι εύκολο και άνετο, χωρίς τον μπελάτων καλωδίων, adapters και dongles. Απολαύστε mirroring content στη μεγάλη οθόνη, όπως ταινίες, βίντεο στο YouTube, φωτογραφίες κ.α.

ήχος JBL με BLUETOOTH

Το ενσωματωμένο ηχείο JBL προσφέρει μεγάλο ήχο σε μικρή συσκευασία, ιδανικό για μουσική και ταινίες στοσπίτι ή on the go.

ενσωματωμένη μπαταρία με δυνατότητα φόρτισης μέσω POWER BANK

Για ψυχαγωγία on the go, η ενσωματωμένη μπαταρία διαθέτει διάρκεια ζωής έως και 2,5 ώρες*, για να βλέπετε ταινίες χωρίς να χρειάζεστε καλώδια. Επίσης, χάρη στη δυνατότητα φόρτισης μέσω power bank, μπορείτε να έχετε ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια ζωής μπαταρίας, όπου και αν πηγαίνετε.

προσαρμοζόμενο στιλ

Ο προβολέας περιλαμβάνει panels με δυνατότητα αλλαγής, που σας επιτρέπει να αλλάζετε το χρώμα του, ώστενα ταιριάζει καλύτερα στο στιλ ή τη διάθεση σας. Επιλέξτε ανάμεσα στο γκρι, το κίτρινο ή το γαλάζιο.

ευέλικτο SMART STAND

Το Smart Stand που διαθέτει προσφέρει εύκολο setup, επιτρέποντας στον προβολέα να τοποθετηθεί σε μία πληθώρα διαφορετικών θέσεων και γωνιών προβολής. Το Smart Stand χρησιμοποιείται επίσης ως προστατευτικό κάλυμμα για τους φακούς του.

CINEMA SUPERCOLOR+

Χάρη στη χρωματική ακρίβεια 125% Rec.709 και την υποστήριξη HDR περιεχομένου, αυτός ο προβολέαςαναπαράγει ολοζώντανα χρώματα, για μία πιο πλήρη και καθηλωτική εμπειρία θέασης.

PLUG-AND-PLAY συνδεσιμότητα

Με ευέλικτες επιλογές συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνουν HDMI και USB Type A, ο συγκεκριμένοςπροβολέας σας επιτρέπει εύκολο plug-in και αναπαραγωγή βίντεο από laptops, tablets, κινητά τηλέφωνα, media players, dongles κ.α.

αυτόματη διόρθωση VERTICAL KEYSTONE

Η αυτόματη διόρθωση vertical keystone βοηθά στην εξάλειψη της στρέβλωσης και της παραμόρφωσης, γιαεικόνες με τέλειες αναλογίες κάθε στιγμή.

Μάθετε περισσότερα για τον προβολέα M1 mini Plus και ακολουθήστε τη σελίδα στο Instagram. Για περισσότερα νέα και πληροφορίες σχετικά με τη ViewSonic, επισκεφθείτε το ViewSonic.com και τη σελίδα της στο Facebook.

*Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας εξαρτάται και από το είδος της χρήσης.