Το κακό παραμονεύει! Όχι μόνο το Bikini Bottom δέχεται επίθεση από ένα στρατό κακόβουλων ρομπότ, αλλά και ο SpongeBob με τους φίλους του πρέπει να αντιμετωπίσουν παλιούς εχθρούς και γιγάντιες, κακόβουλες ρομποτικές εκδόσεις του εαυτού τους! ΤΙ ΚΑΚΟ! 

Το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini BottomRehydrated κυκλοφορεί στις 23 Ιουνίου 2020 για τα PCs και τις κονσόλες.

Μήπως είστε φανατικοί της σειράς; Τότε πάρτε το δίχτυ για τις τσούχτρες και αρπάξτε την Shiny Edition, που θα είναι διαθέσιμη την ίδια μέρα!

Περιεχόμενα της Shiny Edition:

Μία φιγούρα του SpongeBob ύψους 20 εκατοστών, με τη χρυσή σπάτουλα και μια γλώσσα που κάμπτεται

Αυτοκόλλητα τοίχου

6 Λιθογραφίες

Κάλτσες τένις SpongeBob SquarePants

Το παιχνίδι

Το είναι το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated

Είσαστε έτοιμοι; Ο καλτ, κλασσικός τίτλος επιστρέφει, σε ένα πιστό remake μοναδικής αίγλης! Αναλάβετε τον ρόλο του SpongeBob, του Patrick και της Sandy και δείξτε στον κακόβουλο Plankton ότι το έγκλημα ανταμείβει πολύ λιγότερα ακόμα κι από τον Mr. Krabs. Θέλετε να σώσετε το Bikini Bottom από μια ορδή ρομπότ με τις πανίσχυρες φούσκες σας; Φυσικά και θέλετε! Θέλετε να κάνετε bungee jump με το σώβρακο; Γιατί όχι; Θέλετε να ενώσετε τις δυνάμεις σας στο ολοκαίνουριο multiplayer mode; Η μάχη αρχίζει!

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Αναλάβετε τον ρόλο του SpongeBob, του Patrick και της Sandy και χρησιμοποιήστε τις μοναδικές στο είδος τους δεξιότητες τους
  • Καταστρέψτε τα κακόβουλα σχέδια του Plankton, που θέλει να εξουσιάζει το Bikini Bottom με τον στρατό των παρανοϊκών ρομπότ του
  • Συναντήστε αμέτρητους χαρακτήρες από την αγαπημένη σειρά

Χαρακτηριστικά του remake

  • Πιστό remake ενός από τα καλύτερα παιχνίδια του SpongeBob που δημιουργήθηκε ποτέ
  • Υψηλής ποιότητας γραφικά, σύγχρονη ανάλυση και ιδιαίτερα προσεγμένο gameplay
  • Ολοκαίνουριο multiplayer horde mode για δύο παίκτες, online και offline
  • Περιεχόμενο που κόπηκε από τον αρχικό τίτλο, όπως το Robo Squidward boss fight και άλλα

Δείτε το νέο boss fight trailer εδώ: