Σε εποχές πανδημίας, ο ρόλος ενός smartphone έχει γίνει κομβικός, καθώς μια συσκευή, εφόσον διαθέτει τα κατάλληλα τεχνικά χαρακτηριστικά, μπορεί να δώσει επιπλέον επιλογές για την ψυχαγωγία, την τηλεργασία, ακόμα και την υγεία μας!

Είναι δεδομένο πως οι ζωές μας έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά λόγω COVID-19. Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αλλάξει την αντιμετώπισή τους απέναντι στις μικρές καθημερινές συνήθειες, που έχουν συνειδητοποιήσει πως τελικά μια απλή βόλτα ή μια συνάντηση με φίλους είχε πολύ μεγαλύτερη αξία από όση της απέδιδαν παλιότερα. Ταυτόχρονα, αρκετοί ήταν αυτοί που διαπίστωσαν ότι το smartphone τους είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια συσκευή «για να παίρνεις τηλέφωνο». Είναι δίαυλος επικοινωνίας με αγαπημένα πρόσωπα, εκμηδενίζοντας τις αποστάσεις με βιντεοκλήσεις, είναι εργαλείο παραγωγικότητας για τηλεργασία, ένας «προπονητής» που παρακολουθεί τη φόρμα τους, καθώς και ένα αναντικατάστατο μέσο για ψυχαγωγία, αλλά και ενημέρωση. Οι ξεχωριστές περιστάσεις απαιτούν και ξεχωριστές συσκευές. Εδώ έρχεται στο προσκήνιο το εκπληκτικό Samsung Galaxy S20, ένα smartphone που μπορεί να έγινε… διάσημο για τις απίθανες φωτογραφικές του ικανότητες (Space Zoom, λήψεις χαμηλού φωτισμού, σταθεροποίηση εικόνας, 8K video snap σε φωτογραφίες 32MP κ.ά.), ωστόσο έχει πολλά παραπάνω να μας προσφέρει, έναν πλούτο λειτουργιών και δυνατοτήτων που αποδεικνύεται ακόμα πιο χρήσιμος σε περίοδο πανδημίας…

Μένουμε παραγωγικοί

Σε εποχές κοινωνικής αποστασιοποίησης, αρκετοί εργαζόμενοι έχουν μεταφέρει το γραφείο τους σπίτι. Οι τηλεδιασκέψεις μπήκαν στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων εργαζομένων, ενώ πολύτιμα εταιρικά δεδομένα άρχισαν να φεύγουν αναγκαστικά εκτός των «τειχών» κάθε επιχείρησης. Η ανησυχία για την ασφάλεια των δεδομένων στις συσκευές όσων ασκούν τηλεργασία εκμηδενίζεται, όταν στα χέρια τους υπάρχει ένα Samsung Galaxy S20. Το απροσπέλαστο «θησαυροφυλάκιο» των δεδομένων της συσκευής, το Samsung Knox, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Πρόκειται για την πλατφόρμα ασφαλείας enterprise επιπέδου που βρίσκεται προ-εγκατεστημένη στη συσκευή και εγγυάται την «θωράκιση» όλων σας των προσωπικών και εταιρικών δεδομένων. Παράλληλα, αν υποκύψετε στα παιδικά παρακάλια για «10 λεπτά παιχνιδιού μόνο» με το πολύτιμο smartphone σας, υπάρχει το περιβάλλον Samsung Kids, για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο! Το Galaxy S20, άλλωστε, είναι ένας από τους σημαντικότερούς σας συνεργάτες, μιας και με τη βοήθειά του μπορείτε να επεξεργαστείτε κάθε είδους έγγραφο, να πραγματοποιήσετε virtual meetings με τη χρήση του Google Duo και να έχετε απομακρυσμένη, αλλά ασφαλή πρόσβαση στα δεδομένα του server του γραφείου σας, πάντα με τις μοναδικές ταχύτητες σύνδεσης που προσφέρει η ναυαρχίδα της Samsung. Παράλληλα, αν η Dynamic AMOLED 2X Infinity-O οθόνη του S20, παρά την κρυστάλλινη Quad HD+ (3200×1440 pixels) ανάλυσή της και τον ρυθμό ανανέωσης των 120Hz, δεν σας φτάνει για να επεξεργαστείτε για παράδειγμα αρχεία excel τριών χιλιάδων γραμμών(!), μπορείτε να μετατρέψετε το smartphone σας σε desktop PC! Η λύση ακούει στο όνομα Samsung DeX και μεταφράζεται στη σύνδεση του κινητού σας με ένα monitor ή μια τηλεόραση, προκειμένου να ενεργοποιηθεί ένα desktop περιβάλλον εργασίας, που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από ένα σύγχρονο PC. Μπορείτε, μάλιστα, να συνδέσετε ακόμα και ποντίκι/πληκτρολόγιο στο πολυτάλαντο S20 και να δημιουργήσετε μια «πάνοπλη» θέση εργασίας σε ελάχιστο χώρο και χρόνο. Εξίσου εύκολα, με ένα απλό καλώδιο USB, κάθε flagship της Samsung μπορεί να αλληλεπιδράσει με Windows PC ή με Mac.

Πώς θα μείνουμε σε φόρμα;

«Ουδέν κακόν αμιγές καλού», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Είναι γεγονός πως κατά την περίοδο του εγκλεισμού στα σπίτια μας, ολοένα και περισσότεροι άρχισαν να εκτιμούν την ανάγκη της άθλησης. Οι κωδικοί 6 των SMS στα 13033 έπεφταν βροχή και εκτός ή εντός σπιτιού, η πλειονότητα των συμπολιτών μας άρχισε να… μετρά τα βήματά της. Οι τυχεροί κάτοχοι ενός Samsung Galaxy S20, βέβαια, είχαν έναν επιπλέον σύμμαχο στον αγώνα για να διατηρήσουν τη φόρμα τους. Το εξαιρετικό Samsung Health app είναι μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα που σας βοηθά να γυμναστείτε, να παραμείνετε υγιείς και να χάσετε επιτέλους τα κιλά της καραντίνας!

Όποιο κι αν είναι το είδος της άσκησης, από ένα απλό τρέξιμο ή ποδηλασία στο δρόμο μέχρι yoga στο σπίτι, η εφαρμογή της Samsung μπορεί να καταγράφει τους χρόνους άθλησης, τις επιδόσεις σας και να σας συμβουλεύει πώς θα προσαρμόσετε τους ρυθμούς σας για να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ως ολοκληρωμένη πλατφόρμα, το Samsung Health μπορεί να συγχρονίσει δεδομένα (τα οποία θωρακίζονται μέσω του αδιαπέραστου Samsung Knox) με μια πλειάδα εξωτερικών συσκευών, από «έξυπνες» ζυγαριές μέχρι μετρητές σακχάρου. Εκτός από τον ρόλο του γυμναστή και του διατροφολόγου, το Galaxy S20 και το Samsung Health μπορούν να αναλάβουν να σας προσφέρουν tips για να διασφαλίσετε την παραγωγικότητα, την χαλάρωση και την ευεξία , μέσα από ένα εύχρηστο και ελκυστικό περιβάλλον χρήσης. Η εφαρμογή σάς παρακινεί προς έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και σύντομα θα την ευγνωμονείτε!

Παραμένουμε χαμογελαστοί!

Καλή η δουλειά από απόσταση, αλλά όταν έρθει η ώρα για ξεκούραση, τον ρόλο του κινηματογράφου μπορεί να επωμιστεί η HDR10+ Quad HD+ τεράστια οθόνη (6.2’’ για το S20, 6.7’’ για το S20+ και 6.9’’ για το S20 Ultra), με περιεχόμενο από δημοφιλείς πλατφόρμες, όπως Netflix και YouTube. Και οι εγχώριες πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης διαθέτουν εφαρμογές (Cosmote TV, Vodafone TV, Wind Vision, Nova Go & Novaflix) για να απολαύσετε το περιεχόμενό τους με τη βοήθεια της καθηλωτικής εικόνας και ήχου ενός S20. Αν τα παιδιά έχουν κάνει κατάληψη στην TV του σαλονιού, βλέποντας εκπαιδευτική τηλεόραση ή απλά παίζοντας παιχνίδια, το Galaxy S20 είναι το καταφύγιό σας! Αν πάλι εσείς είστε αυτοί που θέλουν να παίξουν ένα απαιτητικό game, η Mali-G77 MP11 GPU του οκταπύρηνου Exynos 990 μπορεί να μετατρέψει το S20 σε παιχνιδομηχανή. Συνδέστε και ένα Bluetooth gamepad και είστε έτοιμοι για ανεπανάληπτες στιγμές! Παράλληλα, αν σας έλειψαν οι συναυλίες, εφαρμογές όπως το Spotify μπορούν να φέρουν όλη τη μουσική του πλανήτη στην παλάμη σας! Προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αποκτήσετε και τα true wireless ακουστικά Galaxy Buds+, ώστε να βυθιστείτε στις αγαπημένες σας μουσικές όσο χαλαρώνετε…

Τo Google Duo και το YouTube είναι εμπορικά σήματα της Google LLC. Ο όρος Netflix είναι εμπορικό σήμα κατατεθέν της Netflix, Inc. Χαρακτηριστικά της επωνυμίας Spotify αποτελούν αποκλειστική ιδιοκτησία του Spotify ή των δικαιοπαρόχων του. To Mac είναι εμπορικό σήμα της Apple Inc καταχωρημένο στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες. Άλλα εμπορικά σήματα και ονομασίες ανήκουν στους αντίστοιχους κατόχους τους.

Sponsored by Samsung