Η ViewSonic Corp., ο κορυφαίος παγκοσμίως κατασκευαστής λύσεων απεικόνισης, παρουσιάζει σήμερα τη νέα 10-point οθόνη αφής, 24 ιντσών TD2455. Χάρη στην γρήγορη απόκριση, την τεχνολογία incell touch και την προηγμένη εργονομική σχεδίαση που διαθέτει, η ViewSonic TD2455 προσφέρει περισσότερο handson control για συνεργατικές τάξεις και περισσότερο παραγωγικά περιβάλλοντα.

Η εύκολη στη χρήση οθόνη αφής προσφέρει ομαλή και γρήγορη απόκριση, ενώ χάρη στις 10-point multitouchδυνατότητες, οι χρήστες μπορούν ταυτόχρονα να γράφουν ή να σχεδιάζουν στην επιφάνεια της με τη βοήθεια γραφίδας ή με τα δάχτυλα. Το monitor συνοδεύεται μία πολύ ελαφριά γραφίδα, προσαρμόζεται πολύ εύκολα στη βάση της οθόνης και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία σημειώσεων, για σχεδίαση ή για την εκτέλεση εργασιών που απαιτούν μεγαλύτερη ακρίβεια από αυτή που μπορούν να προσφέρουν τα ακροδάχτυλα. Επιπλέον, η τελευταία θύρα USB 3.2 TypeC μετατρέπει την οθόνη σε πανίσχυρο hub, επιτρέποντας την εύκολη σύνδεση σε PC, laptop και συστήματα Chrome. Ακόμα, το USB TypeC παρέχει φόρτιση, βίντεο και ήχο, μέσω ενός μόνο καλωδίου.

Η TD2455 διαθέτει εργονομική βάση διπλής άρθρωσης, που επιτρέπει την κλίση και τη ρύθμιση της οθόνης, για να προσφέρει μία πιο άνετη εμπειρία χρήστη. Αυτή η ανθεκτική σχεδίαση διασφαλίζει ότι η οθόνη αποδίδει σε μία ποικιλία από περιβάλλοντα και σενάρια, προκειμένου να ενισχύσει τη διαδραστικότητα. Με προαιρετικό mount kit, η TD2455 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με VDI client endpoints.

Η TD2455 είναι η νέα μας οθόνη αφής, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλά περιβάλλοντα, για να ενισχύσει την κοινή χρήση και την παραγωγικότητα. Συμπεριλάβαμε σε αυτή, μία ποικιλία δυνατοτήτων συνδεσιμότητας, ώστε η TD2455 να μπορεί εύκολα να συνδεθεί με ένα προβολέα ή ένα διαδραστικό λευκό πίνακα, καθιστώντας την ιδανική λύση για έναν ομιλητή. Έτσι, είτε κάποιος χρησιμοποιήσει την οθόνη σαν desktop γραφείου, είτε σαν σταθμό συνεργασίας ή ακόμα και σαν διαδραστικό hub μέσα στην σχολική αίθουσα, είμαστε βέβαιοι ότι η TD2455 μπορεί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα μίας ομαδικής εργασίας.” τόνισε η Mia Shen, Sr. Business Line Manager of Projectors της ViewSonic.

Χαρακτηριστικά της οθόνης αφής TD2455:

24 ιντσών με native Full HD (1920x1080) ανάλυση

10-point Projected Capacitive (PCAP) οθόνη αφής

εργονομική σχεδίαση, SuperClear IPS πάνελ και πολύ λεπτά περιθώρια από 3 πλευρές

USB 3.2 Type-C, DisplayPort και HDMI

διαθέσιμη: τώρα, προτεινόμενη τιμή λιανικής: 352 €