H HMD Global, η αντιπρόσωπος εταιρία των τηλεφώνων Nokia, ανακοινώνει ότι τοποθετεί τον Stephen Taylor ως Chief Marketing Officer.

Ο Stephen διαθέτει σχεδόν 30 χρόνια προϋπηρεσία σε θέσεις πωλήσεων και marketing σε μερικές από τις πιο γνωστές εταιρίες παγκοσμίως, όπως η PayPal και η Samsung. Στην HMD Global ο Stephen θα είναι υπεύθυνος της συνολικής στρατηγικής και εφαρμογής στον τομέα του marketing για ολόκληρη την γκάμα των Nokia τηλεφώνων και θα απευθύνεται στον Florian Seiche, Chief Executive Officer.

Ο Stephen Taylor, Chief Marketing Officer της HMD Global, δήλωσε: «Είναι τιμή μου και είμαι πολύ συγκινημένος και παράλληλα ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος της HMD Global, την αντιπρόσωπο εταιρία των τηλεφώνων Nokia. Σε μια πρωτοφανή εποχή σαν και αυτή που όλοι βιώνουμε σήμερα, αισθάνομαι πολύ τυχερός που περιβάλλομαι από μια τόσο αφοσιωμένη και παθιασμένη με τη δουλειά ομάδα, καθώς έχω ήδη βιώσει τη συν-εργατικότητα στο έπακρο σε δύσκολες στιγμές αβεβαιότητας που ζούμε. Δεν βλέπω την ώρα να συνεχίσω αυτό το πολύ συναρπαστικό ταξίδι με τα κινητά Nokia καθώς θα μας οδηγήσει στο να την κάνουμε το πιο αγαπητό brand στις κινητές συσκευές.

Ο Florian Seiche, Chief Executive Officer της HMD Global δήλωσε: «Καθώς επικεντρωνόμαστε σε digitalmarketing στρατηγικές, είναι σημαντικό να προσελκύουμε και να συνεργαζόμαστε με ανθρώπους που έχουν ταλέντο και προοπτική για να στηρίξουν την εταιρία μας στο όραμα της για το μέλλον. Θεωρώ ότι η αποδεδειγμένη πολύπλευρη εμπειρία του Stephen, οι ηγετικές του ικανότητες και η νοοτροπία συνεργασίας που τον διέπει θα μας βοηθήσει όχι μόνο να υλοποιήσουμε εκπληκτικές καμπάνιες, αλλά και να διευρύνουμε την κοινότητά μας και το αποτύπωμα μας στα social media».

«Τα τηλέφωνα Nokia είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον ποιοτικό σχεδιασμό και την εμπιστοσύνη, ενώ βασίζονται στην πρωτοπόρο δέσμευσή μας για ασφάλεια και την υπόσχεσή μας να προσφέρουμε συχνά updates σε ολόκληρη τη γκάμα. Είναι σημαντικό ότι η ενίσχυση με ταλαντούχα άτομα που πραγματοποιούμε στην HMD Global έρχεται σε πλήρη ευθυγράμμιση με την φιλοδοξία μας να παραδώσουμε εμπειρίες που βελτιώνονται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Δεν βλέπω την ώρα που θα προχωρήσουμε σε νέα πεδία με την βοήθεια του Stephen» συμπλήρωσε.

Προτού να πάει στην HMD Global, ο Stephen ήταν CMO, EMEA στην PayPal, όπου αναγέννησε τις προοπτικές του digital marketing της εταιρίας. Επίσης, στην προηγούμενη θέση του ως CMO for Europe στη Samsung Electronics, η αφοσίωση του Stephen σε ποιοτική διαχείριση των πελατών και η εξειδίκευσή του στα CRM, social media και directtoconsumer ecommerce βοήθησαν στην αναγέννηση του brand. Ο Stephenξεκίνησε την καριέρα του δουλεύοντας για brands που διαθέτουν προϊόντα για το σπίτι, μεταξύ των οποίων και οι The Gillette Company και Procter & Gamble.

Ο Stephen ήρθε στην HMD Global μετά την ανακοίνωση τριών νέων smartphones, μεταξύ των οποίων το πρώτο 5G Nokia smartphone, το Nokia 8.3 5G, ένα νέο μέλος της οικογένειας των Originals, το Nokia 5310 και της ολοκαίνουργιας hasslefree data roaming υπηρεσίας, την HMD Connect που κρατάει τους καταναλωτές συνδεδεμένους σε όσα έχουν την μεγαλύτερη σημασία για αυτούς.