Στα δημοσιεύματα που έχει γίνει στόχος η ACS Courier αναφέρθηκε ο πρόεδρος της QUEST Συμμετοχών, Θεόδωρος Φέσσας, ο ποιος δήλωσε πως “Με λύπη μου διαπιστώνω ότι η θυγατρική μας εταιρεία ACS Courier έχει γίνει στόχος διαφόρων συκοφαντικών δημοσιευμάτων, παρά την προσπάθειά της να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την υπερβολικά αυξημένη ζήτηση για παραδόσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου στα σπίτια”.

Ο κ. Φέσσας μίλησε και για τα καταστήματα που λειτουργούν παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, που αυξάνουν σημαντικό το κόστος λειτουργίας της ACS “Η ACS και τα καταστήματά της λειτουργούν τις τελευταίες ημέρες υπό εξαιρετικά πιεστικές συνθήκες, που οφείλονται εκτός από την μεγάλη αύξηση της ζήτησης, σε απουσίες τουπροσωπικού και στην αποφυγή συγχρωτισμού του κοινού στα καταστήματα της, συνθήκεςπου αυξάνουν σημαντικά το κόστος λειτουργίας της”, δήλωσε.

Κλείνοντας τόνισε πως “Η εταιρεία μας σεβόμενη τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί στην καθημερινότητα των καταναλωτών, θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Επίσης θα αξιολογήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου τα επιπλέον κόστη λειτουργίας που της επιβάλλουν οι ιδιαίτερες συνθήκες και θα αναθεωρήσει στη συνέχεια την τιμολογιακή της πολιτική. Συνεπώς η έκτακτη χρέωση που ανακοινώθηκε από την ACS προς τους πελάτες της την 1/4/20 δεν θα ισχύσει”.

Υπενθυμίζεται πως πριν λίγες ημέρες η εταιρία είχε ανακοινώσει πως ήταν αναγκασμένη να επιμερίσει ένα μέρος του λειτουργικού της κόστους στους πελάτης της, από την 1η Απριλίου 2020, και μέχρι νεοτέρας, στην εφαρμογή Πρόσθετης Χρέωσης Έκτακτης Ανάγκης λόγω COVID-19, καθώς οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, για όλες τις αποστολές εσωτερικού, αξίας 0,45€+ΦΠΑ ανά αποστολή.