Τα βλέμματα όλων των φίλων του παιχνιδιού τράβηξε το γνωστό εμπορικό κέντρο.

Gran Turismo MallΈνα από τα πιο εντυπωσιακά παιχνίδια, φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του και στην χώρα μας. Ο λόγος για το «Gran Turismo 5 Prologue», το οποίο κατάφερε να ξεσηκώσει τους φίλους του, οι οποίοι βρέθηκαν στο «The Mall Athens». Οι… ειδικοί του αθλήματος έζησαν την πραγματική εξομοίωση οδήγησης που προσφέρει ένας από τους πιο κλασικούς τίτλους, καθώς ήρθαν Head to Head στους τέσσερις μοναδικούς εξομοιωτές οδήγησης που υπήρχαν στο γνωστό εμπορικό κέντρο.

Η εμπειρία των νεαρών οδηγών πήρε «σάρκα και οστά» χάρη στους εξομοιωτές, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερο πραγματικές συνθήκες αγώνων ταχύτητας με ιδιαίτερα εντυπωσιακά γραφικά. Μεγάλο ρόλο έπαιξε και το εντυπωσιακό σκηνικό που προσέφερε εμπειρία υψηλής ευκρίνειας.

Μεγάλος αριθμός επισκεπτών, φανατικών gamers και θαυμαστών των γρήγορων αυτοκινήτων και των αγώνων ταχύτητας, και όχι μόνο, ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα του Playstation 3 και με ενθουσιασμό μπήκαν στη θέση του οδηγού, με στόχο να δουν πρώτοι την καρό σημαία να πέφτει μπροστά τους. Η ΗighDefinition εμπειρία που παρέχει το Gran Turismo 5 Prologue™, η δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ 70 super ταχύτατων αυτοκινήτων, καθώς και τα πλούσια δώρα ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα, γνωστός ραδιοφωνικός σταθμός εξέπεμψε «ζωντανά» από το περίπτερο του Playstation, δίνοντας ξεχωριστό ρυθμό στην προσπάθεια των «virtual οδηγών» να πιάσουν υψηλές ταχύτητες, να μπουν σωστά στις στροφές και να περάσουν με επιτυχία τη γραμμή του τερματισμού.