Είναι συχνά οι μικρές στιγμές μαζί που κάνουν τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Επομένως, αυτή την Ημέρα της Μητέρας, γιατί να μην προσφέρουμε στη μαμά το Alcatel 3L (2020) που θα εγγυάται ότι οι πολύτιμες στιγμές αποθανατίζονται με εξαιρετικό στυλ.

Το Alcatel 3L (2020) συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα ενός smartphone που μπορεί να χρειάζεται για να υποστηρίξει και να γιορτάσει την καθημερινότητά της. Με μια τριπλή κάμερα AI, θα μπορεί να έχει όλη μέρα μια δυναμική απόδοση και απρόσκοπτη οπτική εμπειρία.

Μια Eξαιρετική Τριπλή Κάμερα για Όλες Τις Περιπτώσεις

Οι μητέρες είναι παρούσες σε όλα τα ορόσημα της ζωής μας και με το Alcatel 3L (2020) θα δημιουργεί εκπληκτικές εικόνες υψηλής ποιότητας μέσω μιας εξαιρετικής τριπλής κάμερας. Με κύρια κάμερα 48MP, μεγάλο διάφραγμα 4-σε-1 big pixel και κάμερα 5MP με εξαιρετικά ευρυγώνιο φακό 115°, νύχτα ή μέρα, μακριά και υπό γωνία, θα είναι σε θέση να αποθανατήσει τα σημαντικά της γεγονότα σε όλες τις συνθήκες. Ενώ παίζει πολλούς ρόλους στην οικογένεια, της δασκάλας, του προπονητή και της φίλης, θα μπορεί επίσης να ρίξει μια πιο προσεκτική ματιά στα επιτεύγματά της με την macro κάμερα 2MP. Το να είναι σούπερ μαμά δεν είναι εύκολο, επομένως με 22 διαφορετικές AI ανιχνεύσεις σκηνής, όλα τα στιγμιότυπά της θα ρυθμιστούν αυτόματα για να διασφαλιστεί ότι οι φωτογραφίες βελτιώνονται έξυπνα, ανάλογα με τον τύπο της σκηνής. Μην ξεχνάτε την μπροστινή κάμερα 8MP με ενσωματωμένο φλας LCD για αυτές τις τέλειες νυχτερινές selfies.

Απόδοση Όλη Μέρα

Με τη βοήθεια του Alcatel 3L (2020) δεν θα υπάρχουν όρια όσον αφορά στην υποστήριξη δύσκολων εργασιών, όπως η δημιουργία περιεχομένου φωτογραφιών και βίντεο, η ροή περιεχομένου HD ή να επιτρέπει στα παιδιά να παίζουν παιχνίδια στη συσκευή της. Με την ενσωμάτωση ενός πολύ αποδοτικού οκταπύρηνου επεξεργαστή, 4GB RAM, σημαντικού αποθηκευτικού χώρου 64GB και μπαταρίας 4000mAh, η μαμά σας θα έχει επιτέλους μια συσκευή που μπορεί να συμβαδίσει με τις πολλαπλές εργασίες της.

Το Alcatel 3L (2020) έρχεται επίσης με ένα αποκλειστικό πλήκτρο Google Assistant, όπου το να έχει έναν πρακτικό εικονικό βοηθό θα είναι χρήσιμο όταν τα βρίσκει σκούρα με όλες τις ευθύνες της ζωής.

Απρόσκοπτη Οπτική Εμπειρία

Η Μαμά με το Alcatel 3L (2020), δεν θα έχει μόνο ένα ευέλικτο smartphone, αλλά θα εμφανίσει ένα εκλεπτυσμένο προφίλ οπουδήποτε με το ντεγκραντέ φινίρισμα και το ομαλής λαβής γυαλί 2.5D που θα ταιριάζει άνετα στην τσάντα της. Μετά από μια κουραστική μέρα, μπορεί επίσης να απολαύσει εικόνες και βίντεο με τη συναρπαστική,τεράστια οθόνη HD+ 6,22 ιντσών του Alcatel 3L (2020) με αναλογία διαστάσεων 19:9.

Το Alcatel 3L (2020) κυκλοφορεί τώρα, ξεκινώντας από €139 και είναι διαθέσιμο σε Chameleon Blue και DarkChrome χρώμα.


* Τα δεδομένα της μπαταρίας βασίζονται σε αποτελέσματα από εσωτερικές εργαστηριακές δοκιμές. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας ποικίλλει ανάλογα με την προσωπική χρήση.