Με τον ερχομό της άνοιξης, πολλοί είναι εκείνοι που θα βρεθούν να κοιτάζουν έξω από το παράθυρο και να σκέφτονται – ιδιαιτέρως ενόψει αργιών όπως η πρωτομαγιά- μίνι αποδράσεις και διακοπές σε ηλιόλουστα, εξωτικά μέρη. Δυστυχώς όμως, τα ταξίδια και οι εκδρομές έχουν γίνει αρκετά δύσκολα αυτές τις μέρες.

Με το σπίτι να είναι ο πιο ρεαλιστικός (και ασφαλέστερος) προορισμός για το εγγύς μέλλον, η επιλογή ‘διακοπές στο σπίτι’ φαίνεται όλο και πιο ελκυστική.

Μια λίστα με ‘must watch’ ταινίες είναι το πρώτο βασικό βήμα για τις επιτυχημένες διακοπές κατ’ οίκον, ενώ απαραίτητος σύμμαχος για να αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης είναι μία τηλεόραση που να μπορεί να ζωντανεύει κάθε σκηνή των ταινιών. Σ’ αυτό έρχονται να δώσουν λύση οι LG OLED τηλεοράσεις.

Με αυτοφωτιζόμενα pixels, οι τηλεοράσεις OLED μπορούν να εξασφαλίσουν το απόλυτο μαύρο, απεριόριστη αναλογία αντίθεσης και εκθαμβωτικά ρεαλιστικά χρώματα. Η εκπληκτική απόδοση ρεαλιστικών χρωμάτων και ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης προσφέρει γρήγορη και συναρπαστική δράση μέσα από τις LG OLED δίνοντας ταυτόχρονα μια τρισδιάστατη αίσθηση στους χαρακτήρες και τις τοποθεσίες που προβάλλονται στην οθόνη με αποτέλεσμα να μεταφέρει τους θεατές στην ατμόσφαιρα των blockbuster ταινιών και των επιτυχημένων σειρών που έχουν επιλέξει.

Υποστηρίζοντας όλες τις κύριες μορφές HDR, συμπεριλαμβανομένου του Dolby Vision®, και παρέχοντας εκπληκτική ποιότητα ήχου μέσω του Dolby Atmos®, οι τηλεοράσεις LG OLEDέχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν καθηλωτική εμπειρία θέασης. Χάρη στο Dolby Vision IQ, οι έντονα σκοτεινές σκηνές σε ατμοσφαιρικό περιεχόμενο, μπορούν να προβληθούν ακριβώς όπως θα ήθελαν οι δημιουργοί του. Επιπλέον, με το ThinQ AI και τη λειτουργία αναζήτησης στην παγκόσμια πλατφόρμα της LG μέσω φωνητικής εντολής, οι θεατές μπορούν να παρακολουθούν τις ταινίες, τις σειρές ή τα ντοκιμαντέρ που ταιριάζουν στις προτιμήσεις τους με απίστευτη ευκολία.1

Φυσικά, από τις ‘διακοπές στο σπίτι’ δε γίνεται να λείπει το παιχνίδι, αφού οι OLED τηλεοράσειςτης LG είναι η απόλυτη επιλογή για gaming. Χάρη στον συνδυασμό ζωντανών χρωμάτων, τέλειων μαύρων, αξιοσημείωτης ανάλυσης οθόνης και απίστευτης απόκρισης, καθώς και ανταπόκρισης σε πραγματικό χρόνο από τη NVIDIA G-SYNC, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ακόμη και ο πιο έμπειρος παίκτης θα ενθουσιαστεί με το φάσμα των τηλεοράσεων LG OLED.

Παρόλο που μια ειδυλλιακή απόδραση ακούγεται ιδανική για τη μείωση του άγχους, οι διακοπές στο σπίτι έχουν σίγουρα και τα πλεονεκτήματά τους. Προσφέρουν οικειότητα, άνεση και σίγουρα ασφάλεια, ενώ με τόσο διαθέσιμο περιεχόμενο, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να μείνουμε σπίτι και να απολαύσουμε τη διαμονή μας μπροστά στην τηλεόραση. Κατά προτίμηση σε μια τηλεόραση LG OLED.

1 Τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές διαφέρουν ανάλογα με το συγκεκριμένο μοντέλο.