Η ViewSonic Corp. παρουσιάζει τη νέα σειρά οθονών ViewSonicColorPro™, ιδανική για επαγγελματική χρήση με υψηλές απαιτήσεις για απόλυτη χρωματική ακρίβεια.

Οι νέες οθόνες προσφέρουν ολοζώντανη ποιότητα εικόνας, για να μπορούν οι επαγγελματίες να επεξεργάζονται και να τελειοποιούν εικόνες ή βίντεο με κάθε λεπτομέρεια.

Τα ColorPro monitors της ViewSonic παρέχουν χρωματική ακρίβεια και ποιοτική απεικόνιση, με επαγγελματικά χρωματικά πρότυπα, που περιλαμβάνουν το sRGB, το Adobe RGB, βαθμονόμηση και ομοιομορφία. Η σειράColorPro αποτελεί την ιδανική λύση απεικόνισης για επαγγελματίες που βασίζουν την εργασία τους στην ακρίβεια και την τελειότητα της εικόνας. Με οθόνες από 24 έως 38 ίντσες, τα ColorPro monitors αναπαράγουν τα χρώματα με ακρίβεια και εντυπωσιακές λεπτομέρειες για βελτιωμένη χρωματική διαχείριση κατά τη ροή των εργασιών.

Συνδυάζοντας την επιστήμη με την τέχνη της χρωματικής πιστότητας, τα ColorPro monitors της ViewSonicρυθμίζονται το καθένα ξεχωριστά στο εργοστάσιο, για 100% απόδοση σε sRGB και Delta E<2, ενώ είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν το υψηλότερο επίπεδο απόδοσης, που απαιτούν οι επαγγελματίες και οιprosumers. Μεταξύ των οθονών ViewSonic ColorPro που παρουσιάστηκαν στην έκθεση επαγγελματικής φωτογραφίας WPPI περιλαμβάνονται τα παρακάτω μοντέλα και χαρακτηριστικά:

ColorPRO VP2785-2K και VP2785-4K

Διαγώνιος 27 ιντσών, IPS πάνελ με native 2K QHD και 4K Ultra HD ανάλυση.

Καλύπτουν το 100% του Adobe RGB color space* και 96% του DCIP3.

Με πιστοποίηση Fogra, για μέγιστη χρωματική πιστότητα στην εκτύπωση. 

Δυνατότητες σύνδεσης μέσω θυρών DisplayPort, HDMI, USB TypeC με δυνατότητα φόρτισης, HDCP 2.2 υποστήριξη περιεχομένου για ασφαλή αναπαραγωγή περιεχομένου 4K.

Σχεδίαση frameless σε τρείς πλευρές, για απρόσκοπτη θέαση με χρήση πολλαπλών οθονών, ενσωματωμένοambient light και ο αισθητήρας παρουσίας για εξοικονόμηση ενέργειας, διακόπτης KVM, για πρόσβαση σε διαφορετικές περιφερειακές συσκευές και συστήματα.

ColorPRO VP3881 και VP3481 

Κυρτές οθόνες με διαγώνιο 38 ιντσών και 34 ιντσών αντίστοιχα, με ανάλυση native WQHD+

Υποστήριξη περιεχομένου HDR-10 για λεπτομερή αναπαραγωγή βίντεο.

Το ViewSplitsoftware προσαρμόζει την οθόνη, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται παράλληλα σε πολλαπλές εφαρμογές.

Σχεδίαση frameless στις τρεις πλευρές, για απρόσκοπτη θέαση, διαστάσεις λόγου 21:9 ultrawide, ενσωματωμένα ηχεία.

Δυνατότητες σύνδεσης DisplayPort, HDMI, USB TypeC με δυνατότητα φόρτισης, υποστήριξη περιεχομένου HDCP 2.2 για αναπαραγωγή περιεχομένου 4K.

Όλα τα ColorPro monitors υποστηρίζουν color spaces, όπως τα sRGB για websites, Adobe RGB για εκτύπωση, καθώς και Rec.709, DCIP3, EBU, DICOMSIM και άλλα. Αυτά τα monitors διαθέτουν επίσης μία ποικιλία εργονομικών δυνατοτήτων προσαρμογής για ύψος, αμφίδρομη περιστροφή, συστροφή και κλίση, για να προσφέρουν τη μεγαλύτερη δυνατή άνεση. Ένας ενσωματωμένος αισθητήρας G αναγνωρίζει τον προσανατολισμό της οθόνης (landscape ή portrait) και αυτόματα περιστρέφεται, ώστε να αυξήσει το μέγεθος της εικόνας στην οθόνη. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες την εύκολη εναλλαγή από portrait σε landscape και το αντίστροφο, χωρίς να χρειάζεται κάποια προσαρμογή στις ρυθμίσεις της οθόνης.

Η σειρά επαγγελματικών οθονών ColorPro της ViewSonic δημιουργήθηκε για να προσφέρει την πιο καινοτόμο τεχνολογία σε φωτογράφους, designers, video editors και άλλους δημιουργούς περιεχομένου. Με τη νέα σειρά οθονών η ViewSonic προσφέρει στους επαγγελματίες την ακρίβεια χρωμάτων που επιζητούν, ικανοποιώντας ακόμα και τις πιο υψηλές τους απαιτήσεις στην αναπαραγωγή ολοζώντανης εικόνας, με υψηλή πιστότητα στα χρώματα, στην αντίθεση και στην απεικόνιση λεπτομερειών.