Ετοιμαστείτε γιατί το θρυλικό βιντεοπαιχνίδι skateboarding επέστρεψε! Ο πρωτότυπος birdman Tony Hawk και το Vicarious Visions, το στούντιο που αναζωογόνησε το Crash με το Crash BandicootN. Sane Trilogy, συνεργάστηκαν για να φέρουν στους θαυμαστές αναθεωρημένες εκδόσεις των δύο πρώτων παιχνιδιών του Tony Hawk franchiseTony Hawks Pro Skater ™ 1 και 2.

Το Tony Hawks Pro Skater 1 και 2 θα συνδυάζει όλα τα αρχικά επίπεδα, επαγγελματίες παίκτες, oldschool κόλπα και πολλά άλλα που θυμούνται οι παίκτες από τη δεκαετία του ’90 και 2000 με νέα, όμορφα και αναδημιουργημένα επίπεδα. Αυτό το πιστό remaster θα περιλαμβάνει επίσης τραγούδια blockbuster από το αρχικό franchise, συμπεριλαμβανομένου του Superman byGoldfinger.

Το Tony Hawks Pro Skater 1 and 2 επιστρέφει remastered για το PlayStation® 4, PlayStation® 4 Pro, XboxOne,Xbox One X, και PC μέσω της Epic Πλατφόρμας.

«Η original Tony Hawk Pro Skater σειρά είναι ένας μεγάλος παράγοντας στην εξέλιξη του skateboarding και ενέπνευσε πολλούς από τους pro skaters που γνωρίζετε και αγαπάτε σήμερα” είπε ο Tony Hawk Pro Skater.
“Είμαι ενθουσιασμένος που εμπνέω μία νέα γενιά skateboarder και gamer –καθώς και τους θαυμαστές του παιχνιδιού – να αναπτύξουν το άθλημα ακόμα περισσότερο.»

Το Tony Hawks Pro Skater 1 and 2 θα περιλαμβάνει χαρακτηριστικά από το original franchise, όπως revert, liptricks, wall plant και original multiplayer game modes, για online και για local couch play. Και φυσικά Create-A-Parkκαι Create-A-Skater modes επιστρέφουν! Νέο χαρακτηριστικό για το CreateAPark θα είναι ένας ισχυρός επεξεργαστής που θα επιτρέπει νέους τρόπους προσαρμογής. Οι παίκτες θα μπορούν να μοιράζονται τα skateπάρκα online με τους φίλους τους, καθώς και να ντύνουν τους skaters έχοντας πολλαπλές επιλογές . Επιπλέον οι παίκτες θα έχουν πολλές επιλογές roster συμπεριλαμβανομένων των Tony Hawk, Bucky Lasek, Steve Caballero,Geoff Rowley, Andrew Reynolds, Elissa Steamer, Chad Muska, Eric Koston, Rodney Mullen, Rune Glifberg,Kareem Campbell, Jamie Thomas και Bob Burnquist.

Δίνοντας μας την ευκαιρία να επαναφέρουμε τα αρχικά δύο παιχνίδια που είχαν σημαντικό θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στο το χώρο του gaming αλλά και στη skate σκηνή, αποτελεί μια επική εμπειρία για εμάς ”είπε ο JenOneal, Studio Head στη Vicarious Visions.

Για να γιορτάσει το reveal η Activision, συνεργάστηκε με τον @JablinskiGames στο YouTube για να προσφέρει από σήμερα κιόλας μια πρώτη μάτια του παιχνιδιού στο κοινό από το iconic Warehouse level. Οι θαυμαστές θα παρακολουθούν τους Jack Black και Tony Hawk να προσφέρουν ξεκαρδιστικά σχόλια και αστεία παίζοντας μαζί. Όσοι προ-παραγγήλουν ψηφιακά το Tony Hawks Pro Skater 1 και 2 στο PlayStation, Xbox ή PC, ξεκινώντας από σήμερα , θα λάβουν πρόσβαση στο Warehouse Demo πριν το λανσάρισμα του παιχνιδιού. Το demo θα είναι διαθέσιμο για download λίγο αργότερα.