Η Canon ανακοινώνει την έναρξη της λειτουργίας του Canon Connected, ενός κέντρου περιεχομένου με ελεύθερη πρόσβαση, σχεδιασμένο για να εκπαιδεύει, να εμπνέει και να διασκεδάζει τους ενθουσιώδεις λάτρεις της φωτογραφίας και τους κινηματογραφιστές.

Το περιεχόμενο παράγεται από τους Canon Ambassadors και την κοινότητα των δημιουργών ταινιών, ειδικών και influencers από όλη την Ευρώπη, με εμπνευσμένα και εκπαιδευτικά βίντεο τα οποία θα αναρτώνται στο κέντρο τακτικά, προσφέροντας τη δυνατότητα στο κοινό να μαθαίνουν νέες δεξιότητες ή να βελτιώνουν την τεχνική τους κατά τη διάρκεια αυτών των πρωτοφανών καιρών.

Για πολλούς επαγγελματίες φωτογράφους και σκηνοθέτες, τα περιοριστικά μέτρα στις μετακινήσεις που επιβάλλονται σε όλον τον κόσμο έχουν επηρεάσει την ικανότητά τους να εργάζονται και να ταξιδεύουν. Το Canon Connected παρέχει σε αυτούς τους ανθρώπους την ευκαιρία να μοιραστούν την εμπειρία, τις γνώσεις και το ταλέντο τους με μια εικονική κοινότητα αποτελούμενη από λάτρεις της φωτογραφίας και μέσα από αυτή τη διαδικασία, τους δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουν με τα προς το ζην από την ασφάλεια του σπιτιού τους.

Το Canon Connected παρέχει μια πληθώρα τρόπων για αφηγητές της εικόνας για να δημιουργήσουν και να μοιραστούν περιεχόμενο που προκαλεί σκέψη. Καλύπτοντας μια ποικιλία σχετικών θεμάτων, τα βίντεο θα περιλαμβάνουν συμβουλές, κόλπα και σεμινάρια για όσους ενδιαφέρονται να μάθουν από τους δασκάλους της τέχνης τους ή απλά να τελειοποιήσουν τις ικανότητές τους στη φωτογραφία ή τη λήψη βίντεο.

Οι επισκέπτες του κέντρου Canon Connected θα είναι σε θέση να επιλέξουν μεταξύ των βίντεο που παράγονται από μερικούς από τους πιο καταξιωμένους και επιτυχημένους φωτογράφους και σκηνοθέτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου με Πούλιτζερ φωτογράφου Daniel Etter, της φωτογράφου ντοκιμαντέρ και αποστολών Ulla Lohmann και της ειδικού εκδόσεων φωτογράφου Wanda Martin, εξηγώντας πώς να στήσουν ένα στούντιο στο σπίτι. Επιπλέον, ο φωτογράφος extreme sports Richard Walch μοιράζεται τις βασικές του συμβουλές για vlogging, , ενώ η οικογενειακή φωτογράφος Helen Bartlett παρέχει συμβουλές για το πώς φωτογραφίζουν ανήσυχα παιδιά.

Οι Canon Ambassadors που συνεργάζονται στο πλαίσιο του Canon Connected:

  • ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
    Daniel Etter – Η βραβευμένη με Πούλιτζερ φωτογράφος μοιράζεται τις ιστορίες πίσω από τις διασημότερες φωτογραφίες της.

  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ
    Ulla Lohmann – Ειδικεύεται στη φωτογραφία ταξιδιών, αποστολών και περιπέτειας, και προσφέρει δημιουργικές ιδέες για την καταγραφή δυναμικών εικόνων όταν οι τοποθεσίες είναι περιορισμένες

  • ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ
    Eddie Keogh – Με 35 χρόνια εμπειρίας στη φωτογράφιση αθλητικών στο υψηλότερο επίπεδο, ο Eddieμοιράζεται τις συμβουλές του για τη λήψη αθλητικών φωτογραφιών στο σπίτι και στον κήπο, αντικαθιστώντας τους παίκτες με κατοικίδια ζώα και τους οπαδούς με μέλη της οικογένειας.

  • ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΟ ΦΩΣ
    Sanjay Jogia – Φωτογράφος πολυτελών γάμων που ειδικεύεται σε ινδικούς γάμους και προσφέρει συμβουλές για δημιουργικές χρήσεις του φωτισμού και τη σημασία του στη φωτογραφία.

  • ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
    Wanda Martin – Με εκτεταμένη εμπειρία στη συντακτική φωτογραφία και το πορτρέτο, παρέχει ενδιαφέρουσες ιδέες για τη μετατροπή του σπιτιού σας σε ένα συναρπαστικό και δημιουργικό χώρο φωτογραφίσεων.

  • ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΠΟΡΤΡΕΤΑ
    Helen Bartlett – Ιδιαίτερα επιτυχημένη οικογενειακή φωτογράφος που προσφέρει συμβουλές οικογενειακής φωτογραφίας που μπορούν να εφαρμοστούν στο σπίτι ή σε εξωτερικούς χώρους.

Η Susie Donaldson, ITCG Marketing Director στην Canon Europe, σχολίασε σχετικά «Είμαι εξαιρετικά υπερήφανη που υποστηρίζω το δίκτυό μας των Canon Ambassadors και της κοινότητας των φίλων της φωτογραφίας κατά τη διάρκεια αυτών των δύσκολων καιρών. Το Canon Connected θα φιλοξενήσει μια συναρπαστική σειρά εμπνευσμένου και εκπαιδευτικού περιεχομένου βίντεο που θα βοηθήσει την κοινότητά μας να μάθει και να αναπτύξει νέες τεχνικές φωτογραφίας από την άνεση του σπιτιού της, πολύ μετά την άρση των περιορισμών».

Περισσότερο από ποτέ άλλοτε, είναι σημαντικό για επαγγελματίες φωτογράφους, κινηματογραφιστές και λάτρεις της φωτογραφίας σε όλα τα είδη και τις τεχνικές δυνατότητες, να ενώσουν τις φωνές τους και να μοιραστούν τις πολύτιμες γνώσεις τους με μια κοινότητα που πάντα στηρίζει και χαρακτηρίζεται από πάθος».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Canon Connect παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canoneurope.com/pro/canonconnected/.

Ακολουθήστε τα νέα χρησιμοποιώντας το #CanonConnected σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Canon.