Απολαύστε δωρεάν gaming από την ασφάλεια του καναπέ σας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Sony Interactive Entertainment, «Play At Home».

Με ανακοίνωσή του στο επίσημο blog του Playstation, ο CEO της Sony Interactive Entertainment, Jim Ryan, εγκαινίασε την πρωτοβουλία «Play At Home». Στόχος της εταιρείας είναι να κάνει λίγο πιο διασκεδαστική την παραμονή στο σπίτι λόγω COVID-19. To «Play At Home» κινείται σε δυο άξονες: να προσφέρει δωρεάν games στους αναρίθμητους φίλους του PlayStation σε όλο τον πλανήτη προκειμένου να τους χαρίσει ένα χαμόγελο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αλλά και να εξασφαλίσει τα απαραίτητα κεφάλαια για να ενισχύσει μικρότερα, ανεξάρτητα game studios, βοηθώντας τα να ξεπεράσουν τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής. Η στήριξη στους developers στοχεύει στην απρόσκοπτη συνέχεια δημιουργίας τίτλων που ενθουσιάζουν τους απανταχού gamers, ανεξαρτήτως συνθηκών.

Όσον αφορά στους καταναλωτές, από 16 Απριλίου έως 6 Μαΐου τα εξαιρετικά «Uncharted: The Nathan Drake Collection» και «Journey» είναι δωρεάν διαθέσιμα για ψηφιακό download για όλους τους κατόχους PlayStation 4. Εφόσον αξιοποιήσετε την προσφορά εντός αυτής της περιόδου, οι τίτλοι παραμένουν στην κατοχή σας για πάντα.

Να υπενθυμίσουμε πως η συλλογή «Uncharted: The Nathan Drake Collection» περιλαμβάνει τα τρία θρυλικά παιχνίδια της Naughty Dog, «Uncharted: Drakes Fortune», «Uncharted 2: Among Thieves» και «Uncharted 3: Drakes Deception», όλα remastered για PS4. Ταυτόχρονα, το «Journey» είναι μια πρωτότυπη περιπέτεια που με το ιδιαίτερο εικαστικό στυλ της μας ταξιδεύει σε κόσμους φανταστικούς, υμνώντας τη ζωή.

Πασχαλινός διαγωνισμός PS Plus

Τέλος, για όσους δεν το γνωρίζουν, το επίσημο PlayStation Greece Instagram account (@playstationgr) τρέχει έναν διαγωνισμό που αξίζει να λάβετε μέρος!

Στον διαγωνισμό μπορούν όλοι να λάβουν μέρος μέσα από 3 απλά βήματα:

  • Να απαντήσεις σωστά σε μια ερώτηση
  • Να κάνεις follow το @playstationgr
  • Να κάνεις mention 2 φίλους

Όσοι λάβουν μέρος στην κλήρωση θα διεκδικήσουν 1 από τις 5 ετήσιες συνδρομές PS Plus. Ο διαγωνισμός θα είναι live στο Instagram έως και την Δευτέρα του Πάσχα.