Η Aksys Games ανακοίνωσε σήμερα ότι το Tin & Kuna θα κυκλοφορήσει αυτό το φθινόπωρο στο Nintendo Switch, στο PlayStation 4, στο Xbox One και στα PCs. Βοηθήστε τον Kuna να σώσει τον φίλο του Tin και να ξαναφτιάξει το Prime Orb σε αυτό το γοητευτικό και πολύχρωμο 3D puzzle platform game από τη Βραζιλιάνικη εταιρεία ανάπτυξης Black River.

Οι δύο καλοί φίλοι, ο Tin και ο Kuna, ανακαλύπτουν μια μυστηριώδη σφαίρα. Ο Kuna τη σπάει κατά λάθος και απελευθερώνει κακόβουλα πνεύματα που καταλαμβάνουν το σώμα του κακόμοιρου Tin. Ο Kuna θα χρειαστεί όλη του την ταχύτητα και τις δεξιότητες για να σώσει τον Tin και μαζί θα πρέπει να ξαναφτιάξουν τη σφαίρα για να κλείσουν μέσα της το χάος που τρομοκρατεί τον μικροσκοπικό πλανήτη.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Πολεμήστε τις κακόβουλες δυνάμεις του Χάους! Εκτελέστε κυβιστήσεις, άλματα και μανούβρες σε 40 επίπεδα που κατανέμονται σε 4 διαφορετικούς βιότοπους, αποφεύγοντας τις ύπουλες παγίδες.
  • Εξερευνήστε τον κόσμο! Οι μαγικοί κόσμοι του Tin και του Kuna κρύβουν μυστικά και θησαυρούς σε κάθε επίπεδο, που περιμένουν τους παίκτες να τους ανακαλύψουν.
  • Τι λάμψη! Εκμεταλλευτείτε τις δυνάμεις των κρυστάλλων για να αποκτήσετε δύναμη, να καταστρέψετε παγίδες και να λύσετε γρίφους.
  • Καλύτερα σε συνεργασία! Αποκαταστήστε την ισορροπία στον κόσμο με τη μαγεία της φιλίας.