Η ESET συμπεριλήφθηκε στους 29 προμηθευτές της έκθεσης “Now Tech: Enterprise Detection and Response Q1 2020” της Forrester.

Η έκθεση προσφέρει επισκόπηση των εταιρειών τεχνολογίας της αγοράς EDR και παρέχει πληροφορίες για την τεχνογνωσία και τις λύσεις που προσφέρουν. Επαγγελματίες του χώρου της ασφάλειας και διαχείρισης κινδύνων μπορούν να χρησιμοποιήσουν την έκθεση για να καθορίσουν τι μπορούν να περιμένουν από έναν πάροχο λύσεων ανίχνευσης και απόκρισης και να επιλέξουν αυτόν που προτιμούν με βάση το μέγεθος και τη λειτουργικότητά του. Ειδικά αυτή την περίοδο, οι δυνατότητες ανίχνευσης και απόκρισης είναι απαραίτητες για να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη λειτουργία μιας επιχείρησης.

Η ESET συμπεριλήφθηκε στην έκθεση στην κατηγορία Enterprise Architecture EDR με βάση την αρχιτεκτονική του προϊόντος, η οποία έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ασυναγώνιστη συμπεριφορά ανίχνευσης και απόκρισης για το ίδιο το endpoint, βελτιώνοντας τις δυνατότητες προστασίας του endpoint και την offline προστασία.

Τα κύρια σημεία της έκθεση περιλαμβάνουν:

  • Ένα βασικό πλεονέκτημα των προϊόντων EDR είναι η ικανότητά τους να εντοπίζουν ενδείξεις που υποδηλώνουν ότι ένας εισβολέας έχει ξεγελάσει τους ελέγχους ασφαλείας σας και «καραδοκεί στις σκιές» της υποδομής της εταιρείας.

  • Κάθε εταιρεία παροχής υπηρεσιών αυτού του τομέα εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο τμήμα της αγοράς, διαθέτει συγκεκριμένο γεωγραφικό αποτύπωμα και ένα σύνολο κεντρικών χαρακτηριστικών, και έτσι ο κάθε πάροχος αναπτύσσει διαφορετικά μοντέλα συνεργασίας τα οποία απαντούν σε μια μεγάλη γκάμα αναγκών των πελατών.

Ο Juraj Malcho, chief technology officer της ESET, δήλωσε “Η προστασία των πελατών μας και των επιχειρήσεών τους από τις νέες προηγμένες επίμονες απειλές βρίσκεται στο επίκεντρο της αποστολής μας. Για αυτό είμαστε υπερήφανοι που συμπεριληφθήκαμε στην έκθεση Now Tech της Forrester και αναγνωριστήκαμε ως ένας από τους σημαντικούς παίκτες της αγοράς EDR. Η διασφάλιση ότι η επιχείρησή σας είναι εξοπλισμένη με ικανά και πρωτοποριακά εργαλεία ανίχνευσης και απόκρισης είναι απόλυτα αναγκαία σε αυτούς τους απρόβλεπτους καιρούς. Ελπίζουμε ότι οι επαγγελματίες ασφαλείας και διαχείρισης κινδύνων θα μπορέσουν να λάβουν την καλύτερη απόφαση για την επιχείρησή τους επιλέγοντας τις καινοτόμες λύσεις EDR της ESET. “

Μπορείτε να ενημερωθείτε εδώ για την έκθεση Now Tech της Forrester, και εδώ αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις προς επιχειρήσεις της ESET.