Από την Τετάρτη 13 Μαΐου έως και το Σάββατο 30 Μαΐου, η LG Electronics (LG) πραγματοποιεί μια μοναδική προσφορά, για τους καταναλωτές που θα επιλέξουν τηλεοράσεις LG OLED 55’’.

Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά τηλεόρασης μοντέλου LG OLED TV C9 (55”) ή LG OLED TV B9 (55”), οι καταναλωτές θα λάβουν δωρεάν μια prepaid κάρτα αξίας 100€.

Χάρη στον επεξεργαστή α9 2ης γενιάς που διαθέτει η LG OLED TV C9 και τον επεξεργαστή α7 2ης γενιάς που διαθέτει η LG OLED TV B9, οι χρήστες απολαμβάνουν καθηλωτικές εικόνεςμε βελτιστοποιημένη καθαρότητα, ευκρίνεια, λεπτομέρειες και φωτεινότητα μέσω του αλγόριθμουdeep learning AI.
Το μαύρο της
OLED και η εντυπωσιακή αντίθεση δημιουργούν πιο έντονα χρώματα και προσδίδουν βάθος στην εικόνα.

Για τους λάτρεις του gaming οι LG OLED αποτελούν την ιδανική επιλογή καθώς οι σκούρες λεπτομέρειες συμβάλλουν σε μια απαράμιλλη εμπειρία προβολής που κόβει την ανάσα. Σε ανάλυση 4K HDR, τα χρώματα του παιχνιδιού είναι πιο ζωηρά, ακόμα και από ευρεία γωνία θέασης. Επιπλέον, ο εντυπωσιακός ήχος Virtual Surround 5.1 προσδίδει μια ολοκληρωμένη εμπειρία παιχνιδιού.

Το παιχνίδι αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο με την τεχνολογία NVIDIA G-SYNC που διαθέτουν οι OLED οθόνες. Με χρόνο απόκρισης 1 ms1 και χαμηλή καθυστέρηση εισόδου -λιγότερο από ένα καρέ και χωρίς απώλειες στην ποιότητα εικόνας- δίνουν τη δυνατότητα για ομαλότερη κίνηση σε πραγματικό χρόνο. Ο μεταβλητός ρυθμός ανανέωσης (VRR) και η λειτουργία αυτόματου χαμηλού λανθάνοντα χρόνου (ALLM) που υποστηρίζει το HDMI 2.1, αποδίδουν τα καλύτερα γραφικά με ελάχιστο τρέμουλο στις υψηλότερες δυνατές ταχύτητες.

Ο καταναλωτής για να πάρει μέρος στην Προωθητική Ενέργεια θα πρέπει να καλέσει στο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της LG στα ακόλουθα τηλέφωνα: LG 801 11 200900 (από σταθερό), 2104800564 (από κινητό) και να δώσει τα στοιχεία που θα του ζητηθούν. Στη συνέχεια, θα πρέπει να ανεβάσει σκαναρισμένη την απόδειξη αγοράς στο παρακάτω Link, το οποίο θα του δοθεί και από το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών ενώ η αποστολή των δώρων θα γίνεται με courier στο χώρο του.

Όροι και προϋποθέσεις στο www.lg.com/gr/

1 Ο χρόνος απόκρισης 1 ms βασίζεται στο GtoG που σημαίνει “γκρι σε γκρι”.