Οι σειρές και οι ταινίες αποτελούν πλέον βασικό κομμάτι της καθημερινής μας ψυχαγωγίας. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορούμε να ζήσουμε την κινηματογραφική εμπειρία στο σπίτι, αφού η LG Electronics (LG) έχει δημιουργήσει τη σειρά τηλεοράσεων NanoCell, που έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που παρακολουθούμε σειρές και ταινίες ενώ ταυτόχρονα προσφέρει πρόσβαση σε πλούσιο περιεχόμενο για όλους.

Οι τηλεοράσεις LG NanoCell, αποτελούν την ιδανική επιλογή για τους ‘σινεφίλ’, χάρη στη μεγάλη γκάμα περιεχομένου που προσφέρουν μέσω του Νetflix και του Apple TV app που παρέχει πρόσβαση σε premium κανάλια και χιλιάδες ταινίες για αγορά ή ενοικίαση, ενώ με την επιμέλεια των ειδικών το περιεχόμενο γίνεται πιο εξατομικευμένο από ποτέ. Έτσι, όλες οι σειρές, οι ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που ταιριάζουν στις προτιμήσεις του κάθε χρήστη είναι συγκεντρωμένα σε ένα μέρος και διαθέσιμα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Χάρη στα ζωντανά, καθαρά χρώματα και την πλούσια αντίθεση που παρέχει το Nano Black, όλες οι σκηνές που προβάλλονται στην οθόνη μοιάζουν απόλυτα ρεαλιστικές. Παράλληλα, μέσω του Full Array Dimming, που διατίθεται στις σειρές NanoCell SM99, SM98 και SM90, ελέγχονται με ακρίβεια οι μονάδες οπίσθιου φωτισμού, δημιουργώντας έτσι λεπτομερείς εικόνες με βαθύτερο μαύρο.

Ταυτόχρονα, η τεχνολογία NanoCell της LG αναπαράγει αληθινά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1 nm, για να προσφέρει απίστευτη ποιότητα εικόνας. Τα νανοσωματίδια καθαρίζουν τα χρώματα, απομακρύνοντας τις μουντές αποχρώσεις και ενισχύοντας την καθαρότητα του φάσματος RGB για βελτιωμένη πιστότητα χρωμάτων και ακόμα πιο ζωντανή εμπειρία κινηματογραφικής προβολής.

Τα AI Picture & AI Sound, κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακή την εμπειρία θέασης αφού ο έξυπνος επεξεργαστής α7 2ης γενιάς, αναβαθμισμένος με τον αλγόριθμο Deep Learning AI, προσφέρει λεπτομερή εικόνα που κόβει την ανάσα και προσαρμοσμένο ήχο που βυθίζει σε μια απίστευτη πραγματικότητα. Επίσης, η LG AI TV επιτρέπει την άμεση αλλαγή της λειτουργίας εικόνας, ενώ με ένα απλό αίτημα ο χρήστης μπορεί να αλλάξει το περιβάλλον της εικόνας στην τηλεόραση, ανάλογα με το περιεχόμενο.

Φυσικά, η κινηματογραφική εμπειρία συνοδεύεται συνήθως και από μεγάλες ίντσες γι’ αυτό είναι πολύ σημαντικό να μπορούν να έχουν όλοι απαράμιλλη εμπειρία θέασης ανεξάρτητα με το που κάθονται. Οι NanoCell τηλεοράσεις της LG, μέσω της τεχνολογίας Nano Accuracy, παρέχουν ρεαλισμό σε Real 8K από κάθε γωνία θέασης, διατηρώντας την ακρίβεια των χρωμάτων.

Ένας ακόμη λόγος που κάνει τις NanoCell τηλεοράσεις ιδανικές για προβολή σειρών ή ταινιών είναι το Dolby Vision IQ που διαθέτει, αφού ρυθμίζει έξυπνα τη φωτεινότητα, το χρώμα και την αντίθεση της οθόνης ανάλογα με το είδος της ταινίας και τις συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζοντας τα περισσότερα πρότυπα HDR, το 4K Cinema HDR της LG αποδίδει με ακρίβεια το όραμα του δημιουργού και χαρίζει κινηματογραφικές εικόνες με τους κύριους τύπους HDR, συμπεριλαμβανομένων των Advanced HDR της Technicolor και HDR10 Pro.

Τέλος, το Dolby Vision & Αtmos απογειώνει την εμπειρία του σινεμά στο σπίτι με κινηματογραφικές εικόνες και ήχο HDR, για μέγιστη ψυχαγωγία. Έτσι, ο θεατής απολαμβάνει καθηλωτική εμπειρία ήχου και εικόνας, κάνοντας το περιεχόμενο πιο συναρπαστικό από ποτέ.