Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της DrayTek στην Ελλάδα και την Κύπρο, ανακοινώνει την προσθήκη του VoIP μοντέλου Vigor2765Vac στην επιτυχημένη σειρά 35bSuper Vectoring VDSL2 modem/router, Vigor2765.

To μοντέλο Vigor2765Vac της DrayTek διαθέτει 2 θύρες FXS (RJ-11) και δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω αποσπώμενων κεραιών 2×2 MIMO πρωτοκόλου 802.11ac Wave 2 για την ταυτόχρονη σύνδεση έως 128 χρηστών. Στο hardware interface περιλαμβάνονται επίσης 1 θύρα WAN, 2 θύρες LAN με την 4η να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως WAN 2, 2 θύρες USB και κουμπί για WPS και factory reset.

Στις προηγμένες δυνατότητες των μοντέλων της σειράς Vigor2765 περιλαμβάνεται η δημιουργία έως 2 VPN, το SPI firewall και η υποστήριξη bandwidth management και QoS, εξασφαλίζοντας το απαραίτητο bandwidth στις κρίσιμες εφαρμογές ακόμα κι όταν το δικτυακό traffic είναι μεγάλο. Επίσης, μπορούν να διαχειριστούν έως δύο access point της DrayTek, λειτουργώντας ως controller, ενώ οι router είναι διαχειρίσιμοι μέσα από το πρόγραμμα κεντρικής διαχείρισης τη DrayTek VigorACS 2.

Όλη η σειρά Vigor2765 είναι άμεσα διαθέσιμη στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS.