Έντεκα προϊόντα της Acer κέρδισαν συνολικά δώδεκα βραβεία Red Dot Awards 2020, για την τελειότητα και την καινοτομία στη σχεδίαση τους.

Η gaming σειρά Predator, με τα notebook, την καρέκλα και τα monitors, συγκέντρωσε τα περισσότερα βραβεία. Η Predator Thronos Air gaming καρέκλα κέρδισε επίσης το Red DotInnovation Products Award, το οποίο απονέμεται σε προϊόντα που δημιουργούν νέα πρότυπα και θέτουν τις βάσεις για θεμελιώδεις αλλαγές στη βιομηχανία [1]. Τα ConceptD desktop και notebooks για creators πήραν τρία βραβεία, ενώ τα υπόλοιπα πήγαν σε ένα προβολέα και άλλα επαγγελματικά και πολύ λεπτά και ελαφριά notebooks της Acer.

Τα Red Dot Awards είναι διεθνώς αναγνωρισμένα βραβεία, που στόχο έχουν εξαίρουν τις καινοτόμες εταιρείες, να επαινέσουν την τελειότητα στη σχεδιαστική αντίληψη και ουσιαστικά να αναγνωρίσουν όσους είναι υπεύθυνοι για τα μελλοντικά trends. Μία διεθνούς κύρους επιτροπή ειδικών, με μεγάλη εμπειρία στο design, αξιολογεί κάθε υποψηφιότητα ξεχωριστά.

Predator Helios 700 gaming notebook

Το Predator Helios 700 είναι ένα μοναδικό κομμάτι ανάμεσα στα gaming computer, που ανεβάζει τον πήχη στην απόδοση και προκαλεί το status quo του notebook design. Η συσκευή χαρακτηρίζεται από το καινοτόμοHyperDrift πληκτρολόγιο, το οποίο ολισθαίνει προς τα έξω, για να προσφέρει πιο άνετη εμπειρία πληκτρολόγησης, επιτρέποντας παράλληλα στον αέρα να ρέει απευθείας από την κορυφή του notebook. Δύο κατά παραγγελία κατασκευασμένοι ανεμιστήρες AeroBlade 3D 4ης γενιάς, βοηθούν να διατηρείται τοnotebook δροσερό, δίνοντας τη δυνατότητα στους hardcore gamers να εκμεταλλεύονται ακόμα και την τελευταία σταγόνα ισχύος από το κορυφαίο hardware της συσκευής. Οι gamers τελικά αποκτούν μοναδική απόδοση, που ανταγωνίζεται αυτή ενός desktop, από ένα notebook που διαθέτει παράλληλα προχωρημένη σχεδίαση: μεταλλικό πλαίσιο, οθόνη 17,3 ιντσών, γαλαζοπράσινες λεπτομέρειες και οπίσθιο φωτισμό RGB σε κάθε πλήκτρο.

Acer Swift 5 notebook

Το εξαιρετικά φορητό Acer Swift 5 είναι η ενσάρκωση του μοντέρνου design, που χαρακτηρίζεται από ανεπιτήδευτα χρωματικά σχέδια και υψηλή αναλογία screentobody. Με πάχος μόλις 14,95 mm, η συσκευή χωράει άνετα μέσα σε μία τσάντα, για να μεταφερθεί οπουδήποτε, καθιστώντας την ιδανική για επαγγελματίες, που βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει και χρειάζονται απόδοση που θα διαρκέσει όλη μέρα. Μία οθόνη αφής και μία σειρά επιλογών συνδεσιμότητας, που περιλαμβάνουν USBC και Thunderbolt 3, κάνουν το Swift 5 την τέλεια συσκευή για παρουσίαση και διαμοίραση περιεχομένου. Επιπλέον, χάρη στον επεξεργαστή Intel® Core 10ης γενιάς και το προαιρετικό NVIDIA GeForce MX250 GPU για απαράμιλλη παραγωγικότητα, δεν αφήνουν κανένα από τα 990 γραμμάρια του να πάει χαμένο.

Acer Spin 5 convertible notebook

Το Acer Spin 5 είναι ένα πανέμορφο τεχνολογικό προϊόν, σχεδιασμένο για όσους επιζητούν την απόλυτη παραγωγικότητα. Το notebook είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από μέταλλο, ενώ διαθέτει και το διπλό μεντεσέ της Acer με δυνατότητα στρέψης 360°, που επιτρέπει στους χρήστες να βρουν την τέλεια γωνία για να διαβάσουν, να γράψουν, να δουν ταινίες ή να σχεδιάσουν. Η αναλογία 3:2 της οθόνης αφής και η γραφίδα με δυνατότητα επαναφόρτισης, βελτιώνουν ακόμα περισσότερο την εμπειρία media, ενώ το μπροστινό ηχείο διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να απολαμβάνουν την τέλεια ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από την κατάσταση λειτουργίας που έχουν επιλέξει. Η φορητή συσκευή είναι πανίσχυρη, αφού φέρει επεξεργαστή Intel Core 10ης γενιάς, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες, κατά τη διάρκεια της εργασίας τους, να βγάλουν προς τα έξω τη δημιουργική ιδιοφυΐα τους.

ConceptD 700 desktop για creators

Η σειρά workstation ConceptD αποτελείται από μινιμαλιστικά κομμάτια τεχνολογίας σχεδιασμένα για επαγγελματίες δημιουργούς. Τα workstations ConceptD 700 χαρακτηρίζονται από λευκούς towers με ξύλινη επένδυση στην κορυφή, μία μοντέρνα σχεδίαση που κρύβει μία σειρά από πρακτικές και προσεγμένες λειτουργίες, όπως ο σταθμός ασύρματης φόρτισης για κινητές συσκευές. Παρά το απλό τους design και την αθόρυβη λειτουργία, αυτά τα workstations έχουν όλη την απαραίτητη ισχύ για ομαλή και αξιόπιστη εμπειρία φωτορεαλιστικής σχεδίασης ή εκτέλεσης μεγάλου όγκου εργασίας σε CAD και BIM.

Η σειρά notebook για creators ConceptD 9

Η σειρά notebooks ConceptD 9 είναι το όνειρο κάθε δημιουργού, αφού διαθέτει άψογη χρωματική ακρίβεια και απόλυτη προσαρμοστικότητα. Το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό της συσκευής είναι ο Ezel Aero Hinge™ της Acer, που επιτρέπει στην 4K οθόνη του να περιστρέφεται ελεύθερα, να παίρνει κλίση και να αποκτά την πλέον κατάλληλη θέση. Οι καλλιτέχνες ειδικότερα θα χαρούν την συμπεριλαμβανόμενη, χωρίς μπαταρία γραφίδα Wacom® EMR, που προσφέρει φυσική εμπειρία σχεδίασης με 4.096 διαφορετικά επίπεδα ευαισθησίας πίεσης και αξεπέραστο έλεγχο. Πέρα από τη χρηστικότητα του, το ConceptD 9 έχει τη δύναμη να συμβαδίζει με τη φαντασία του δημιουργού, αφού μπορεί να διαχειρίζεται τα πάντα πολύ ομαλά, από προσομοιώσεις μέχρι τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης και deep learning ή projects που εκτελούνται από μεγάλα animation studios.

Η σειρά notebook για creators ConceptD 7

Η πολύ μοντέρνα σειρά notebooks ConceptD 7 χαρακτηρίζεται από διαχρονικό, λευκό, μεταλλικό πλαίσιο[2], διακοσμημένο με ένα ζεστό, πορτοκαλί οπίσθιο φωτισμό κάτω από το πληκτρολόγιο. Η πολύ λεπτή και κομψή συσκευή είναι αρκετά φορητή, για να χωράει άνετα μέσα σε μία τσάντα, ενώ διαθέτει και οθόνη με απίστευτη χρωματική ακρίβεια και πιστοποίηση Pantone® , προσφέροντας την απόλυτη εμπειρία στη δημιουργικότητα εν κινήσει. Το ConceptD 7 είναι μέρος του RTX studio program και είναι αρκετά δυνατό για να χειριστεί realtime και επαγγελματικού επιπέδου επεξεργασία εικόνων και βίντεο, 3D CADκατασκευαστικές προσομοιώσεις και animation, όλα αυτά με επίπεδο θορύβου κάτω από 40 db, που ισοδυναμεί με τα επίπεδα θορύβου σε μία βιβλιοθήκη, χάρη στο κατά παραγγελία σύστημα ψύξης και τον ανεμιστήρα, που είναι εξολοκλήρου φτιαγμένος από μέταλλο.

Το επαγγελματικό notebook TravelMate P6 της Acer

Το TravelMate P6 είναι ένα λεπτό και ανθεκτικό notebook φτιαγμένο για εργασία εν κινήσει. Διαθέτει μαύρο πλαίσιο από κράμα μαγνησίου και αλουμινίου, για κομψή και επαγγελματική εμφάνιση, που είναι αρκετά δυνατό για να αντέχει στη ζωή στο δρόμο, με MILSTD 810G[3]. Η διάρκεια ζωής μπαταρίας των 23 ωρών[4] σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να παραμείνουν παραγωγικοί, ακόμα και κατά τη διάρκεια μεγάλων διηπειρωτικών πτήσεων, ενώ αν εργάζεστε μαζί με άλλους ο μεντεσές 180 μοιρών του notebookεπιτρέπει στην οθόνη να γίνεται επίπεδη, για μία πιο άνετη συνεργασία. Η συσκευή διαθέτει έναν ισχυρό επεξεργαστή και μία μεγάλη SSD, καθιστώντας την ιδανική για την επεξεργασία αριθμητικών δεδομένων σε μεγάλα spreadsheets ή για τη δημιουργία παρουσιάσεων.

Η gaming καρέκλα Predator Thronos Air

Η Predator Thronos Air είναι ένα μεγαλοπρεπές κέντρο ελέγχου για τους hardcore gamers. Πρόκειται για μία ατσάλινη κατασκευή που περικλείει τον χρήστη, επιτυγχάνοντας την απόλυτη καθήλωση. Τρία monitorsείναι τοποθετημένα μπροστά από τον gamer σε μία καμπύλη όμοια με εκείνη του σκορπιού, ενώ επίσης μπορούν να προσαρμοστούν, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να βρουν την τέλεια γωνία θέασης. Η κατασκευή είναι διακοσμημένη με γαλαζοπράσινο φωτισμό και έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να χωράει τα πάντα: πληκτρολόγιο και mouse tray, σύστημα διαχείρισης καλωδίων και μία πλατφόρμα πίσω από την καρέκλα για τον tower ενός gaming computer.

Acer B250i προβολέας

Ο Acer B250i είναι ένας ασύρματος LED Studio προβολέας, που περικλείει ένα κόσμο ψυχαγωγίας σε ένα μικρό πακέτο, τοποθετημένο σε μία premium θήκη από δερματίνη. Η Full HD 1080p προβολή και η φωτεινότητα των 1.200 lumens επιτρέπουν στη συσκευή να αναπαράγει πεντακάθαρες εικόνες, ενώ οι τεχνολογίες Waves MaxxAudio® και Acer TrueHarmonyTM τους δίνουν ζωή με καθηλωτικό ήχο. Επιπλέον, μία ποικιλία καινοτόμων λειτουργιών, όπως το Auto Focus, ένας κεντρικός φακός και το καθρέφτισμα της οθόνης χωρίς καλώδια, προσφέρουν μία εντυπωσιακή, outofthebox εμπειρία: απλά τοποθετήστε τον προβολέα στη μέση ενός χώρου, πατήστε το Auto Focus και απολαύστε μία μοναδική οπτικοακουστική διασκέδαση.

Predator X32 gaming monitor

Το Predator X32 διαθέτει ένα mini LED IPS panel 32 ιντσών με UHD (3840 x 2160) ανάλυση, τοποθετημένο επάνω σε μία ανεστραμμένη μεταλλική βάση σε σχήμα V, εξασφαλίζοντας έτσι σταθερότητα, ενώ ταιριάζει άψογα με το desktop. Μία εργονομική βάση εκτείνεται από το σημείο του V και επιτρέπει στο monitor να περιστραφεί αριστερά ή δεξιά, να παίρνει κλίση προς τα πάνω ή προς τα κάτω και να προσαρμόζεται στο ύψος. Ο ρυθμός ανανέωσης 144 Hz και η τεχνολογία NVIDIA GSYNC ULTIMATE ζωντανεύει τα παιχνίδια, ενώ τρεις θύρες HDMI 2.0, μία DisplayPort 1.4 και τέσσερις θύρες USB 3.0 δίνουν τη δυνατότητα στους χρήστες να συνδέουν οτιδήποτε χρειάζεται για να μπουν δυναμικά στο παιχνίδι με μεγάλη ευκολία.

Predator X38 gaming monitor

Η Predator X38 είναι μία UWQHD+ (3840 x 1600) οθόνη 37,5 ιντσών,ενώ έχει καμπύλη 2300R, για να αυξάνει την καθήλωση και να επιτρέπει στους gamers να δουν περισσότερα. Για επιπρόσθετη άνεση θέασης, το monitor είναι τοποθετημένο επάνω σε μία εργονομική βάση, που μπορεί να πάρει κλίση πάνω και κάτω, να περιστραφεί αριστερά ή δεξιά και να ρυθμιστεί το ύψος του, ώστε ο κάθε gamer να μπορεί να βρει την κατάλληλη γωνία θέασης. Το monitor μπορεί να συμβαδίσει με τα πιο απαιτητικά action games, χάρη στο ρυθμό ανανέωσης που μπορεί να υπερβεί τα 175 Hz και την τεχνολογία NVIDIA GSYNC. Τέλος, η άριστη χρωματική ακρίβεια και η κάλυψη του 98% DCIP3 color gamut, το καθιστούν επίσης ιδανικό για δημιουργία περιεχομένου.

Οι ακριβείς προδιαγραφές, τιμές και διαθεσιμότητα μπορεί να ποικίλουν ανάλογα με την περιοχή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με όλα τα παραπάνω, επισκεφτείτε το www.acer.com.