Η TCL Communication ανακοινώνει τέσσερις νέες έξυπνες συσκευές στο πλήρως ενσωματωμένο οικοσύστημα της, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου εξαιρετικής ταχύτητας 5G CPE του brand και των ασύρματων ακουστικών.

Με την αυξανόμενη ζήτηση για έξυπνες συσκευές και προϊόντα επόμενης γενιάς 5G που να εξυπηρετούν τον σύγχρονο τρόπο ζωής, η τελευταία σειρά της TCL Communication παρέχει προσιτές, υψηλής ποιότητας συσκευές που είναι εύκολα προσβάσιμες σε όλους.

“Είμαστε υπερήφανοι που αποτελούμαι μία από τις λίγες εταιρείες στον κόσμο με πλήρως ενσωματωμένο οικοσύστημα και θέλουμε να συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τη σειρά μας ώστε να καλύπτουμε ακόμη περισσότερες ανάγκες των πελατών μας”, δήλωσε ο Aaron Zhang, Vice President και General Manager ofGlobal Sales & Marketing της TCL Communication. “Με την προσθήκη περισσότερων συσκευών 5G και συνδεδεμένων συσκευών στο brand της TCL, διασφαλίζουμε ότι το οικοσύστημά μας θα εξελιχθεί σε περαιτέρω πτυχές της οικιακής και οικογενειακής ζωής στα επόμενα χρόνια.”

TCL LINKHUB 5G CPE: Το απίστευτα γρήγορο 5G router για το έξυπνο σπίτι σας

Το TCL LINKHUB 5G CPE έχει σχεδιαστεί να είναι ένα ελαφρύ, φορητό router για πρόσβαση σε ταχύτητες δικτύου επόμενης γενιάς στο σπίτι και στην εργασία. Η συσκευή υποστηρίζει έξυπνo dual band WiFi με τεχνολογία 4X4 MUMIMO, η οποία επεκτείνει σημαντικά την κάλυψη, διατηρεί σταθερές συνδέσεις υψηλής ταχύτητας και υποστηρίζει μέχρι και 1.000 ταυτόχρονες συνδέσεις, καθιστώντας την ιδανική για σπίτια, μικρές επιχειρήσεις, live events και πολλά άλλα.

Το LINKHUB 5G CPE είναι εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon X55 chipset και υποστηρίζει συνδεσιμότητα 5G έως και 2,8Gbps και την τελευταία τεχνολογία WiFi 6 για ταχύτητες έως και 3,6Gbps, αρκετό bandwith για τους χρήστες του ώστε να μπορούν να κατεβάσουν μια ταινία HD 1Gbps σε μόλις 3 δευτερόλεπτα – σχεδόν 10 φορές ταχύτερα από το 4G LTE. Το LINKHUB 5G CPE συνοδεύεται από το EasyMesh, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται εύκολα με το υπάρχον σύστημα router για να επεκτείνουν την κάλυψη WiFi σε πολυκατοικίες και μεγάλους χώρους, παρέχοντας απίστευτα γρήγορο WiFiχωρίς νεκρές ζώνες. Υποστηρίζει επίσης Bluetooth και ZigBee1 για εύκολη ρύθμιση.

Το TCL LINKHUB 5G CPE θα είναι διαθέσιμο σε Ευρώπη, Η.Π.Α, Κίνα, Ασία και τον Ειρηνικό, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική ξεκινώντας από το τρίτο τρίμηνο του 2020 από € 499.

SOCL500TWS & ACTV500TWS: Ασύρματα ακουστικά χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα του ήχου

Πλήρως ασύρματα και ευέλικτα, τα ασύρματα ακουστικά SOCL500TWS & ACTV500TWS δίνουν στους χρήστες έναν νέο μέτρο ελευθερίας ήχου. Τα SOCL500TWS έχουν 5,8mm speaker drivers ενώ τα ACTV500TWS έχουν 6 mm speaker drivers για να παρέχουν κορυφαία ποιότητα ήχου με δυνατό μπάσο. Τα ακουστικά έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την άνεση, δεδομένου ότι χρησιμοποιούν το εσωτερικό του αυτιού για υποστήριξη – σε αντίθεση με άλλες συσκευές στην αγορά που βασίζονται αποκλειστικά στο κανάλι του αυτιού, με αποτέλεσμα να ενοχλούν όταν φοριούνται για μεγάλες περιόδους. Επιπλέον, το ACTV500TWS συνοδεύεται με Comply Foam Tips™ για να εξασφαλίσει μια άνετη προσαρμογή στο αυτί. Το SOCL500TWS έχει IPX4 με το υδατοαπωθητικό περίβλημα και πλέγμα μικροφώνου, ενώ το ACTV500TWS είναι πιστοποιημένο με IPX7, που το καθιστά απόλυτα ανθεκτικό στο νερό.

Τα SOCL500TWS έχουν συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 26 ώρες, με συνεχή αναπαραγωγή 6,5 ωρών και πρόσθετη φόρτιση 19,5 ωρών από την θήκη. Τα ACTV500TWS έχουν συνολικό χρόνο αναπαραγωγής έως και 33 ώρες, με συνεχή αναπαραγωγή 6,5 ωρών και πρόσθετη φόρτιση 26,5 ωρών από την θήκη. Τα ACTV500TWS έχουν δυνατότητα ασύρματης φόρτισης ενώ ακόμα περιλαμβάνουν και λειτουργία γρήγορης φόρτισης, που μπορεί να εξασφαλίσει μια ώρα χρήσης με μόλις 15 λεπτά φόρτισης.

Tα SOCL500TWS είναι διαθέσιμα σε χρώμα Phantom Blackk, ενώ τα ACTV500TWS είναι διαθέσιμα σε χρώμα Copper Dust. Tα SOCL500TWS & ACTV500TWS θα είναι διαθέσιμα στην Ευρώπη ξεκινώντας το δεύτερο τρίμηνο του 2020 για €99 και €129 αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες για όλα τα τελευταία προϊόντα, παρακαλώ επισκεφτείτε:https://www.tcl.com/global/en.html

1 Η προσβασιμότητα Bluetooth και ZigBee ίσως διαφέρει ανάλογα με την έκδοση