Η Nikon παρουσιάζει τη νέα καμπάνια #createyourlight, ενθαρρύνοντας τους λάτρεις της φωτογραφίας να πιάσουν τις φωτογραφικές τους μηχανές και να καταγράψουν από το σπίτι τους αυτές τις ιστορικές στιγμές που βιώνουμε. Καλώντας τους φωτογράφους να μοιραστούν μία κοινή αποστολή, η Nikon ελπίζει να παρέχει κίνητρο και σκοπό τώρα που είναι πιο απαραίτητο από ποτέ.

Η καμπάνια #createyourlight παρέχει μία πλατφόρμα για τους φωτογράφους όπου μπορούν να μοιράζονται τις δικές τους μοναδικές οπτικές ιστορίες από τη ζωή κατά την περίοδο αυτή όπου όλοι προσπαθούμε να μένουμε σπίτι όσο περισσότερο γίνεται. Η κοινότητα #createyourlight είναι ανοιχτή σε φωτογράφους όλων των επιπέδων και όλων των κατηγοριών, ανεξάρτητα από τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούν. Οι δημιουργοί εικόνας ενθαρρύνονται να φωτογραφίσουν εντός σπιτιού και να γίνουν όσο πιο δημιουργικοί μπορούν χρησιμοποιώντας ό,τι υπάρχει μέσα στο σπίτι.

Προκειμένου να προσφέρει έμπνευση και εκπαίδευση στους ακόλουθούς της στα κοινωνικά δίκτυα, η Nikonσυνεργάζεται επίσης με επαγγελματίες φωτογράφους και δασκάλους φωτογραφίας παρέχοντας συμβουλές και τεχνικές για να το πώς μπορείτε να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας φωτογραφίζοντας στο σπίτι. Οι φίλοι της Nikon μπορούν να βρουν στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Nikon θεματικές φωτογραφικές προκλήσεις.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ένας φωτογράφος για να συμμετέχει είναι να αναρτήσει μία φωτογραφία που καταγράφει την ιστορία απομόνωσής του στο σπίτι στον λογαριασμό του στο Instagram ή στο Facebook, χρησιμοποιώντας το hashtag #createyourlight.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πλατφόρμα #createyourlight, απλά ακολουθήστε το hashtag και γίνετε κι εσείς μέρος της κοινότητας στα Instagram και Facebook.