Tο Agility Event, το κορυφαίο συνέδριο της F5 Networks παγκοσμίως θα πραγματοποιηθεί φέτος διαδικτυακά, μεταξύ 12-14 Μαΐου, δεδομένου των νέων συνθηκών που έχει επιβάλει η πανδημία.

Το Agility 2020 που θα πραγματοποιηθεί on line και θα είναι προσβάσιμο δωρεάν σε όλους τους ενδιαφερόμενους για πρώτη φορά στα χρονικά του θεσμού, έχει ως στόχο να καλύψει ιδέες και λύσεις για την ανάπτυξη εφαρμογών, την υποδομή και την ασφάλεια. Τόσο Security – Network όσο και Application Delivery Professionals θα συναντηθούν «ψηφιακά» για να μάθουν, να συνεργαστούν και να περιηγηθούν στις πιο σύνθετες προκλήσεις ανάπτυξης, παράδοσης και ασφάλειας εφαρμογών.

Η Pylones Hellas, ως o μοναδικός Gold Unity Partner της F5 Networks, σε Ελλάδα και Κύπρο, σας προσκαλεί να το παρακολουθήσετε.

Το συνέδριο είναι δωρεάν για όποιον θέλει να το παρακολουθήσει από τις 12 έως τις 14 Μαΐου με τις ενότητες να λαμβάνουν χώρα από τις 18:00 ώρα Ελλάδος και μετά. Οι ψηφιακοί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 3 σημαντικά keynotes με τάσεις της αγοράς και του κλάδου, 22 ειδικές τεχνικές παρουσιάσεις (breakout sessions), καθώς και 7 demos με κύριο χαρακτηριστικό την ondemand παρακολούθηση. Είναι σημαντικό να τονισθεί ότι το Agility 2020, περιλαμβάνει ένα άκρως ενδιαφέρον δεύτερο μέρος το οποίο έχει προγραμματισθεί από 9 έως 12 Ιουνίου, όπου και θα πραγματοποιηθούν περισσότερα από 40 labs.

Παρακολουθώντας το συνέδριο:

  • Θα ενημερωθείτε για το πώς εφαρμόζονται συνολικά οι λύσεις της F5, NGINX και Shape Security, για να υποστηρίξουν την εφαρμογή(applications) από την αρχή της δημιουργίας τους μέχρι το τελικό προϊόν.

  • Θα ακούσετε πώς ενσωματώνεται η ασφάλεια εφαρμογών σε κάθε τμήμα υποδομής.

  • Θα δείτε πρώτοι πώς μπορείτε να ασφαλίσετε applications και να αλλάξετε την απόδοση τους κλιμακωτά σε ένα multi-cloud περιβάλλον.

  • Θα μάθετε πώς να αναπτύξετε applications σε μέρες αντί για μήνες.

  • Θα λάβετε συμβουλές από ειδικούς πάνω στο scaling VPN access για να έχετε αυξανόμενο αριθμό εργαζομένων εξ’ αποστάσεως.

  • Θα επιλέξετε ανάμεσα από δεκάδες on line εργαστήρια που σχεδιάστηκαν από τους έμπειρους μηχανικούς της F5 Solutions.

Η θεματολογία των live ομιλιών αφορά σε όλους τους τομείς των υπηρεσιών ΙΤ, όπως τους επαγγελματίες δικτύων, security, developers κ.α. Συγκεκριμένα, η Kara Sprague (EVP & GM, Application Services) θα επικεντρωθεί στη stepbystep δημιουργία εφαρμογών, από την αρχή του κώδικα μέχρι το τελικό προϊόν για τον πελάτη. O John Morgan (VP & GM, Security Solutions) θα αναφερθεί για την ασφάλεια των εφαρμογών από εξωτερικές απειλές και ο Geng Lin (EVP & CTO) για την οπτική της F5 σχετικά με τις εφαρμογές που χρησιμοποιούν τεχνίτη νοημοσύνη (AI).

Η αναλυτική agenda του συνεδρίου βρίσκεται εδώ. Βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το VirtualAgility 2020 και το Registration εδώ