Για πρώτη φορά παρουσιάζεται επίσημα το νέο Dell EMC PowerStore της Dell Technologies, στο Virtual Event που διοργανώνει η Cosmos Business Systems με την Dell Technologies την Τετάρτη 20 Μαΐου στις 12:00 00 μ.μ.,μέσω της πλατφόρμας zoom και live streaming στο Facebook.

Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσουν δυναμικάστελέχη και των δύο εταιρειών, Δημήτρης ΣουρμελίδηςSales Director of Private Sector-Cosmos Business Systems, Δήμος ΓκιργκινούδηςTechnical Consultant-Dell Technologies, Γιάννης ΨύχαςDPS Advisory S.E.-Dell Technologies.
Για εγγραφή στο virtual event πατήστε εδώ.

Η Dell Technologies, πρόσφατα ανακοίνωσε την σύγχρονη πλατφόρμα υποδομής – Dell EMC PowerStore – στους συνεργάτες της, ως storage νέας γενιάς το οποίο επιταχύνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό ενώ παράλληλα υποστηρίζει τόσο τον παραδοσιακό όσο και τον μοντέρνο φόρτο εργασίας. Σήμερα πλέον, περισσότερο από ποτέ, η ψηφιοποίηση των εργασιών μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας, με αποτέλεσμα να αναζητούμε καινοτόμες λύσεις και υψηλού βεληνεκούς προϊόντα όπως το Dell EMC PowerStore.

Όσοι παρακολουθήσουν το Virtual Event, θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του νέου storage τελευταίας τεχνολογίας της Dell Technologies.