H Canon ανακοινώνει τη δωρεάν υπηρεσία image.canon, για ομαλή μεταφορά εικόνων και ταινιών, απευθείας σε συσκευές και υπηρεσίες web.

Η επαναστατική αυτή υπηρεσία, η οποία έχει τεθεί ήδη σε λειτουργία, στον τομέα της συνδεσιμότητας της εικόνας, περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αποθήκευση στο cloud, αυτομάτως από φωτογραφικές μηχανές Canon*1. Από τους επαγγελματίες μέχρι και τους ενθουσιώδεις ερασιτέχνες, αλλά και όσους μόλις ξεκινούν, αυτή η πρωτοποριακή λύση συνδεσιμότητας θα βοηθήσει τους φωτογράφους κάθε επιπέδου να καταγράφουν, να συνδέουν και να μοιράζονται εικόνες με ευκολία.

Συνδεδεμένες εικόνες

Η υπηρεσία image.canon υπερβαίνει την αποθήκευση, παρέχοντας στους χρήστες την απλούστερη μέθοδο για τη διαχείριση των πάντων, από τις οικογενειακές φωτογραφίες τους μέχρι την επαγγελματική ροή εργασίας τους. Η δωρεάν υπηρεσία τοποθετεί τις εικόνες και τα βίντεο των χρηστών που αποστέλλονται αυτόματα ή χειροκίνητα στην αρχική τους ποιότητα από μια φωτογραφική μηχανή Canon με δυνατότητα WiFi*, σε έναν κεντρικό κόμβο για την απρόσκοπτη περαιτέρω παράδοση σε συσκευές και υπηρεσίες web, συμπεριλαμβανομένων των Google Drive, Flickr και YouTube. Η συμβατότητα της Adobe και της Google έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2020.

Παρέχοντας στους φωτογράφους τα εργαλεία που χρειάζονται για να συμβαδίζουν σε έναν κόσμο που πλέον εισέρχεται στο 5G και την τεχνολογία AI, οι φωτογραφικές μηχανές της Canon με δυνατότητα Wi-Fi που κυκλοφόρησαν εντός του 2020*, θα επιτρέψουν στους χρήστες να απολαύσουν αυτόματη μεταφορά στο παρασκήνιο απευθείας στο image.canon όταν συνδέονται με το Διαδίκτυο.

Δωρεάν αποθήκευση

Για την ασφαλή τήρηση αντιγράφων εικόνων, χωρίς την ανάγκη χρήσης κάρτας μνήμης, οι φωτογράφοι μπορούν απλά να συνδέσουν τη φωτογραφική μηχανή της Canon που διαθέτουν και να απολαύσουν την ελεύθερη αποθήκευση στο cloud για όλα τα μέσα τους, συμπεριλαμβανομένων των ακατέργαστων εικόνων και ταινιών 4K, για 30 ημέρες**. Ιδανική για φωτογράφους που αγαπούν να φωτογραφίζουν συνεχώς, αυτή η δυνατότητα τους δίνει άφθονο χρόνο για να τις κατεβάσουν σε συσκευές και να πραγματοποιήσουν μεταφορά στις αγαπημένες τους υπηρεσίες. Τα αντίγραφα όλων των εικόνων σε μέγεθος κατάλληλο για χρήση σε μέσα κοινωνικά δικτύωσης δημιουργούνται και αποθηκεύονται σε μια προσωπική βιβλιοθήκη, ενώ οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν 10GB μακροπρόθεσμης αποθήκευσης για τις σημαντικότερες εικόνες και ταινίες τους.

Απροβλημάτιστη διαχείριση αρχείων

Απλή και διαισθητική, η ευκολία εντοπίζεται στην καρδιά της υπηρεσίας image.canon. Με την εγκατάσταση του αφιερωμένου λογισμικού λήψης για υπολογιστές για την υπηρεσία image.canon, οι φωτογράφοι μπορούν γρήγορα να μεταφορτώσουν τις εικόνες από τη φωτογραφική τους μηχανή Canon άμεσα απευθείας από αυτόν τον κόμβο. Αυτή η διαδικασία θα είναι αυτοματοποιημένη για φωτογραφικές μηχανές Canon με δυνατότητα Wi-Fi που κυκλοφόρησαν από το 2020*, για ακόμα απλούστερη διαχείριση αρχείων. Οι χρήστες της Canon μπορούν επίσης εύκολα να ταξινομήσουν τις εικόνες και να απολαύσουν άνετη διανομή, άμεσα στα αγαπημένα κανάλια των κοινωνικών τους μέσων ή τις επαφές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η υπηρεσία image.canon θα κάνει την αυτόματη μεταφορά των εικόνων στους λογαριασμούς των χρηστών σε υπηρεσίες όπως το Google Drive, εφικτή. Από τον Ιούνιο του 2020, η image.canon θα επεκτείνει τόσο τη συνεργασία της με την Google, ώστε να περιλαμβάνει την αρχική ποιότητα του backup με το σύστημα GooglePhotos μέσω του Google One, ένα πρόγραμμα συνδρομής για εκτεταμένη αποθήκευση, όσο και τη συνεργασία της με το Adobe Creative Cloud (συνδρομητική υπηρεσία). Εκτός από την αυτόματη μεταφορά εικόνων και τη δυνατότητα επεξεργασίας εικόνων στην αρχική τους ποιότητα σε συνεργαζόμενες υπηρεσίες και εφαρμογές, η image.canon θα διευκολύνει τους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται τις εικόνες τους.

Η image.canon υπόσχεται μια επανάσταση στις συνδεδεμένες εικόνες και ταινίες. Δίνοντας στους φωτογράφους το καλύτερο ξεκίνημα για τις εικόνες τους, αυτή η δωρεάν υπηρεσία θα μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο αποθηκεύουν, επεξεργάζονται και μοιράζονται φωτογραφίες, με συναρπαστικά σχέδια για τακτικές αναβαθμίσεις για την υποστήριξη της δημιουργικότητάς τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία image.canon, παρακαλούμε επισκεφθείτε: https://www.canon.gr/cameras/imagecanon

1* Δεν υποστηρίζουν όλες οι φωτογραφικές μηχανές Canon αυτόματη μεταφορά στο παρασκήνιο. Άλλες συμβατές φωτογραφικές μηχανές με δυνατότητα WiFi από την Canon προσφέρουν εύκολη χειροκίνητη μεταφορά εικόνων απευθείας στην υπηρεσία image.canon. Για την πλήρη λίστα των συμβατών φωτογραφικών μηχανών, παρακαλούμε επισκεφθείτε το https://image.canon. Οι συμβατές φωτογραφικές μηχανές πρέπει να είναι συνδεδεμένες στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi.

** Μετά από 30 ημέρες οι αρχικές εικόνες διαγράφονται εκτός αν έχουν μετακινηθεί σε χώρο μακροπρόθεσμης αποθήκευσης

*** Οι βιντεοκάμερες LEGRIA και ένας περιορισμένος αριθμός παλαιότερων φωτογραφικών προϊόντων δεν διαθέτουν συμβατότητα και δε θα έχουν δυνατότητα πρόσβασης σε λειτουργίες cloud.

* Τα Google Drive, Google Photos, Google One και YouTube αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC

* Τα Adobe και Creative Cloud είναι είτε σήματα κατατεθέντα είτε εμπορικά σήματα της Adobe στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε άλλες χώρες