Αξιοποιήστε όλες τις ευκαιρίες που σας δίνει το φετινό καλοκαίρι για να καταγράψετε μοναδικές στιγμές ομορφιάς και πείτε τη δική σας ιστορίας με τη δύναμη της εικόνας – στατικής ή κινούμενης – στην καλύτερη δυνατή ποιότητα, χάρη στους μοναδικούς συνδυασμούς φωτογραφικών μηχανών και φακών που σας προσφέρει η Canon.

Aπό 26 Μαΐου 2020 μέχρι και 16 Αυγούστου 2020 κερδίστε με την αγορά κάθε προϊόντος από τα αναφερόμενα σε αυτήν την λίστα, με τις προσφορές που θα βρείτε στα συνεργαζόμενα καταστήματα λιανικής.

Ανεξάρτητα από το αν πραγματοποιείτε τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία, ή είστε ενθουσιώδεις ερασιτέχνες ή ακόμη και επαγγελματίες που επιθυμείτε να ανανεώσετε τον εξοπλισμό σας, η Canon σας επιφυλάσσει μια εκτεταμένη λίστα δεκάδων προσφορών ανάμεσα σε πολλά μοντέλα φωτογραφικών μηχανών DSLR, compact και mirrorless, φακών, φλας και βιντεοκαμερών, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε σε προνομιακές τιμές.

Κάντε τις επιλογές σας, συμβουλευόμενοι τη λίστα των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, και δείτε τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία θα ζητήσετε την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμείτε.

Προτάσεις για όλους!

Είτε κάνετε τα πρώτα σας βήματα στη φωτογραφία είτε είστε έμπειροι φωτογράφοι, δοκιμάστε κάτι διαφορετικό και καταγράψτε νέους τύπους έκφρασης. Ή, τι θα λέγατε για μερικές σκηνές βίντεο; Ό,τι κι αν επιλέξετε, τώρα είναι η στιγμή να πειραματιστείτε, να βελτιωθείτε σ’ αυτό που κάνετε και να το μοιραστείτε με φίλους και μέλη της οικογένειας. Η Canon είναι εδώ για να σας δώσει μερικές ιδέες για το τι να επιλέξετε!

  • Αναβάθμιση από smartphone: μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο της φωτογραφίας με εναλλάξιμους φακούς και ανεβείτε επίπεδο σε σχέση με ένα smartphone, επιλέγοντας το μοντέλο EOS 2000D: η οικονομικότερη επιλογή, εύκολη στη χρήση, ελαφριά και μικρού μεγέθους, με πλήθος αυτοματισμών, αλλά και δυνατότητα επιλογής από μια πλούσια γκάμα φακών, για φωτογραφίες και βίντεο με πανέμορφο, φλουταρισμένο φόντο. Με την EOS 2000D μπορείτε να κάνετε εύκολα κοινή χρήση και λήψη από απόσταση. Μεταφέρετε άμεσα τις φωτογραφίες σας στο smartphone σας, για να τις μοιραστείτε εύκολα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή σε μια υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στο cloud, και αποτυπώστε εικόνες από απόσταση μέσω Wi-Fi*,και της εφαρμογής Canon Camera Connect.
  • Φωτογραφία πορτραίτου και οικογενειακών σ