H Cosmos Business Systems έλαβε μια ακόμη πιστοποίηση στον τομέας της τεχνολογίας και κατοχυρώθηκε ως Sapphire Business Partner της Avaya.

Η διάκριση αυτή, αποτελεί επιβράβευση στη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και λύσεων, μέσα από συστήματα διασφάλισης ποιότητας και επικέντρωσης στις σύγχρονες τεχνολογικές ανάγκες των Πελατών μας.

Η πιστοποίηση της Cosmos Business Systems ως Sapphire AVAYA Business Partner, συμβολίζει την γερά δομημένη τεχνογνωσία της αλλά και την συνεχή της εξέλιξη στην παροχή υπηρεσιών και λύσεων που προσφέρει, ως έμπιστος συνεργάτης, η Avaya. Η μακροχρόνια αυτή σχέση εμπιστοσύνης που μετράει 13 χρόνια άψογης συνεργασίας με την κορυφαία κατασκευάστρια τηλεπικοινωνιακού υλικού, έγινε βάσει των εξής κριτηρίων:

– ανάπτυξη κύκλου εργασιών
– ποιοτική υποστήριξη πελατών
– υψηλό επίπεδο τεχνικής εξειδίκευσης και παροχής ολοκληρωμένων τηλεπικοινωνιακών λύσεων.

Με προσήλωση στο έργο της και προοπτική για μεγάλα επιτεύγματα, η Cosmos καθημερινά εκπαιδεύει το προσωπικό της αδιάκοπα ώστε να παρέχει τη βέλτιστη απόδοση στους πελάτες της. Εγγυάται ότι και ως Sapphire Avaya Business Partner, θα συνεχίσει να παρέχει άψογες ποιοτικά υπηρεσίες.