Η INTRALOT ολοκλήρωσε με επιτυχία την εισαγωγή δυνατότητας στοιχηματισμού στα eSports για την Intralot de Peru, επιτρέποντας στην ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών στο Περού να εμπλουτίσει το στοιχηματικό της προϊόν και να αναβαθμίσει περαιτέρω την ψυχαγωγική εμπειρία του παίκτη σε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα τμήματα της διαδικτυακής αγοράς τυχερών παιχνιδιών.

Τα παιχνίδια eSports που διατίθενται σε συνεργασία με την Sportradar είναι τα Counter Strike, League of Legends, Dota2, Star Craft II, Call of Duty και Overwatch. Επιπλέον, διατίθενται τα ηλεκτρονικά Πρωταθλήματα Fifa20 και NBA2K. Ακόμα περισσότερα παιχνίδια θα προστεθούν σύντομα στο χαρτοφυλάκιο της Intralot de Peru αυξάνοντας την ελκυστικότητα της προσφοράς για υφιστάμενους και νέους παίκτες.

«Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι για την επιτυχημένη έναρξη του αθλητικού στοιχήματος στα eSports στην αγορά του Περού και την ενίσχυση του στοιχηματικού προϊόντος μας», δήλωσε ο κ. Alberto DAngelo, Διευθύνων Σύμβουλος της Intralot de Peru. «Ως κορυφαίος διοργανωτής στοιχημάτων στο Περού, μελετάμε διαρκώς τρόπους για να επεκτείνουμε τις επιλογές ψυχαγωγίας των παικτών μας και να βελτιώσουμε την εμπειρία τους. Η INTRALOT είναι ένας αξιόπιστος και καταξιωμένος συνεργάτης μας σε αυτή την προσπάθεια προσφέροντας άριστη τεχνογνωσία και λύσεις επίγειας αλλά και ψηφιακής τεχνολογίας, βοηθώντας μας να αναπτύξουμε περαιτέρω τη δραστηριότητα μας.»

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε να καινοτομούμε μαζί με τον επί χρόνια συνεργάτη μας Intralot de Peru δημιουργώντας επιπλέον αξία μέσα από την ισχύ μετασχηματισμού της τεχνολογίας μας», δήλωσε ο κ. Χρήστος Δημητριάδης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. «Σε μια ακμάζουσα αγορά όπως αυτή του στοιχηματισμού στα eSports είναι σημαντικό το πλεονέκτημα της πρώτης τοποθέτησης και η επιλογή της Intralot de Peru αποδεικνύει την πρωτοποριακή στρατηγική της με την εμπιστοσύνη της στις καταξιωμένες λύσεις και τις άριστες υπηρεσίες της INTRALOT, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της Λοταρίας και θα εξασφαλίσουν πρόσθετα έσοδα στο κοινωνικό προϊόν για την Περουβιανή κοινότητα.»

Μέχρι πρόσφατα, ο στοιχηματισμός στα eSports παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα, αλλά νέες έρευνες αγοράς αποκαλύπτουν ότι η αγορά του στοιχηματισμού στα eSports αναπτύσσεται εξίσου γρήγορα, αν όχι γρηγορότερα, από την αγορά των ίδιων των eSports. Καθώς η πανδημία του COVID-19 συνεχίζει να προκαλεί ισχυρές επιπτώσεις στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών λόγω της αναστολής των πιο δημοφιλών αγώνων και πρωταθλημάτων αθλητικού στοιχήματος, ο στοιχηματισμός στα eSports γίνεται όλο πιο και δημοφιλής και προσφέρει μια ελκυστική εναλλακτική πρόταση για την αυξημένη ζήτηση για νέο περιεχόμενο. Σύμφωνα με τις προβλέψεις της H2 Gambling Capital, τα κέρδη από τον στοιχηματισμό σε eSports θα αυξηθούν φέτος περίπου κατά 40% και αναμένεται να διπλασιαστούν έως το 2024.