Τη θέση του Εμπορικού Διευθυντή του Τομέα Χονδρικής στην Intersys ανέλαβε, από 01.04.20, ο Στάθης Κυριακόπουλος, στέλεχος με μακρά και αναγνωρισμένη πορεία σε εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο Στάθης Κυριακόπουλος συνέβαλε τα μέγιστα στην σχεδίαση και υλοποίηση στρατηγικών πλάνων για την είσοδο ελληνικών προϊόντων της κατηγορίας των συστημάτων πλοήγησης, καθώς και των ιδιαίτερα ανταγωνιστικών κατηγοριών των Smartphones και Tablets στην ελληνική αγορά.

Προέρχεται από την MLS Innovation Inc (Commercial Director), στην οποία διετέλεσε και Εκτελεστικό Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη και καθιέρωση της εταιρείας καθώς και στην επίτευξη εντυπωσιακών μεριδίων αγοράς. 

Είναι Διπλωματούχος Προγραμματισμού Υπολογιστών και Πληροφορικής, ενώ από το 1997 έως το 2006 διετέλεσε Γενικός Διευθυντής και μέτοχος στην Αθηνά Ε.Π.Ε. στη Βουλγαρία.

Όπως δήλωσε η Δ/νουσα Σύμβουλος της Intersys κα Ελένη Παπανδρέου “Καλωσορίζουμε τον Στάθη σε μια στιγμή ιστορική, που θα αποδειχθεί ορόσημο για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό οργανισμών αλλά και νοικοκυριών. Η επιλογή του υπηρετεί με βεβαιότητα το Όραμα μας να ηγηθούμε των εξελίξεων αυτών όχι μόνο στον επιχειρηματικό αλλά και στον οικιακό χώρο. Αναγνωρίζουμε στο πρόσωπό του την εμπειρία του στελέχους που υιοθετεί με συνέπεια την Καινοτομία, την Πελατοκεντρικότητα και την Ακέραιη και αποτελεσματική Επικοινωνία με τις ομάδες που συνεργάζεται, Αξίες οι οποίες αντανακλούν την εταιρική κουλτούρα της Intersys και λειτουργούν ως κινητήριος δύναμή της.”