Η νέα πρόταση της συνδρομητικής υπηρεσίας της εμπλουτισμένης σουίτας Office είναι πιο ελκυστική από ποτέ, έτοιμη να υπηρετήσει έως και 6 άτομα της οικογένειάς σας. Είναι ικανή όμως για να την προτιμήσουμε από τις δωρεάν λύσεις ή έστω από την εφάπαξ αγορά ενός κουτιού από το ράφι;

Mε 99€ το χρόνο (ή εναλλακτικά με 10€ το μήνα), η Microsoft καθιστά άμεσα διαθέσιμη για έως και 6 άτομα μια σειρά παροχών που υπερβαίνουν της απλής διάθεσης των δημοφιλών εφαρμογών της. Το οικογενειακό της πακέτο, το Microsoft 365 Family (ή «Microsoft 365 για Οικογένειες» όπως είναι η ελληνική του μετάφραση) αντικαθιστά το «Office 365 για Οικιακή Χρήση» παρέχοντας όλες τις γνωστές εφαρμογές γραφείου της εταιρείας και όχι μόνο! Αναλυτικότερα, η συνδρομή περιλαμβάνει:

  • Τις πιο πρόσφατες premium εφαρμογές της σουίτας Office, δηλαδή Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook για Windows, macOS, iOS και Android, καθώς και Access, Publisher (διαθέσιμα μόνο για PC).
  • 1TB αποθηκευτικού χώρου στο cloud ανά άτομο μέσω του OneDrive (συνολικά έως 6TB χώρου).
  • 60 δωρεάν λεπτά κλήσεων Skype ανά μήνα για κλήσεις σε κινητά τηλέφωνα και σταθερές γραμμές.
  • Προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας απέναντι σε επιθέσεις malware και phishing.
  • Παροχή βοήθειας από ειδικούς της Microsoft, μέσω τηλεφώνου ή συνομιλίας, για τα Windows 10 και όλες τις εφαρμογές Microsoft 365.

Αν συγκρίνουμε το παραπάνω πακέτο με το κόστος της εφάπαξ αγοράς της έκδοσης «Office 2019 για οικιακή χρήση και μαθητές» (149€), η οποία επιτρέπει μόνο την εγκατάσταση Word, Excel κα