Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το νέο monitor 43UN700-B με UHD 4K ανάλυση, που συνδυάζει πολλαπλές προηγμένες λειτουργίες και εύκολο περιβάλλον χρήσης, αποτελώντας την ιδανική επιλογή τόσο για τους επαγγελματίες, όσο και για τους gamers. Διαθέτοντας IPS panel, οι χρήστες θα απολαύσουν εξαιρετική ποιότητα εικόνας, χωρίς παραμορφώσεις.

Το μοντέλο 43UN700-B της LG βελτιστοποιεί την απόδοση των επαγγελματιών, χάρη στην εξαιρετικά μεγάλη οθόνη και την ευρεία γωνίας θέασης που προσφέρει. Συγκεκριμένα, οι χρήστες μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB Type-C™ μπορούν να επεξεργαστούν τα δεδομένα και να φορτίζουν τις συσκευές τους έως και 60 W, κάνοντας χρήση ενός μόνο καλωδίου. Παράλληλα, διαθέτει εισόδους επέκτασης με προσαρμοζόμενη βάση, για την εύκολη σύνδεση πλήθους συσκευών, διατηρώντας το γραφείο τακτοποιημένο και βελτιώνοντας την παραγωγικότητα.

Το νέο monitor της LG θα εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς gamers, καθώς υποστηρίζει το πρότυπο HDR, εξασφαλίζοντας μια εκπληκτική gaming εμπειρία. Επιπλέον, τα 2 στερεοφωνικά ηχεία των 10 W με πλούσια μπάσα θα κάνουν το παιχνίδι ακόμα πιο ρεαλιστικό, ενώ με την ελάχιστη καθυστέρηση εισόδου, που επιτυγχάνεται χάρη στη λειτουργία Dynamic Action Sync, οι gamers θα μπορούν να αιχμαλωτίσουν την κάθε στιγμή σε πραγματικό χρόνο. Ακόμη, με το Black Stabilizer έχουν τη δυνατότητα να αποφεύγουν τους ελεύθερους σκοπευτές που κρύβονται στα πιο σκοτεινά μέρη και να ξεφεύγουν γρήγορα από ‘εχθρικές’ καταστάσεις.

Τέλος, οι χρήστες χάρη στο Onscreen Control, μπορούν να απολαύσουν την αναπαραγωγή μέσων, σερφάροντας παράλληλα στο διαδίκτυο και πραγματοποιώντας διαδικτυακές αγορές, καθώς και να παρακολουθούν βίντεο σε μια μεγάλη οθόνη μέσω συσκευών αναπαραγωγής DVD.

Το συγκεκριμένο monitor όπως και όλα τα monitors της LG υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 pixel.