Η Oracle προσφέρει δωρεάν πρόσβαση σε online εκπαιδευτικό περιεχόμενο και σε πιστοποιήσεις για μιαευρεία γκάμα χρηστών για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database. Αυτό το πρόγραμμα ξεκίνησε τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 και θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις 15 Μαΐου 2020.

Κάθε χρήστης (προγραμματιστές, τεχνικοί, υπεύθυνοι αρχιτεκτονικής, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί) θα έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε πάνω από 50 ώρες online εκπαίδευσης και σε 6 εξετάσεις πιστοποίησης.

Το Oracle University θα δώσει στους χρήστες δωρεάν πρόσβαση σε μια εκτενή βιβλιοθήκη υλικού για τα Oracle Cloud Infrastructure και Oracle Autonomous Database, καθώς και περιεχόμενο σχετικό με θέματα όπως η επιστήμη των δεδομένων, η μηχανική εκμάθηση και τα πολυδιάστατα περιβάλλοντα cloud, όπως η ενοποίηση με το Microsoft Azure.

Δίνουμε πρόσβαση από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή σε videos υψηλής ποιότητας, ειδικούς σε επιμέρους θέματα, καθώς και βιντεοσκοπημένες επιδείξεις από εργαστήρια πρακτικής εφαρμογής, ώστε οι επαγγελματίες του IT να μπορέσουν να επιταχύνουν το ρυθμό εκμάθησης και να αποκτήσουν περιζήτητες δεξιότητες. Επιπλέον, για όλα τα videos θα υπάρχει διαθέσιμη μηχανική μετάφραση (μόνο υπότιτλοι) στα Κινεζικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά, Πορτογαλικά και Ισπανικά.

Καθώς οι πελάτες μας προσαρμόζονται στο γρήγορα μεταβαλλόμενο ψηφιακό τοπίο, η Oracle αναβαθμίζει τις προσπάθειές της για να τους βοηθήσει στη δημιουργία των κρίσιμων τεχνικών δεξιοτήτων cloud που χρειάζονται ώστε να ενισχύσουν την καινοτομία. Πιστεύουμε ότι οι πιστοποιήσεις βοηθούν τους επαγγελματίες να αναπτύξουν τις απαιτούμενες δεξιότητες, να μειώσουν τους χρόνους παράδοσης έργων στους πελάτες τους, να βελτιώσουν την εξειδίκευσή τους και να εξελίξουν τη σταδιοδρομία τους, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τις γενικότερες επαγγελματικές τους επιδόσεις. 

Μπορείτε να αρχίσετε την εκπαίδευση και να πιστοποιηθείτε ακολουθώντας τρία εύκολα βήματα:

Βήμα 1: Αποκτήστε έναν δωρεάν λογαριασμό καθολικής σύνδεσης (SSO) στην Oracle. Αν έχετε λογαριασμό SSO, προχωρήστε στο βήμα 2

  • Κάντε κλικ στο Hello. Log In. (Επάνω δεξιά γωνία της σελίδας).
  • Επιλέξτε “Create an account” και συμπληρώστε τα απαιτούμενα πεδία.

  • Επαληθεύστε το λογαριασμό σας μέσω email.

Βήμα 2: Αποκτήστε πρόσβαση στους κύκλους μαθημάτων μέσα από τους παρακάτω συνδέσμους:

Βήμα 3: Εγγραφείτε και κάντε τη δωρεάν εξέταση πιστοποίησης. Αν έχετε λογαριασμό PearsonVue, συνδεθείτε.

  • Αν όχι, επιλέξτε “Create a web account” στα δεξιά της σελίδας κα ακολουθήστε τις οδηγίες.