Η Sony ανακοίνωσε τη νέα “pocketsizedvlog κάμερα ZV-1, μια ελαφριά, συμπαγή, «allinone» πρόταση για δημιουργία περιεχομένου.

Σχεδιασμένη από τo μηδέν για δημιουργούς περιεχομένου και vloggers, η ZV-1 συνδυάζει, εύκολα στην χρήση χαρακτηριστικά με μοναδικές τεχνολογίες, που την καθιστούν ιδανικό εργαλείο για κάθε δημιουργό ανεξαρτήτως επιπέδου.

«Η νέα ZV-1 της Sony δημιουργήθηκε ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες και τις απαιτήσεις των σημερινών δημιουργών βίντεο», δήλωσε ο Yann Salmon Legagneur, Director of ProductMarketing, Digital Imaging, Sony Europe. «Αυτή η κάμερα είναι το αποτέλεσμα των απαιτήσεων της ευρύτερης κοινότητάς μας, που δεν συμβιβάζεται με υβριδικά προϊόντα, επομένως έχουμε σχεδιάσει αυτό το νέο μοντέλο για όλους όσοι έχουν προτεραιότητα τη δημιουργία περιεχομένου. Διαθέτει έναν πρωτοποριακό σχεδιασμό και εισάγει πολλές νέες τεχνολογίες, ρυθμίσεις και λειτουργίες που επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργούν περιεχόμενο με τρόπους που ποτέ δεν είχαν καταφέρει στο παρελθόν. Ο στόχος για την ZV-1 είναι να αφήσει το θέμα να ξεχωρίσει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Κάθε μεμονωμένο χαρακτηριστικό έχει βελτιστοποιηθεί για να ανταποκρίνετα