ΤoBalcony Photography” είναι μία ξεχωριστή ενέργεια της Xiaomi, που δίνει σε όλους τη δυνατότητα, τώρα που ακόμα η παραμονή στο σπίτι είναι απαραίτητη, να γίνουν πιο δημιουργικοί, να βελτιώσουν τις γνώσεις τους γύρω από την τέχνη της φωτογραφίας και να κερδίσουν μοναδικά δώρα.

Με μόνο μέσο ένα smartphone και από ένα σετ που διαθέτουν οι περισσότεροι, το μπαλκόνι του σπιτιού η πρόσκληση – πρόκληση της Xiaomi είναι μοιραστούν όλοι με όλους τη δική τους μοναδική θέα και οπτική από το δικό τους μπαλκόνι.

Το Balcony Photography φιλοξενείται στο www.miacademy.gr. Στο δυναμικό αυτό microsite, οι επίδοξοι balconyphotographers μπορούν να παρακολουθήσουν το tutorial video του γνωστού street photographer Αλέξανδρου Αντωνιάδη, στο οποίο μοιράζεται επαγγελματικά tips και ξεκλειδώνει μυστικά για επιτυχημένες λήψεις από τα smartphones, έχοντας ο ίδιος στη διάθεσή το πρωτοποριακό Mi 10 Pro.

Το κοινό καλείται έως τις 8 Μάϊου να ανεβάσει στο microsite τις δικές του φωτογραφίες από το μπαλκόνι του. Οι φωτογραφίες ανεβαίνουν σ