Με απόλυτη συνέπεια και ομαδικότητα, μετρώντας μόλις μία ήττα και οκτώ νίκες, ο Πειραιάς δικαιωματικά κατέκτησε τον τίτλο στα ePlayoff2020. Μάλιστα το κατάφερε μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της διοργάνωσης, καθώς η νίκη του επί του Ηρακλείου δεν επέτρεψε στον άμεσο ανταγωνιστή του να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι του τίτλου.

Έτσι η τελευταία αγωνιστική αναμένεται γεμάτη γόητρο και πάθος για νίκη από όλες τις ομάδες καθώς οι τελευταίες εντυπώσεις σε οποιαδήποτε διοργάνωση είναι και αυτές που μένουν στο μυαλό. Ο πρωταθλητής Πειραιάς υποδέχεται την ΑΕΚ σε ματς φιέστα-τίτλου, ο ανεβασμένος Παναθηναϊκός φιλοξενεί το Ηράκλειο και η Τούμπα τον Άρη στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης! Οι φίλοι των esports και του ποδοσφαίρου την Τετάρτη 27 Μαΐου στις 19:30, θα παρακολουθήσουν μέσα από το WebTV του www.novasports.gr, από το κανάλι του Novasports στο YouTube και από τη σελίδα του Novasports.gr στο Facebook τα ντέρμπι Piraeus EFC – AEK, Panathinaikos – Heraklion ES, Toumba – Aris, για την 10η και τελευταία αγωνιστική των ePlayoff2020.

Για πρώτη φορά μια διοργάνωση esports μεταδόθηκε Live από τα μέσα μετάδοσης Novasports(WEB TV, YouTube, Facebook). Το τουρνουά διοργανώθηκε από την VGL eSports με τα κανάλια Novasports να αποτελούν τον επίσημο μεταδότη. Κάθε αγωνιστική των ePlayoff2020 διανθίστηκε με ειδική εκπομπή με Pre, Mixed και Post Game Show όπου αναλύθηκαν τα παιχνίδια με στατιστικά και αριθμούς από τους παρουσιαστές Αποστόλη Λάμπο και Μάκη Τογανίδη. Σε κάθε εκπομπή υπήρχαν εκπλήξεις και πλούσια δώρα με δύο τυχερούς να κερδίζουν 1 χειριστήριο DUALSHOCK®4 ή 1 ετήσια συνδρομή PS Plus. Στο τέλος του τουρνουά όλοι όσοι συμμετείχαν στους διαγωνισμούς των εκπομπών θα μπουν σε κλήρωση, με το σύνολο των συμμετοχών τους, για το μεγάλο δώρο που είναι μία κονσόλα PS4™ Pro μαζί με μία ετήσια συνδρομή PS Plus & ένα επιπλέον χειριστήριο DUALSHOCK®4. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.novasports.gr/diagonismoi/article/1754587/kerdise-dora-ps4. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια των αγώνων, παρέλασαν από τις οθόνες σε ζωντανή σύνδεση οι πρωταγωνιστές των αναμετρήσεων αλλά και κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος και του εξωτερικού. Όλη η εξέλιξη του πρωταθλήματος που ολοκληρώνεται αύριο Τετάρτη 27/5, τα αποτελέσματα, η βαθμολογία των ομάδων, στατιστικά στοιχεία, τα videos των αγώνων, η πορεία του πρωταθλήματος αλλά και πολλές σχετικές ειδήσεις είναι στην ενότητα http://www.novasports.gr/eplayoff2020.