Από στιφάδο… κατοικίδιο

Μπορεί το Πάσχα να πέρασε, αλλά οι λαγοί και τα κουνέλια ξαναέρχονται στη μόδα, όχι σοκολατένια αλλά ψηφιακά αυτή τη φορά, χάρη στο νέο παιχνίδι για Nintendo DS!

bunnyzΗ σειρά Petz έχει χαρίσει στο παρελθόν μεγάλες εμπορικές επιτυχίες στην φορητή παιχνιδομηχανή της Nintendo, το DS. Έπειτα από τα ιδιαιτέρως δημοφιλή, Dogz και Catz, λοιπόν, το «Petz Bunnyz» φιλοδοξεί να καθιερώσει τους συμπαθείς λαγούς στη συνείδηση του κόσμου ως αγαπημένο κατοικίδιο, ρίχνοντας γροθιά στο κατεστημένο του στερεότυπου που θέλει το λαγό μόνο στιφάδο.

Ξεκινάτε το παιχνίδι δίνοντας το όνομά σας, επιλέγοντας έναν λαγό και βαφτίζοντάς τον. Στη συνέχεια, μια σειρά ενεργειών σας δίνουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε μαζί του. Μπορείτε να τον ταΐσετε, να τον χαϊδέψετε, να βουρτσίσετε το τρίχωμά του, να καθαρίσετε το κλουβί του ή να τον πάτε βόλτα. Ένα 2D anime κοριτσάκι που ακούει στο όνομα Bonnie, αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει, να σας βοηθήσει και να σας δώσει την ευκαιρία να παίξετε αρκετά minigames.

Τα εικονικά κατοικίδιά σας απεικονίζονται με αξιοπρεπέστατα 3D γραφικά και, όσο κι αν ακούγεται παράδοξο, μπορούν και μιλούν Αγγλικά (αφού ούτε γαβγίζουν, ούτε νιαουρίζουν, κάπως έπρεπε να επικοινωνήσουν κι αυτά!). Τα λόγια τους εμφανίζονται σε μπαλόνια που θυμίζουν κόμιξ, ώστε να μπορείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει στο μυαλό του λατρεμένου σας ψηφιακού ζώου.

Μέσα από mini games μαθαίνετε στον λαγό σας να μιλάει, ενώ δεν λείπουν και τα mini παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε μαζί με το κατοικίδιό σας, όπως πχ να το βάλετε τέρμα και να σουτάρετε πέναλτυ! Σε γενικές γραμμές, ο τίτλος υπηρετεί άψογα τις ανάγκες του κοινού στο οποίο απευθύνεται, δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς gamers, αγόρια και κορίτσια, να ασχοληθούν με ένα παιχνίδι από το οποίο απουσιάζουν σκηνές βίας (γεγονός ιδιαιτέρως σπάνιο πλέον!).

ΣΥΣΤΗΜΑ

Nintendo DS

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

ΓΡΑΦΙΚΑ: 8

ΗΧΟΣ: 8

GAMEPLAY: 8

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ: 8

ΣΥΝΟΛΙΚΑ: 8

ΔΙΑΘΕΣΗ

Nortec